Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
én ezeknél a mecseknél pont az ellenfelek gólt lõneket érzem :S
a porto gólban 1000%ig bíztos vok sajnos 😞
ki lõ gólt az arsenalban?
Bendtner?😄 jaa majd pont õ :S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
szívet melengetõ érzés, hogy az APEP potom 13x-os szorzóért vezet az APOEL ellen =/
közben 1-1 van remény 😄
REAL MADRID
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
REAL MADRID
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki dobjon már nekem össze egy fain szelót,mert már NYERNI AKAROK!!!! 😄 ha csak 1ezrest,de akkoris,örüljek má valaminek...😄
Amugy meg jó szelo de nagyon papírforma
092 Lyon - Real Madrid 3.15/3.25/2.06 V
108 Stoke - Manchester City 2.90/3.10/2.07 V
111 Blackpool - Middlesbrough 2.37/3.00/2.52 H (Ettõl féleknagyon...)
119 Nottingham - Sheffield Utd. 1.79/3.20/3.60 H
125 Sheffield Wed. - Doncaster 2.01/3.15/3.00 H
130 Leeds - Walsall 1.40/3.60/6.35 H
135 Aberdeen - Raith Rovers 1.29/4.10/7.65 H
Holnapra egy ilyent megnyomnék 300-al. Vélemény?
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Te mennyit dobsz rá ?
csak ma meg tabella alapján néztem az eseményeket és hazait raktam :S itthon megnéztem h arra mondtam az ikszet meg az indokot szal kicsit bánom amit tettem 😞
szal ja nem moondok én ellent xD
Már nem azért, de tegnap még azt írtad hogy a Bursaspor szerinted is egy buzi nagy X lesz. Az oké ha a másikkal nem értesz egyet, de legalább magadnak ne mondj ellent ezzel a többes számmal 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amúgy én még itt érzek egy Real sikert... Ez a Lyon már nem az a Lyon amelyik ellen régen szenvedett a Real. Ráadásul most a Real is erõsebb. Cristiano R. is formában van. egy laza 0-2-t tippelnék erre meccsre. Akár még az is lehet hogy nagyobb összeggel megjátszom. Aki meg ennyire nem akar kockáztatni az fogja 1,2-ért a Real gólt😊 mondjuk 100al😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Végeredmény: Levszki Szófia 2 - 1 Liberec
REAL MADRID
REAL MADRID
Porto - Arsenal Arsenal gól 1,31
Milan - Mu Mu gól 1,31
még egy real gól is tuti lehet 1,2-ért
87ben 2-2 90ben 3-2 😄
mára egy a bibi
lautern-stass-teneriffe gyõzelmet érez szinte az ország ilyenkor az egyik tuti leikszel.
REAL MADRID
REAL MADRID
39 Tenerife - Mallorca H 2.40
42 Naval - Guimaraes D 3.00
33 Strasbourg - Nantes D 3.05
32 Duisburg - Kaiserslautern: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
23 Hapoel Haifa - Bnei Yehuda TA D 3.10
ha bejön esetleg mind, akkor 100k-t nyerek, de ilyenrõl kár beszélni 😄
am levszki gólók miért kellenének? csak nem bíztosra akarsz menni és nem akarsz izgulni az utolsó másodpercekben?😄
am még 2 gólnak tudnék örülni...