Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Mostanság X-eltek nem kaptak ki😄
Nálam X2 elég volt már ennyi esély,bár még aztis meggondolom h fogadjak e erre a meccsre...
Két szar formában lévõ szar idényt futó csapat tipikus X elsõre😊

Shep
Úgy látom a R. Santander tegnap mindenkinek felhõtlen örömöt okozott 😊 80. perc környékén ránézek 1-2 ráadásul piros is, na jó mond ennyi. Aztán kb 20 perccel késõbb haver rám szól, hogy 3-2 a meccs. Micsodaaaaaaaaaaaa????????????

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
a hétvége kérdése, hogy adjak e mégy egy esélyt a juventusnak, vagy megint kikapnak a gecibe, és inkább tegyek fel egy 5öst a Genoára :

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csuxxxeee
Szerintem pedig a Barca tuti 2 lesz, mert Real drukker vagyok, és nincs az az isten, hogy a Barca bukjon... pedig nagyon jó lenne már. Akkora szorzóért ajándék a Barca meccs

Nem ajánlom, leggyorsabb és a legjobb a bet365...

lippet
Na ezt megnéztem volna! =)

Amúgy szerintetek éjszakára hülyeség egy ilyet feladni?

061 Columbus - Vancouver H 2,34
062 New Jersey - Nashville D 4,00
063 Pittsburgh - NY Rangers H 1,80
064 Minnesota - Atlanta D 3,9
065 St. Louis - Toronto H 1,93

Eredõ odds: 126,814896

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ramox
Halihó!
Expektel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Vasárnap éjjel lehívtam egy összeget és még mindig nincs a számlámon. Sõõõt, már múlthét péntek este is lehívtam valamennyit. Még semmi pedig már a 4 munka nap is letelt.... Bõven

smith09
hokit szerintem én nem csak az olimpia idejére hanem végleg elfelejtem !
Este a M'Gladbach szerintem hozza a hazai meccset.
Milánon gondolkodtam, de a múlt heti produkció után, ki sem veszem !
Oziris666
Washington meccsen ez nem meglepi az over 5.5(vagy 6 ) utóbbi idõben mindig jön(most is jött) meg h 3.harmad 1,5gól, az más kérdés h most tetû Los Angeles vitte az egyik szelót a másikat meg Carolina...

Oziris666
1:2nél idegességemben kinyomtam a tv-t és léptem aludni😄

Matthew Prosac
Ottawa Senators - Washington Capitals
<1-0> 07' Spezza J.
<2-0> 11' Michalek M.
<2-1> 18' Fleischmann T.
❤️-1> 20' Alfredsson D.
❤️-2> 27' Schultz J.
❤️-3> 36' Semin A.
❤️-4> 36' Semin A. (nem elírás!)
<4-4> 39' Neil C.
<5-4> 43' Phillips C.
<6-4> 48' Kovalev A.
<6-5> 54' Semin A

Szép kis meccs volt 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
holnapra még szerintem megdobok egy ilyet:

053 3 Ässät - Ilves H 1.73
083 3 Volendam - AGOVV H 2.15
078 3 De Graafschap - Emmen H 1.17
2500-> 10.880 huf

A Graafschap megint csak töltelékszerepet játszik a 3-as kötés miatt, alacsonyabb szorzót és biztosabb meccset nem találtam holnapra, még örülnék is neki, ha véletlen elhalasztásra kerülne (már 3 holland meccset elhalasztottak, szóval...)
Így a másik kettõ szelvény (#36121) mellett lesz még min izgulnom. Ha mindegyik jön, akkor óriási kasza, ha egyik se, az gyakorlatilag anyagi csõd <#pardon1>. De ha csak a Wolfsburg nyer, már akkor is +5000-es a hadmûvelet. De hadd legyek telhetetlen...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Érdekes. A Barca jó formában van, erõsek idegenben. Az Atletico meg nagyon szar formában van.

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
itt a topicban szinte mindenkinek az a véleménye hogy 1x lesz. legalábbis errõl beszéltünk ma.

Atletico-Barca jó lehet vendégre?

You\'ll Never Walk Alone

fenrob
ha ez mind így jönne 😄 kaszálás lenne az biztos

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Matthew Prosac
Milan - Udinese1
Roma - Palermo x|2
Sampdoria - Fiorentina x|2
Catania - Atalanta x
Livorno - Bologna 1
Juventus - Genoa 1
Parma - Lazio 1|2
Chievo - Siena 1|2
Napoli - Inter 1|x

Matthew Prosac
hertha meccs háromesélyes, a valenciennesen pont egy meglepetés vendéggyõzelmet várok, a Roma nem fog nyerni, valóban, a QPR passz (amúgy is utálom õket😄), Kilmarnockról fogalmam sincs. egy biztos: ha ezt az 5öt akarod egy kombi szelvényre, az el fog menni...

fenrob
Holnap Milan- Udinese ?😄 és V-re érzem...

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

dragon11
Hertha BSC - Mainz 3.20 V
Valenciennes - Nice 1.94 H
Roma - Palermo 3,25 D
Coventry - QPR 2.10 H
Kilmarnock - St. Johnstone 2.10 H

szombatra.. esélyes?

Matthew Prosac
A holnap érkezõknek, és azoknak, akik lemaradtak a meccsrõl, csak hogy tudják mi volt itt 😄

Fabio Capello
jó, rólad eddig is tudtam hogy egy makker rohadék vagy... 😄

Matthew Prosac
mostmár beírom a szelvényeimet, amik holnap dõlnek el:

013 Hamburg - Fyllingen H 1,01 (37-21)
042 Racing - Atl.Madrid H 2,15 (3-2!!!!!)

059 Wolfsburg - Straubig H 1,43 (?-?)
5000-> 15.525 huf

013 Hamburg - Fyllingen H 1,01 (37-21)
040 Bursaspor - Fenerbahce H 2,25 (3-1)

093 Caen - Guingamp H 1,52 (?-?)
2500-> 8600 huf

olyan ugye nincs, hogy egyik se nyerjen holnap?

kraawz
ismersz, nem ? 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
befosok rajtatok bazdmeg, hogy lehet ekkora mákotok? 😄

Mi a franc?? nyertek???? Mi????????????? Aztaqrva 4000-et tettem racingre!!! 😄😄😄😄

kraawz
😄

Matthew Prosac
ilyen nincs gyerekek, komolyan 😄DDDDDDDD

kraawz
Na, megtettem ma Bursasport és Racingot, jött szépen mindkettõ 😊

Matthew Prosac
sok az a két perc hosszabbítás....

fsgh
azta mekkora mázlitok van...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
BAZMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!

AlieN911
3-2 gyerekek

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
3-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fsgh
😊

jól van Atleticora tettem 2000et... Nektek meg hazai kellett. Ezért lesz ez döntetlen.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

AlieN911
2-2

Matthew Prosac
2-2, de már nagyon késõn...

Matthew Prosac
így elbaszni ezt a meccset kedves Racing.. 3. percben megvolt a vezetés, jól is játszottak, erre kikapnak... Ha holnap nyer a Caen az már megint csak arra lesz jó, hogy nullszaldóba legyek. Elegem van már ebbõl a hadakozásból mostanság.

fsgh
Eddig tartott a nem fogadás...😄

Faterral voltam lottózóban és fizetett nekem szelót szal nem tudtam kihagyni.

mára is van egy. majd mondom mi lett ha vége lesz.

AlieN911
Piros... Madrid szöglet és gól kéne.

Matthew Prosac
Jólvan. Racing piros. Már csak ez hiányzott. Errõl a meccsrõl már énis lemondtam ebben a pillanatban.

Baxhatom mai szelót is!!!

Matthew Prosac
ez a Reyes miszánalmas egy balerina má 😮

Matthew Prosac
Atletico is miért akkor akar nyerni, amikor nem kell? Bezzeg amikor kellene, akkor...

jól döntöttem :S de sajna 1-2
errõl beszéltem megteszem a hazait akkor persze h vendég lesz áááh 😄 komolyan annyira gondolkodom az 1X-ben a barca ellen h mostmár félek nem lesz az :S de mind1 1 szelóra muszáj megrakni!
hátha fordít a santander!
AlieN911
Anyám 😄 20 mp sincs h. megraktam h. lesz gól 50-60 xDDDDDDDDD 3.0 ért😄

Matthew Prosac
bazdmeg, hát nem 1-2... ?

60.perc helyett kérhetném az 59.re?
megakartam rakni 6os szorzóért 46-50.percben lesz gól de inkább 46-60.perces intervallumra raktam rá 😄
mindenféleképp várok a szünet után egy nagyon gyors lendületet amelynek jutalma egy gól lesz
Matthew Prosac
Most hogy a Madrid továbbjutott, remélem hogy a szünet után az öltözõben maradnak és a Racingot hagyják tili-tolizni 😊 Egy hazai gól a 60. percben, még egy hazai a 75.perc környékén és 3-1es hazai gyõzelemmel mindenki boldog is lesz...

ahogy mondod.
félek nem lesz több gól,de azért bízom én is abban h egyet találnak...