Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sovány ez a Levszki vezetés kellene még egy gól.

REAL MADRID

a török meccsek kimenetelét fordítva gondolom de ez is sima ügy lehet.szal esélyes.
én mindkettõ török meccset X-re vettem, bár kombiba van, szóval ha megteszed drukkolok neked.

Matthew Prosac
szemezek mára egy ilyennel:

014 M. Sharapova - S. Perry 1.04 H
025 Rizespor - Giresunspor 2.45 H
024 Bursaspor - Trabzonspor 3.00 X
2000-> 15.000

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
a Lyon idén harmatgyenge. Ráadásul pont a támadórészlegük az, ami nem mûködik úgy, ahogy kellene. Ezt a Gomis gyereket pl nem értem miért vették meg, soha nem lesz nagy spíler. Én a Madridot a döntõbe várom.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sunsetjoy
Nem nagyon van mondanivaló? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én hsz-al semmi gond, csak a tag aki itt baromkodott.

Am. meg sztem Real megy tovább, mondjuk én mindig azt mondanám 😄

Am.: Félidõ Levszki Szófia 2 - 1 Liberec Még Levszki gólokat!

REAL MADRID

Fabio Capello
bármilyen szorzóra rakhatod, és igen, asszem háromszor kell megforgatni ahhoz hogy kifizethetõ legyen

de jól mondtam ugye h akár 1.01es szorzóra is rálehet tenni? és 3szor kell megjátszani.. csak nehogy fenrob tévedésbe essen 😊
Fabio Capello
2500-at.

Fabio Capello
úgy játszod el, ahogy akarod, a lényeg hogy el kell játszani (ergo vagy bukd, vagy nyerj belõle), de csak úgy nem veheted ki. Kifizetésnél külön mezõben mutatja, hogy mekkora a bónusznak az összege, amit még nem vehetsz fel, amíg nem játszottad meg.

fenrob
Na az jo akkor, 1 hét kb és énis regisztárlok 4-5 ezerel remélem akkor is adnak vmenyit

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

á bazz levszki pár perce néztem még 1:0 ás állásnál azt gondoltam itt lesz még 2 gól tehát 2.5 over 1.44 ért :S féltem megrakni...
mind1 😄 este jöjjenek a meccsek az a lényeg
fenrob
Az bejövös lenne holnapra pl : Lyon gólt lõ, Milan gólt lõ, meg még vmi hozzá ?😄 nagy pénzzel megjátszva

akár 200 ft-os tétekkel is játhatsz! nem kell egyben eljátszani.
úgy tudom h akár 1.01es szorzóra is fellehet tenni! De ebben nem vokbiztos!
a lényeg nem kötelezõ a bónuszt teljes egészében eljátszani!
Fabio Capello
a Lyon meccsben nem vagyok olyan biztos... hiába jobb papíron a Real, BL-ben nagyon nincsenek otthon, az elmúlt évben sose jutottak túl a kieséses szakaszon, a Lyon viszont nagyon teper...

milan-mu nálam egyértelmûen 3 esélyes találkozó. simán kinézek belõle egy nyugis 0-0 át és a visszavágón fognak hajtani a srácok!
elsõre pár hete sima hazait raktam volna de mostmár 3 esélyessé vált a találkozó! Erre én semmilyen formában nem fogok fogadni!
még arra se h 1 szöglet tuti lesz a találkozón 😄
fenrob
De pl amit kaptál 1300 +-t azt úgyis eljátszhatod hogy 500 a milan-ra , 500 a real-ra ? vagy egybe kell ? megkel forgatni vagy hogy megy ez ?

mi a gond van a hsz-eddel?😄
am ja töröltem...
tegnap is volt az a nothin17 aki baromkodott meg sértgette matt-et ...
mind1 ilyen emberek voltak vannak és sajnos lesznek!

gyepesjoint.: te komolyan inkább a realra tennél mint a lyonra?
az elmúlt években is amikor a real jobb formában volt akkor is a lyon álltalában tudott ellenük nyerni /tj-ni. Most sztem siman továbblépnek lopezék és igaz ekkor az arsenal-real álomdöntõ nem fog megvalósulni!
Porto-Arsenal meg sajnálom h ezt kell mondani és remélem nem lesz igazam de a porto tuti gólt fog lõni és lehet 1 góllal nyerni is fognak.
AlieN911
Lyon - Real Madrid V 2.0
Milan - Manchester United V 2.6
odds: 5,2 00
6000 Ft -> 31200 Ft

Vélemény? 😄

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Most akkor Milan, vagy MI vagy X ? 😄 ááááá nemtom

Honda - The Power of Dreams

Dean töröld pls.

REAL MADRID

Fabio Capello
nemnagyon, inkább befizetési bónuszok vannak, bwinre toltam két és fél kilót, 3800-at játszhattam meg 😊

Sunsetjoy
028 3 De Graafschap - Roosendaal 1.40 / 3.60 / 6.35 H
033 1 Strasbourg - Nantes 1.80 / 3.05 / 3.75 H
022 3 Pitsziliasz - APOEL Nicosia 7.70 / 4.00 / 1.30 V
029 3 Lugano - Yverdon 1.50 / 3.30 / 5.55 H

Mai meccseknek szerintetek ez jó, vagy milyen változatban nyomjam? Egy vagy 2 szelvényre gondoltam vele kapcsolatban. Olyan sok pénzt nem raknék rá, csak véleményt esetleg?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

am nem tudjátok van e valami külföldi oldalon ingyen fogadási lehetõség? akár 1 euró is,bármennyi,olyasmi mint ami tobeten volt

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Fabio Capello
Hát, ha még a jó öreg Ollie állna a kapuban, akkor azt is hogy kapnak <#idiota>

basszus, mekkora volt anno az a Robbie Carlos-lepke amit benyalt 😄

jah,Real gólon 1.3x van...hozzácsapok egy Bordeaux lõ gólt,és meg is van az 1.8-1.9-es odds,amire lazán mehet 20-30k is

tippmixen 1es kötébn ilyen lehetõségek mint bayern lõ gólt
porto lõ gólt
lyon lõ gólt sztem átkozottul baráti!
ezeket mint siman lehetne tolni 100al is :S
de a bayern gólt lõ arra az egész életem felmerném rakni 😄
Fabio Capello
Grat mindenkinek a tegnapi nyereményekért 😊

És már vezet is. Még 3-at és nyugodt leszek 😄

REAL MADRID

jah,és 40-nél veszem is ki

Tenerife-Mallorca Mallorca szerez gólt 1.29
26600--->34314
ha jönne ezis,akkor tippmaxon 4 szelvénybõl 4 gyõztes lenne,és péntek reggel jött meg a 10k a számlára 😊

de a 100k-s barátunk majd megmondja a tutit azokra a meccsekre,õ úgyis az 1.1x-es oddsokban utazik 😊

Nem tettem meg végül a meccset. 😄

De most hajrá Levszki!

REAL MADRID

azé vágod h megmondtam h a colon nyer 😄DDDD bááááz
Oziris666
Barca ellen nagyon nemis lehet mást idegenben😄 Taktikusan(Lásd Rubin kazány)
Hát tavaly a Porto ellen igen is gyilkolták mind2 meccsen😊
Arra utaltam h idegenben Bl-ben nem viszi tulzásba a ManU simán elég az X-nekik!

Így van, Cipruson van barátságos meccs.

REAL MADRID

WuFraZselic
ó baszki tényleg, ma még csak 15. van =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hát ma éjjel nem hiszem. USA-Svájc holnap 21:00, többi meg szerdán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Milánra ne fogadjatok, mert a tv2-n is úgy mondja a tag, hogy Ácsi Milán = MU jut tovább 😄 (a következtetés poén, de tényleg így mondja, vagy legalábbis így hallatszik 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
nah, ma éjjel végre bemutatkoznak a nagyok, orosz - usa - kanada meccs is lesz 😊 kár hogy összesen 1.18as szorzót adnak ki 😄 ezt még 100al sem érné megtenni 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
tévedtem
foci és barátságos😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
sztem meg jégkorong😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ez milyen meccs? 😮 az egyik bolgár,a másik cseh nem?? európa liga lehet

Na én megtettem egy ilyet:

Levski Sofia - Slovan Liberec H 2.20

1000,- ---> 2200,-

REAL MADRID

na meg ugye MU meccsrõl van szó,szal 1 büntetõ,vagy egy öngól fix 😄 tobeten próbáljaok már bejelenektezni,nekem ezt írja: "account closed.please contact to support

WuFraZselic
a Unitedre nem jellemzõ a futball gyilkolása 😄 (viszont emlékszem én egy tavalyi barca - chelsea odavágóra xD) szerintem az lesz mint kb az Inter - Milanon, szanaszét fogják futni a Milant 😄 én 0-1re tippelnék látatlanba, sajnos nem tudom a MU milyen védelmet tud felállítani (mondjuk a milanét se, de ha egy jó bonera - favalli - kaladze hármasból 1 már bekerül a kezdõbe, sejthetõ egy vendég gól 😄)

Oziris666
Inkább a Manu fogja ölni idegenben sztem...
Egy kontrábol elmegy Rooney vagy egy szöglet gól azt csá...
Esetleg öngól😄

kizártnak tartom,a Milan-MU meccs bunkerfoci lesz,a Milan ottfogja ölni a játékot ahol tudja,0-0 lesz,de az under 2.5 tuti

Forza Italia
Holnapi bl meccse

Milan - Manchester Mindkét csapat szerez gólt (igen 1.72)
Lyon - Real Mindkét csapat szerez gólt (igen 1.65)

Szerintetek ez jöhet??