Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csyta
xD Megtettem elõbb egy 2000-essel 3.80-ért, hogy a 8. gól a Bayerné (még Robben szabadja elõtt, gondoltam belövi 😊 )..

nem lõtte be, de itt a 8. gól, ami a Bayerné 😄 😄

2000->7600 Ft

WuFraZselic
6-2

faszom hogy a bayern meccs miatt nem adják élõben az Inter meccset :S

összes angol meccsen vendég gyõzelmet!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Bayern 6

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

AlieN911
6-2 xDDDDDDDDDDDDDdd

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
és 2-0 az Augsburg, hálistennek. 1,5over volt rajta..
#35685: Air Sándor a pályán sincs...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
2-0

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
etienne mi a lófszt csinál már?

WuFraZselic
most jön majd a sándor gól 😄

Matthew Prosac
Köln mégegy piros xDDDDDDDDDD 3as emberhátrány

tcs007
5-2 haha és még h idegeskedtem nem is olyan rég 😄

AlieN911
Én megmondtam 😄 Éreztem.
Hendikepp pipa 😄
elsõ meccsem pipa 😄

5-2 b+ <#wow1>
AlieN911
Tessék 82 xD

legyen igazad 😄
WuFraZselic
na Schalke és St. Etienne ébredjen fel, lõhetnének pár gólt...

Matthew Prosac
majd a Köln büntet az utolsó percekben. csak még azt nem tudom, hogy hogy - kettõs emberhátrányban gyakorlatilag csatár nélkül 😄

csyta
Ma nyertem cash game-n 46000et (vagyis ott szálltam ki..), ennyit rászánok a mára.

Bár az Interen kívül sztem mind jönni fog 😄

Matthew Prosac
Auxerre meccset nagyon faszán megéreztem hogy hendivel is simán jön. 1,8x oddsz nagyon finom volt rá.

megnézem azt 3at 😄DD
am augsburg is vicc ,emberelõnybe kerültek nem lõttek gólt,most kettõs emberelõnyben vannak és ígysem lõnek gól 😄
dragon11
Auxerre jön, gyerünk ST Etienne ^^ nagyon kelllll a góól áá

Matthew Prosac
túl sok a fölös pénzed? inkább add nekem 😄

Barnabyka
Kurányi 10perc alatt lõ 3-at<#mf1>

csyta
Na nekem még mára ezek vannak, holnapi nap kihagyós, max ha lesz egy-két tuti 7-8as odds 😄

Motherwell-Rangers 1X 2.37

2000->4740 Ft

Everton-Chelsea 1X 2.00

2000->4000 Ft

Aston Villa-MU 1X 1.83

3000->5490 Ft

Osnabrück-Schalke 1X 2.62

2000->5240 Ft

Parma-Inter @ Pontos végeredmény 2-2 17.00

1000->17000 Ft

Getafe-Sevilla @ Mindkét csapat gólt szerez 1.80

5000->9000 Ft

WuFraZselic
komolyan mondtad a fürth tj-t is ugyanabban a hsz-ben 😄

MaSzKa
vagy azt írják 1st Penatitynek?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

komolyan mondtam pár hsz-el ezelõtt miszerint ott sem várok schalke tj-t!
inkább hazai gyõzelmet de max ikszet!
MaSzKa
11-es a Bayern meccsen :SSS

amúgy a bwinen
nem írki, hogy 11-es a részletek menüben

WuFraZselic
Auxerre 4-0

Matthew Prosac
erre kapott még egy pirosat a Köln. ez cigi... ráadásul Podolski

MaSzKa
ha 4-2re fordítana a bayern az volna az igazi ,mert akkor hanyatt dobnám magam 😄dddd

4-2<#zavart1>

rooney8
akkor máskor a nagy csapatok ellen tegyél... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

AlieN911
Lenyútad a hsz-emet😄
Még 1 lesz a 80-85. ben 😄

csuxxxeee
Játszik ma a Köln??? 😮

Matthew Prosac
heydemégmennyire hogy ki fog egyenlíteni 😄 Schalkéra milyen megérzéseid vannak? Még most mondd, ne a meccs közben 😄

csuxxxeee
4-2 ez elég gyorsan ment

<#idiota>
<#violent>
ezen már csak nevetni tudok <#nevetes1>
csuxxxeee
Kezdõcsapatok estére:
ARSENAL-LIVERPOOL - 20:45 óra
London, Emirates-stadion, vezeti: Howard Webb.
ARSENAL: Almunia - Eboué, Gallas, Vermaelen, Clichy - Fabregas, Song, Diaby - Nasri, Bendtner, Arsavin. Menedzser: Arsene Wenger.
Cserék: Fabianski - kapus, Sagna, Rosicky, Walcott, Denilson, Traoré, Campbell.
LIVERPOOL: Reina - Insúa, Carragher, Skrtel, Agger - Mascherano, Lucas, Maxi, Kuyt, Gerrard - Ngog. Menedzser: Rafael Benítez.
Cserék: Cavalieri - kapus, Riera, F. Aurélio, Babel, Spearing, Degen, Kelly.
ASTON VILLA-MANCHESTER UNITED - 20:45 óra
Birmingham, Villa Park, vezeti: Peter Walton.
ASTON VILLA: Friedel - L. Young, Dunne, Cuéllar, Collins - Downing, A. Young, Milner, Delph, Sz. Petrov - Agbonlahor. Menedzser: Martin O'Neill.
Cserék: Guzan - kapus, Davies, Beye, Sidwell, Salifou, Carew, Delfouneso.
MANCHESTER UNITED: Van der Sar - Evra, Brown, Evans, Rafael - Nani, Giggs, Carrick, Scholes, Fletcher - Rooney. Menedzser: Sir Alex Ferguson.
Cserék: Foster - kapus, Neville, Pak, Valencia, Gibson, Owen, Berbatov.

kiki888
lol

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

ja vicc komolyan 😄 nyugi a fürt kifog egyenlíteni ,mert a 4-2 lehetetlen lenne 😄DDD
AlieN911
4-2 XDDDDDDDDDdd

tcs007
na mondtam h rugnak még golt,igaz lesböl de rugtak 😄😄 na mind1 másképp ne is rugjanak 😄

csuxxxeee
Auxerre 3-0

Matthew Prosac
csak sima (0-1) hendi. de így már nyugodtabban várom a végjátékot, mintha 2-0 lenne

WuFraZselic
az mért jó neked ? 😄 0-2 hendi vagy over 2.5

szerintem ezt is megérezte 😄

NA MIBE HOGY 4-2 LESZ A BAYERN MECCS????????

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

WuFraZselic
be kár, hogy a toulouse-al volt kombiba a bayern 😄

Matthew Prosac
Auxerre 3-0 EZAZZZZZZZZZZZ!

csuxxxeee
3-2

Matthew Prosac
Na akkor most újra várjuk Dean-t egy kis raportra. Hogy is van ez az egész? Fürth továbbjutás, meg az lenne a meglepetés ha a Bayern nyerne etc etc... Félidõben már el is könyvelted a Fürth továbbjutást aztán 2 perc alatt meg lett fordítva a gecibe.