Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
palermo szerintem szépíteni fog, a végére nekik is kijön a lépés
jó persze értem ha van a tárcában pár forint akkor nehéz kibírni ,hogy ne költse el az ember, fõleg ha függõ xD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mind1, akkor most már csak roma-n legyen 3 gól illetve setubal - sporting X legyen!
köszi, remélem ez nem nagy kérés 😄
ha itt lenne Shep, biztos mondaná, hogy kurvára nincs igazam, és nagyot lehet kaszálni NFL/NBA/MLB meccseken, ebben nem is kételkedem, de nem nekem való 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Esti amerikai meccsek? NFL, NBA? Lesznek jók, mondjuk kosárba szar a kínálat. Pedig az Oklahoma és a Lakers is nyerhet.
NFL-be a Green Bay, Houston, Chicago, Washington esélyes.
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Liverp newcastle 1 felido 1,5 golnal kevesebb
5k->9k
Ikaros-Panathinaikos 68-67
16.00 vs 1.00
Szar Bayern, szar Bayern :)
42 Lyon 2 - 2 Bastia hazaiaknál egy játékos kiállítva
idegenben nyerne a qpr? 😄DD
reading hazai pályán a norwichot fogadja, ott viszont jöhet a hazai siker, de félek attól is 😄
megvan!
stoke után a qpr hazai környezetben a southamptont fogadja! Na ott jöhet a gyõzelem 😄 csont utolsó jelenleg a sout..