Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
154 Milan-Udinese Udinese szerez gólt igen 1.59
10000---->15900
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
a PSV az kérdés...szvsz én holland meccsre nemtennék 😄
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
simán ezt kell beírni, semmi szóköz, bár gondolom úgy írtad.., nem tudom mi lehet a probléma.
How much can you take,before you snap?
De Graafschap - Emmen H
Zwolle - Stormvogels/Telstar H
St. Pauli - FSV Frankfurt H
5000>>10038
Szerintetek?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem van egy ilyenem, sok esély nincs, de hátha vannak még csodák mára 😄
133 Bayern München - Dortmund H 1.33
220 Crystal Palace - Aston Villa H 3.75
226 Juventus - Genoa V 4.20
odds: 20,94750
tét: 200 Ft
v.nyeremény: 4,190 Ft
Honda - The Power of Dreams
milan-udi
kupában 0-1 lett így vmiért azt gondolom hendivel ez nálam iksz vagy 2-es
Mannheim-Hamburg-H-1,55
Düsseldorf-Augsburg-H-1,55
Wolfsburg-Straubing-H-1,43
St. Pauli-FSVFrankurt-H-1.30
Mönchen....-Nürnberg-H-1,95
Caen-Guingamp-H-1,52
Milan-Udinese-H-1,54
Kemény 200-al toltam meg-->4.075Ft
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
071 Mönchengladbach - Nürnberg 1.95 H 3000,-
REAL MADRID
Hétvége tutija sztetek mi???
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Raktam ma fel kemény 200al egy mai (hétvégi) szelót
St. Pauli-FSV Frankfurt 1 1.3
LASK-Rapid 2 1.57
Istres-Laval 1 2.47
Milan-Udinese X 3.25
Northampton-Aldershot 1 1.93
Pacos-Sporting 2 1.95
200->12330 Ft
am fasza a logó
😊
053 3 Ässät - Ilves H 1.73
083 3 Volendam - AGOVV H 2.15
078 3 De Graafschap - Emmen H 1.17
2500-> 10.880 huf
am marhára nem 😄 hétvégén merre voltál ?
csak egy két példa többet nem akarok irni.
Portsmouth - Sunderland -hazai piros majd gól
pool-everton - hazai piros majd gól
almeira-gijon - hazai piros majd 3 gól
barca-getafe - hazai piros majd gól 😄
na mind1 😄 szted nem jön 10bõl9 szer ,ok értelek 😄 sztem jön
de asszem vmi olyasmi,hogy ha elbuksz pl a chelsean akkor következõ alkalommal illyk visszafogadni azaz megint megkell tenni 😄
Mi az az Illyk-szabályt?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
am illik szabályt alkalmazva a következõ tampa-boston iksz lesz!
gólós tippembõl 4bõl jött 3. amint irtam az ottawa nagy meccs lesz mert a két legjobb találkozik,nem is okoztak csalódást 😄
Ottawa - Washington
5.5 over
Los Angeles - Edmonton
5.5 under
Florida-Vanc
5.5 under talán
Calgary - Dallas
***5.5 over
hoki 4 meccs 4 hiba 😄 nagyon fasza
éreztem h fordíthat a racing de gondoltam az kemény lenne, egy picit bánt h 34-es szorzóért nem raktam meg a hazait 😄
nem is gondoltam volna,hogy ucsó 2 perc alatt rámolnak két gólt xD
viszont jött a racing még1 gól és a 4.5 over
egyébként megint jött az öreg példa.: piros lapot kap egy csapat akkor inkább az lõ gólt xD
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Borussia Monchengladbach - Nurnberg H 2,00
Welshpool Town - Airbus V 1,80
Northampton Town - Aldershot Town H 1,85
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ahm annyira mindenki az Inter ellen akar pakolni hétvégén, annak ellenére hogy visszatér a középpálya 2 legfontosabb eleme, hogy dafke megteszem a vendéggyõzelmet 😄
Mára Zwolle + De Graafschap gyõzelmek összekombinálva holnapi Real és Bayern gyõzelemmel. 2.54es odds, egy 3-4ezret megérhet
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio