Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Gladbach - Nürnberg hazai { ez már jött }
M city - Stoke hazai
róma - palermo hazai
heerenveen - ajax vendég
Heracles - PSV vendég
szintén tegnap adtam fel:
HBSC - Mainz x
Stuttgart - Hamburg X
Bayern - BVB minimimum 4 gól
Redaind - WBA vendég
Parma - Lazio hazai
Leverkursent kihagytam mert múlthéten kiszúrt velem, továbbá a Hoffenheimben sem vagyok biztos.
GGMU
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
persze kombi volt de írtam is hogy 6*40 ft 6/5 ös kombi..én is úgy számoltam hogy 9146-nak kéne lennie ha 240 szorzod meg de ugy kombiba nem az ösztétel kell számolni hanem az alap téttel de ha azt összesszorzod akkor 38,2356 az össz és 38*40 az 1529? 😄 nah mindegy jkól jött mert már csak 500 ft körül volt a számlán 😄
GGMU
Xerez - Real M. (1-0) V
Lille - Boulogne H
Montpellier - Grenoble H
Benfica - Belenenses H
én is alapból így gondoltam de németeknél bármi megshet 😄 mondjuk a hoffenheim-leverkusenen is tudtam h hazai lesz és sima 0-3 😄
délutan kiderül!
9146 nak kéne lennie 240 ft-os téttel!
gondolom vmi kombinációval dolgozhattál és azért nyertél ennyit!
am perth glori 2-0 maradt!
80.percben a hazaiak egyik játékosa észrevette ,hogy kint áll a kapus és meglõtte a labdát kb félpályáról -> kapufa lett 😊(vagyis súrolta)
ha szerencsém van bemegy 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Roma,Bilbao,PSG,Marseille ???? 5000-bõl tenném meg,és elég szépen hozna mit ne mondjak 😄DD
Chelsea+Real gyõzelem
10000---->14145
Dean,lecserélnéd az unibetes logómat tippmaxosra? uni-n már nem játszok
Honda - The Power of Dreams
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
és a lever, illetve man. city?
tippmax
Milan-Udinese vendég gól 1.59
10000--->15900
mára rakok egy ilyet,ugyancsak tippmaxra:
013 Chelsea-Cardiff H 1.15
049 Xerez-Real Madrid V 1.23
10000--->14145
ha jön ez a szeló is,akkor kereken 20k lesz a számlán,és tegnap reggel indultam 10k-val 😄D
dean,kérhetném hogy vedd le az unibetes logómat,és tedd be helyette a tippmaxot,köszi 😊)
Róma egyértelmû?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
itt lesz még 2 gól 😄
régen fogadtam reggel így most illyk megrakni 2.1es szorzóért a 2.5 overt !
<#ravasz1>#ravasz1>
"Pittsburgh - N.Y. Rangers
döntetlen!
vendég régen ikszelt ,egymás ellen számszerüen 8 meccsel ezelõtt
egymás ellen utóbbi 7 találkájukat a pittsburg nyerte"
kétesélybe viszont fasza voltam 😄
pits-colorado 1Xbe jött
minesota tudtam h ikszrõl kéne kiindulni csak nemtudtam h 1X vagy X2 erre az 1Xet toltam be és az eredmény meg X2 lett 😄
szóval cask nem hülyeség az egymás elleni sorozatot nézni ill azt,hogy mikor ikszeltek!
bwinnél mik a tapasztalataitok kifizetésileg, sokat szívóznak/mennyi idõ kb?
7 meccsbõl 5ön under 5.5 lett éjjel 😄
133 3 Bayern München - Dortmund X 3.85
167 3 Roma - Palermo X 3.25
224 3 Catania - Atalanta X 2.90
249 1 Atl. Madrid - Barcelona H 4.60
186 3 Montpellier - Grenoble X 3.40
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
viszont ahogy kivettem az írásodból, a nyereményed 1 része a káros szenvedélyedre megy el. hogy lásd mennyire figyelek az egészségedre, megbundáztam a Wolfsburg meccset 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Cserébe énis elárulok valamit:
Bayern Munich coach Louis van Gaal on Thursday ordered some of his squad to train separately after a mystery stomach bug struck down a number of the Bavarian club's players.
"We have a virus in the dressing room," the 58-year-old Dutchman said. As a precautionary measure, van Gaal told the infected players to train away from the rest of the first team.
Egyre erõsebb a gyanú, hogy tényleg döntetlen lesz 😊
tehát 6/5 ös kombiba raktam....hazaértem buliból kicsit ittasan mondom megnézem mizu a szelóval erre 😄😄
5296 plussz 😄😄 mondom hogy? ha 240 ft volt a tét és 40 ft..az alap 😄😄 tehát 6*40 -et raktam rá 😄😄
de nyertem 😄 lol 😄:
lesz mibõl fogadni hétvégén 😄😄
de még mindig nem értem 😄
GGMU