Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam X2 elég volt már ennyi esély,bár még aztis meggondolom h fogadjak e erre a meccsre...
Két szar formában lévõ szar idényt futó csapat tipikus X elsõre😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Amúgy szerintetek éjszakára hülyeség egy ilyet feladni?
061 Columbus - Vancouver H 2,34
062 New Jersey - Nashville D 4,00
063 Pittsburgh - NY Rangers H 1,80
064 Minnesota - Atlanta D 3,9
065 St. Louis - Toronto H 1,93
Eredõ odds: 126,814896
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Expektel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Vasárnap éjjel lehívtam egy összeget és még mindig nincs a számlámon. Sõõõt, már múlthét péntek este is lehívtam valamennyit. Még semmi pedig már a 4 munka nap is letelt.... Bõven
Este a M'Gladbach szerintem hozza a hazai meccset.
Milánon gondolkodtam, de a múlt heti produkció után, ki sem veszem !
<1-0>1-0> 07' Spezza J.
<2-0>2-0> 11' Michalek M.
<2-1>2-1> 18' Fleischmann T.
❤️-1>3-1> 20' Alfredsson D.
❤️-2>3-2> 27' Schultz J.
❤️-3>3-3> 36' Semin A.
❤️-4>3-4> 36' Semin A. (nem elírás!)
<4-4>4-4> 39' Neil C.
<5-4>5-4> 43' Phillips C.
<6-4>6-4> 48' Kovalev A.
<6-5>6-5> 54' Semin A
Szép kis meccs volt 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
053 3 Ässät - Ilves H 1.73
083 3 Volendam - AGOVV H 2.15
078 3 De Graafschap - Emmen H 1.17
2500-> 10.880 huf
A Graafschap megint csak töltelékszerepet játszik a 3-as kötés miatt, alacsonyabb szorzót és biztosabb meccset nem találtam holnapra, még örülnék is neki, ha véletlen elhalasztásra kerülne (már 3 holland meccset elhalasztottak, szóval...)
Így a másik kettõ szelvény (#36121) mellett lesz még min izgulnom. Ha mindegyik jön, akkor óriási kasza, ha egyik se, az gyakorlatilag anyagi csõd <#pardon1>#pardon1>. De ha csak a Wolfsburg nyer, már akkor is +5000-es a hadmûvelet. De hadd legyek telhetetlen...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Roma - Palermo x|2
Sampdoria - Fiorentina x|2
Catania - Atalanta x
Livorno - Bologna 1
Juventus - Genoa 1
Parma - Lazio 1|2
Chievo - Siena 1|2
Napoli - Inter 1|x
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Valenciennes - Nice 1.94 H
Roma - Palermo 3,25 D
Coventry - QPR 2.10 H
Kilmarnock - St. Johnstone 2.10 H
szombatra.. esélyes?

013 Hamburg - Fyllingen H 1,01 (37-21)
042 Racing - Atl.Madrid H 2,15 (3-2!!!!!)
059 Wolfsburg - Straubig H 1,43 (?-?)
5000-> 15.525 huf
013 Hamburg - Fyllingen H 1,01 (37-21)
040 Bursaspor - Fenerbahce H 2,25 (3-1)
093 Caen - Guingamp H 1,52 (?-?)
2500-> 8600 huf
olyan ugye nincs, hogy egyik se nyerjen holnap?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
jól van Atleticora tettem 2000et... Nektek meg hazai kellett. Ezért lesz ez döntetlen.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Faterral voltam lottózóban és fizetett nekem szelót szal nem tudtam kihagyni.
mára is van egy. majd mondom mi lett ha vége lesz.
errõl beszéltem megteszem a hazait akkor persze h vendég lesz áááh 😄 komolyan annyira gondolkodom az 1X-ben a barca ellen h mostmár félek nem lesz az :S de mind1 1 szelóra muszáj megrakni!
hátha fordít a santander!
Honda - The Power of Dreams
megakartam rakni 6os szorzóért 46-50.percben lesz gól de inkább 46-60.perces intervallumra raktam rá 😄
mindenféleképp várok a szünet után egy nagyon gyors lendületet amelynek jutalma egy gól lesz
félek nem lesz több gól,de azért bízom én is abban h egyet találnak...