Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
még 3-3 gól kéne a Phili és a Vancouver meccsen...

Matthew Prosac
akkor jó ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
huh... akkor jó, már kezdtem félni ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa

MIT VÉTETTEM?

---semmit

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

WuFraZselic
😄 😄 a menet végén valami nagy dolgot vihetett végre emberünk

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
lál 😄

kraawz
Megraktam bwinen egy bokszmeccset egy ezressel. 1.05 szorzó, de 40 bwin pontot ad. Utolsó menetben akire raktam, 1.01 szoró, a másikra 34x, és a bírók kihozták döntetlenre.. WTF

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

WuFraZselic
az a baj, hogy ötletem sincs kik fognak játszani a "nagyok" helyett, így még gólokba se lennék biztos 😄

esetleg alaptéttel megtenném single-be mind a 7 meccset under 5.5re...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
ember ha ezt bejön, követekzõ héttõl nekem dolgozol és hidd el nem fogsz rosszul keresni XXXXXXXXXD

Fabio Capello
Hja, nekem is ez a bajom, úgy borulhatnak a papírformák, hogy csak na... Végeredményre nem is nagyon mernék rámenni, inkább over/underekre

WuFraZselic
bárcsak lehet szerkeszteni a hsz-eket, és nem kéne mindig új kommentet írni...

nem tennék semmire, itt az olimpia, hosszú idõ után elengedték az NHL csapatok a legjobbjaikat

WuFraZselic
Il Principe 😄

Fabio Capello
gyááhhh... nem tudom mit játsszak meg jégkorongra.. :S

WuFraZselic
igen, már megírtam vagy 2 napja 😄

ha nyerünk a Parma ellen, akkor kitartottam volna amellett, hogy NEM nyerünk nápolyban a hétvégén, ahogy azt elgondoltam. DE otthagytunk 2 pontot, ami a húzós menetrendünk miatt igencsak fontos, ráadásul visszatér Sneijder és Stankovic is, akikkel nem kell a 4-3-3at játszani (vagy ha még azt is, legalább nem 3 vkp-val, mert az halál volt szerdán is). napoli 1-0ákra vert minket utóbbi években nápolyban, itt az alkalom hogy ezen változtassunk.
hülyén hangzik, de ha nyertünk volna, biztos nem teszek az Interre, így hogy nem, valamiért felerõsödött bennem az érzés, hogy igenis megcsapjuk a napolit

65bõl hozna majdnem 160at, komolyan fontolóra vettem. majd meglátjuk

Fabio Capello
Napoli - Interen góllövõre tipp esetleg?

megrakod az intert? :|
Fabio Capello
most bízom a csapatban, úgy néz ki végre képesek vagyunk felpörögni, de azért még mindig lehet szopacs, ahogy az elmúlt két meccsen, szóval az én személyes tippem 1X

WuFraZselic
én is affelé tendálok

de a Genoa is egy hullámzó csapat, ráadásul keret alapján simán vetekednek a juvéval is 😄 , ezért nemtom...

amúgy Inter oddsa még feljebb ment, hál isten 😊

Matthew Prosac
Én rakni fogok a Juvéra az hótziher..

WuFraZselic
Fábió, te mit mondasz a juve meccsre? merda meg minden, de végre nyerniük kéne 😄 2x eljátszották a bizalmam, ez 14ezrembe került 😄 tuti most fognak nyerni, mikor ellenük akarnék tenni...

WuFraZselic
holnapra a ma nyert pízt erre szánom

Xerez - Real M. (1-0) V
Montpellier - Grenoble H
Lille - Boulogne H (ha jól emlékszem velük játszanak 😄)
11.000bõl hozna 30-33at kb

WuFraZselic
igyál!

hoki megérzések 😄

Philadelphia - Montreal
vendég (megérzés alapján)
5.5over!

Columbus - Vancouver
5.5 over
talán iksz

Pittsburgh - N.Y. Rangers
döntetlen!
vendég régen ikszelt ,egymás ellen számszerüen 8 meccsel ezelõtt
egymás ellen utóbbi 7 találkájukat a pittsburg nyerte

Minnesota - Atlanta
talán iksz

Colorado - Phoenix
talán 5.5 over
hazai de ott az iksz esélye
Fabio Capello
😄😄😄😄

Matthew Prosac
szerintem náspángold el (igen,azt) aztán aludj egy jót. esetleg ha nõvel vagy akkor rajta vezesd le. ennél jobb tippem nincs <#idiota>

Én szurkolok neked 😄

REAL MADRID

Fabio Capello
Amúgy szabad kérvényezni egy tippmix-bwin logo combót a fejlécembe?

Fabio Capello
Ma éjszakára van valakinek valami jó tippje?

Matthew Prosac
Jövõbelátó majd akkor leszek, hameggazdagodtam ebbõl a hülye sportfogadásból végre... a bundásutyaúristenit neki! 😄
Félek az a pillanat még messze van... (vagy sosem jõ el 😄)

Sunsetjoy
Ez olyan csodálatos volt, hogy rögtön meg is raktam 35 Ft-al 😄 Ha bejön, 1496 a nyeremény (42.75 odds).

Ugyanakkor ilyenekért pár száz évvel ezelõtt máglyán végezted volna, ha sikerül 😄 De ha bejön, indítványozom a Jövõbelátó rang bevezetését csak neked😊

u.i.: bocs a szövegért 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Matthew Prosac
a Wolfs szorzóját elírtam amúgy, de mindegy 😊 tudjátok ti 😄

Matthew Prosac
cigiztem egyet és közben teljesen megvilágosodtam egyikmásik holnapi bundesliga meccsel kapcsolatban. meg is osztom veletek:

Leverkusen - Wolfsburg V 4,06
Két dolog van, mi értelmezhetetlen fogalom a bundesligával kapcsolatban: a papírforma és a meglepetés. Lényegre térve: A Leverkusen korán vezetést szerez (20.perc tájéka), kicsit leül a meccs, majd a szünet elõtt kiegyenlít a Wolfs. A második félidõ elején (kb 50.perc tájéka) meg is fordítják, de a Bayer nem adja magát és a 68. percben kiegyenlít, 2-2. Akik hazaira tettek azoknak boldogság van és reménykedés, egészen a 89.percig, amikor jön Grafite. 2-3. Csókolom!

Bayern - Dortmund X 3,85
Mi történik akkor, ha a München hétközben lehengerlõ játékot mutat, és a fogadók 90% ezen felbuzdulva hazai gyõzelmet rak? Hát döntetlen, mi más! 0-0-s félidõ után ráadásul a vendégek találnak be elõször (60.perc körül), amit a Bayern 5 perc múlva egalizál. De nincs több puskapor, ennyi marad. Egy kihagyott Bayern tizenegyesen idegeskedhetnek még a hazai gyõzelemre fogadók.. Ennek ellenére a Bayern szerencsés, mint majdnem mindig. Hogy miért? Mert a Leverkusen otthon bukott és ezzel az 1 ponttal így is a tabella élére ugranak...

Hertha - Mainz H 1,92
A vendégek az esélyesebbek papíron, tehát a hazaiak gyõznek. Habár a Mainz idegenben elég gyámoltalan, de a Hertha sem rakja ki az ablakba az egyetlen egy gyõzelmét otthon. Na nembaj, ettõl még megszerzik a vezetést a szünet elõtt valami 3emberen megpattanó öngóllal, hogy aztán a Mainz végignyomja a meccset és kapjon kontrából mégegyet.. 2-0 után csak a szépségtapaszra lesz energia a végén, így 2-1-el végeznek a csapatok.

Tobetre teszek egy ilyet holnapra
Recreativo de Huelva - Real Betis (Halftime result) 3.65 V

Egyébként itt a Wolfsburgra 5x szorzó van ha erd. vkit.

Tippmixre még kigondolok vmi okosat.

REAL MADRID

Na meg a fa**om rak megint a Wolfsburgra ezek után 😄 Vagy érvénybe lép az Illyk-szabály? <#nevetes1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

neeeeeeee én is erre gondoltam!
bár formailag elképzelhetetlennek tartom a vendég sikert de hát egyszer megszakad a veretlenség.
am ilyenen filozok jó szorzója is van (talán kombiba érdemes lenne)
napoli-inter 1X
lever-wolf X2
atl. - Barca 1X
hera-psv 1X

most meg gyors gólváltást kérnék a sporting meccsen!
Matthew Prosac
ez viszont finom lesz egy holnapi poénszelvényre:
126 Leverkusen - Wolfsburg 4.60 V

jAsOn VoOrHeEs
NHL-re tesztek éjszakára valamit? Bár olimpia miatt ki tudja milyen meglepetések lesznek. :S

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
javítva: 1,92-ért nem éri meg.

Matthew Prosac
Asszem holnap megrakom a Herthát 5000-el. Ami papírforma az elmegy, ami meg necces, az bejön. Semmi félnivalóm nem lesz, jelenleg nem a hazai gyõzelem jelenti a papírformát. Meg ha mégsem gyõznek, legalább nem leszek ideges, nem egy 1,3x oddszon mentem el, hanem egy 3esélyesen, amiben ez bennevan...

jo hát én mit mondjak ?
tegnap a lahti miatt buktam 5000et kb
ma meg igaz kevesebb jött volna de ma meg a wolfsburg miatt :S
2 nap 2 hoki :S
milan hendivel iksz vagy vendég meg jött amit nem raktam meg xD
na nembaj.
sportingon kéne nekem 2 gól ,de hogy ez hogyan fog megszletni az rejtély ...
Fabio Capello
Kis off, és szomorú...

Szörnyû tragédia árnyékolja be a XXi. téli olimpiai játékok rajtját Vancouverben, a megnyitó elõtt néhány órával elhunyt a nem sokkal korábban balesetet szenvedõ grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili

RIP 😞

w77d
besírok... rohadjon meg a Nimes és a Milan is..... A milan hendikepbe már nagyon beleéltem amgam 😞

Na ma jó napom volt!

Mönchengladbach - Nürnberg: Mönchengladbach szerez gólt
154 Milan - Udinese: Udinese szerez gólt
144 Caen - Guingamp H 1.57

3600 Ft ----> 10605

Matthew Prosac
013 Hamburg - Fyllingen H 1,01 (37-21)
040 Bursaspor - Fenerbahce H 2,25 (3-1)
093 Caen - Guingamp H 1,52 (2-0)

2500-> 8600

most mondjam hogy jobb kedvem lett? kurvára nem. az a rohadék Wolfsburg szûnjön meg létezni!

Jee nyert a MGladbach 😊

REAL MADRID

Igeeeennn Caen!! 😄

Milan ugy latszik hozza a meccset. 3-1

REAL MADRID

Nemhiszem eeel Gladbach 100%os helyzetet kihagy, és majdnem ráfáztak :S

REAL MADRID

Csak Caem húzza ki skacok! Ezen múlik szelóm 😄

3600 --> 10.605

Háát,ezek után mit lehetne holnapra rakni?😄