Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#falbav><#falbav><#falbav>
lõjétek le

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
eddig 0-0 az páros

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
igen, pontosan

egyszerûsítsük le a hétköznapokra és nem is offolok többet :D
szinte minden bevásárlóközpontban már bevezették a hûségkártyát.
100 ft után kapsz 1 pontot ami kb 1 ft-nak felel meg.
ugyanaz min a bwin.
ha 1 millió forintot vásárolsz akkor kapsz 10 ezer forintnak megfelelõ pontot azaz senkise azért vásárol 1 millió forint körüli összegért hogy ztán a 10 ezer forintból megvegyen egy 5 puttonyos tokaju aszut :D
ha bevezették hogy jár a pont akkor ez egy + szolgáltatás ahogy ezt te is irod.
van akinek hamar öszejön ,van akinek késõbb :)
van aki havonta több 100ezret hagy ott van aki cak pár ezret :)
Matthew Prosac
Pöppnyi mák azért befigyelt a hokimeccsen. a 1860 meccsre meg azért ezt a fogadást választottam, mert úgy gondoltam hogy 1-0-ra nyer valaki, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy melyik csapat. Így lett jó!

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
de senki sem azért fogad, hogy gyûljenek a pontjai és azokból vásároljon!
ha ennyire akar egy TV-t, akkor inkább megveszi 200ezerért, és nem kell cserébe 1milliónyit fogadnia hogy pontokból kijöjjön

ez egy plusz szolgáltatás, ami semmibe nem kerül. és ha sokat fogadsz, csak hasznodra válik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tessék még1 példa :DD novara is 1-3
mostmár mára csak egy braga gyõzelem jöhet és kész.
jóéjt mert lehet nem várom meg a mérkõzés végét..
colci 2-0
nos a braga nyer akkor nem sok de nem is kevés +ba zárom a mai napot :D
ha nem nyer akkor icipici +ba zárom :D ez 135 f-ot jelent :S
3 kilo befizetésre...
most bánom igazán,hogy nem raktam meg az elsõ megérzést xD
na nembaj braaga nyer nem bánkódom!
viszont alesandria fordíhatna meg a gali nyerhetne a caennal egyetemben!

na ahlen mecshez annyit megjegyeznék,hogy nem véletlen ikszelt ez a csapat idegenben a listavezetõ lauternel ill nem véleteln nem kapott ki már vagy 6 meccse szintén idegenben :)
csyta
azért Alessandria-Novara 1-3 :D

Braga emberhátrányból is vezet :)
csyta
Na nekem ennyi volt a mai aktivitásom, majd holnap..

Jóéjt mindenkinek

MaSzKa
az a lényeg erõsen túl értékelitek azokat a b'inside pontokat

nem érnek azok semmit se szinte, ez a lényeg

biztos van akinek bejön, de nekem semmit nem jelent, mert ahogy én játszok úgy semmi értelme nincs

dragon11
:S

nem meglepõdni :D áállt az lõ gólt aki pirosat kap :D
n ez fasza xD
a nap tutija a braga gól és az ahlen gól jött is :D
Matthew Prosac
mindkét meccs erõsen x fele tendál, a guingamppal nem értek egyet, elég vérszegények idegenben.
#34872: az a cink, hogy komolyan írja.

csyta
Vezet a Braga 10 emberrel..

WuFraZselic
te komolyan írod ezeket a dolgokat? de most õszintén...

szerinted én azért pókerezem, fogadok, hogy vehessek egy labdát, vagy egy lcd tv-t a pontokból?

és ha esetleg ezért is tenném, nekem ez is jobban megérné, mint 120 forintot feltenni egy 1.03as szorzóra, és ezt megcsinálni még 15x

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csyta
sztem nálam holnapra ez a két meccs lesz

Bolougne-Guingamp V 4.00-ért nekem tökéletes
+
Vesoul-PSG H 7.50-ért (de itt inkább sztem az 1X a nyerõ..)

Matthew Prosac
kevés oddsz sok meccs, én nem tenném ...
#34869: igen, de csak azért, mert te 100 forintból 101 forintot csinálsz vele -.o

MaSzKa
az 1.01x -es odds többet ér, mint azok a szar b'inside pontok

dragon11
?:D

ty

ja alesandria is szépített szal a 3-2 nem lehetetetlen :D a poénszeló éledezik :D
csyta
Alessandria-Novara 1-2 (a Novara is 10 emberrel tolja)

na jó most mondtam le arról,hogy lesz itt még két gól :(

bár ha a 83.percig talál vki egy gólt akkor még bízni fogok újra :D
Matthew Prosac
te tényleg ennyire gyík vagy? szted mi pólókra hajtunk ? meg azért befizetünk százezreket??? omg <#idiota><#idiota>

csyta
Gallipoli-Grosseto 2-2 (a Galli már 10 emberrel tolja)

Matthew Prosac
Grosseto 2-2

sztem egy jogos 11est kaphatott volna a munchen

most meg kapufa xD
MaSzKa
egy poló 70000 binside pont

ahhez nincs más dolgod csak befizetni a számlára 180eft-ot és all in fogadni 8x legalább mire összegyülik

tényleg megéri nektek?

mert nekem egyáltalán nem

Matthew Prosac
nemegészen, de így is felfogható :D tyûûûûûû mi maradt ki... hálistennek (kapufa)

WuFraZselic
amúgy a mai fogadásaim 8 ronggyal totálisan csõdöt mondtak, linköping és GAE-nak hála =/

NHL-be folytottam bánatom (és pénzem), remélem nem hagy cserben

WuFraZselic
húzta az idõt hátrányban? :D

Matthew Prosac
Király Gabi sárgalap. Kommentátor meg kb 2 perce arról beszél hogy milyen felesleges hülyeség volt ez egy ilyen tapasztalt kapustól :D Faszán egybenvan ez a München ma, egymást múlják alul :D

csyta
Király Gabi sárga lap :D

Matthew Prosac
Jólvan még negyed óra a München meccsbõl, abban már egyet érthetünk hogy hazai gyõzelem nem lesz akkor viszont mostmár maradjon ennyi. nekem az lenne jó.

WuFraZselic
hát ennél több van, ez csak 2009. 12. 25 óta

amúgy kurvasok dologra, minden ott van felsorolva ha rákattintasz a pontokra a jobb felsõ sarokba. pl 50 euró asszem 125ezer pont

basszameg, pedig kell a gólos két hetes kombimhoz, megnyugtató lett volna ha már most megvan :D

Matthew Prosac
jóvan azóta már lõttek egyet, figyeli a franc.

csyta
Már 6-1 :D

37' Slot A.
58' Reijnen E.
61' Bakker E.
74' Bakker E.
79' Bakker E.
81' Boddaert M. (Öngól)

ucsó elõtti 3 ugye?:D
írni akartam,hogy bakker bakker 3 gólt lõtt xD emberelõnyben a csapat.
érdekes omniword meg kettõsemberelõnyben nem tudott még1et sem lõni!

braga meg kapja össze magát és lõjjön nekem izibe egy gólt!
csuxxxeee
Bakker :D:D

Braga emberhátrány
MaSzKa
és a 19000pont azt mire tudod beváltani?

nekem van 4800ft vicc

Matthew Prosac
Közben ajánlom megtekintésre a Zwolle uccsó 3 góljának szerzõjét :D...

csuxxxeee
kiállították, livescoreon azt írja

csyta
Na pont javították :D bocsi

Matthew Prosac
ennek a Bragának tényleg nem egyszerû gólt lõni, most épp egy tizenegyest sikerült kihagynia a Belenensesnek :D

csyta
http://www.eredmenyek.com/detail/soccer.php?match=213134&gmt_offset=-3600&tab=1

most Moises kapott sárgát a 15' és 16' percben is.. az akkor nem piros ?!?! :D

Vagy a Bragából 3 sárga kell hogy kigyûljön ? :D :D

WuFraZselic
ugyanez. de most néztem, 2009. 12. 25 óta összegyûjtött pontok: 27.638. és ahhoz képest hogy rendkivül sokat pókerezem, 19ezer ebbõl sportfogadás... egyáltlaán nem gyûlik lassan

Matthew Prosac
mennyivel? hányszor?