Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
tessék xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

OMG
én ezeknél a mecseknél pont az ellenfelek gólt lõneket érzem :S
a porto gólban 1000%ig bíztos vok sajnos 😞
ki lõ gólt az arsenalban?
Bendtner?😄 jaa majd pont õ :S
Forza Italia
APOEL gólt kérek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
hát tavaly nyáron ibizán a hétfõ volt a legnagyobb partynap 😄 szóval lehet teheted a MU gyõzelmet <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
kb hasonló terveim vannak.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sokan teszünk holnap a realra am? xd

Forza Italia
Na egyenlített az APOEL

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
no re

szívet melengetõ érzés, hogy az APEP potom 13x-os szorzóért vezet az APOEL ellen =/

közben 1-1 van remény 😄

Én csak akkor teszek MU gyozelmet ha ma este Ronaldinho megy a dizsibe.

REAL MADRID

Atti12
Ha nyerünk, én nem bánom hogy elmegy 😄 Egyébként én arra számítok hogy félidõ 0-0 majd a 2. félidõben 1-1.

Fabio Capello
Egyébként az APEP vezet a Nicosia ellen, asszem ez sokaknak nem jó hír 😄

Fabio Capello
sztem félidõ D végeredmény V, Rooney lõ egyet Nani assisttal a nyolcvanadik perc környékén, amivel megnyerik 😄

Atti12
holnapra én berakom a Milan-MU meccset félidõ: D végeredmény D re 😄 Meglátjuk <#vigyor2>

De én csak Tippmixen játszom,max 300ft-al. :/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Logodbol itelve online jatszol 😊

REAL MADRID

fenrob
Hát ezis igaz.. de ezek csak neten vannak kb.

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Shep
Hát ezt már nem mosod le magadról 😊 Lassan mindegy ha azt mondod 1, x vagy 2 lesz a vége 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
én már rájöttem egy ideje, hogy nem szabad folyton csak hazai, iksz, vendégre fogadni, mert nagyon kiszámíthatatlan, közbejöhet bármi. Inkább ilyenekkel próbálkozz, mint több mint 2.5 gól/kevesebb, Rooney gólt fog lõni, meg ilyesmi, azok általában beválnak 😊

fenrob
Tegnap 3 kis szorzos mecsre raktam pénzt azzal nyertem. Ha papírformára mész sztem akkor pl rakjál meg 2-3-4 papírforma mecset és arra egy ezrest. vagy vmi merészet, nem nagy pénzzel .

Faterom mindig azzal ba**tat,hogy olyant tegyek,ami nem túl papírforma. Lehet,hogy igaza van? 😄 <#ticking> (És lehet,hogy ezért nem nyerek soha? :|)

Valaki dobjon már nekem össze egy fain szelót,mert már NYERNI AKAROK!!!! 😄 ha csak 1ezrest,de akkoris,örüljek má valaminek...😄

fenrob
092 Lyon - Real Madrid 3.15/3.25/2.06 V Ettõl is félhetnél mert érdekes lesz 😄
Amugy meg jó szelo de nagyon papírforma

074 Everton - Sporting CP 1.65/3.25/4.25 H
092 Lyon - Real Madrid 3.15/3.25/2.06 V
108 Stoke - Manchester City 2.90/3.10/2.07 V
111 Blackpool - Middlesbrough 2.37/3.00/2.52 H (Ettõl féleknagyon...)
119 Nottingham - Sheffield Utd. 1.79/3.20/3.60 H
125 Sheffield Wed. - Doncaster 2.01/3.15/3.00 H
130 Leeds - Walsall 1.40/3.60/6.35 H
135 Aberdeen - Raith Rovers 1.29/4.10/7.65 H

Holnapra egy ilyent megnyomnék 300-al. Vélemény?

fenrob
Én sztem egyberakom a 3-at és arra pl egy 5-10 ezer 😄 és akkor dupla vagy semmi

jah,holnap ha még lesz cashem tippmaxon meg is dobom 20-al a MU,10-el a Real gólt

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

fenrob
Holnap vagy nagy kaszálások lesznek vagy nem 😄

fenrob
Ez megérne egy 5 ezret ?
Te mennyit dobsz rá ?

jó ezt én is most olvastam el (lementettem az üzim)
csak ma meg tabella alapján néztem az eseményeket és hazait raktam :S itthon megnéztem h arra mondtam az ikszet meg az indokot szal kicsit bánom amit tettem 😞
szal ja nem moondok én ellent xD
Matthew Prosac
"a török meccsek kimenetelét fordítva gondolom de ez is sima ügy lehet.szal esélyes"
Már nem azért, de tegnap még azt írtad hogy a Bursaspor szerinted is egy buzi nagy X lesz. Az oké ha a másikkal nem értesz egyet, de legalább magadnak ne mondj ellent ezzel a többes számmal 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
092 1 Lyon - Real Madrid 3.15 / 3.25 / 2.06

Amúgy én még itt érzek egy Real sikert... Ez a Lyon már nem az a Lyon amelyik ellen régen szenvedett a Real. Ráadásul most a Real is erõsebb. Cristiano R. is formában van. egy laza 0-2-t tippelnék erre meccsre. Akár még az is lehet hogy nagyobb összeggel megjátszom. Aki meg ennyire nem akar kockáztatni az fogja 1,2-ért a Real gólt😊 mondjuk 100al😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Miért Te is Mu gólra fogadsz?😄

gratu!

Remélem igazad lesz 😄

Végeredmény: Levszki Szófia 2 - 1 Liberec

REAL MADRID

neked legyen igazad!

fsgh
Nincs az az isten hogy ennek a Milannak ne találna be a Mu. az persze kérdéses hogy mi lesz a végeredmény...de hogy gólt lõnek abban biztos vagyok.

a MU még akár egy 0-0-t is játszhat a milannal szerintem.

84' Levszki Szófia 2 - 1 Liberec

REAL MADRID

fsgh
Heti tuti ingyen😄D :

Porto - Arsenal Arsenal gól 1,31

Milan - Mu Mu gól 1,31

még egy real gól is tuti lehet 1,2-ért

ha ezen a levszki meccsen 10 perc alatt lesz még 2 gól akkor egészben megeszem a kalapom -.-
mit melózol? 😄

WuFraZselic
jó, x-eljen a strassbourg, az pont jó lenne 😄

levszkin se lesz már 2 gól 😄 báár egy olyan ismétlésnek mint a félidõ végén volt tudnék örülni.
87ben 2-2 90ben 3-2 😄
mára egy a bibi
lautern-stass-teneriffe gyõzelmet érez szinte az ország ilyenkor az egyik tuti leikszel.
WuFraZselic
igen, õk sem veszíthetnek állandóan 😊 mallorca pedig idegenben pocsék. bízom bennük 😊

felõlem nyerjen a tenerife 4 góllal akár,de egy gólt be kell gyötörnie a szigetlakóknak!!!!

Nem akarok izgulni még leütnék egy ügyfelet 😄

REAL MADRID

Úgy érzed ma a Tenerife magára talál? 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
bár ahogy utánaolvastam, elég nagy bajban van a Nantes, lehet az sima hazai lesz

Mára talán egy Strasburg,lautern gyõzelem jó lehet.
WuFraZselic
én mára ezt tettem 3/5 kombiba, 10x 500Ft-ért

39 Tenerife - Mallorca H 2.40
42 Naval - Guimaraes D 3.00
33 Strasbourg - Nantes D 3.05
32 Duisburg - Kaiserslautern: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
23 Hapoel Haifa - Bnei Yehuda TA D 3.10
ha bejön esetleg mind, akkor 100k-t nyerek, de ilyenrõl kár beszélni 😄

egyetértek a hsz-eddel,de az utolsó mondatot kérlek gondold át<#eplus2>

jajaja ,tudom azért raktam oda a smilet!
am levszki gólók miért kellenének? csak nem bíztosra akarsz menni és nem akarsz izgulni az utolsó másodpercekben?😄
am még 2 gólnak tudnék örülni...