Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
a játék képe alapján pedig nem volt lehetetlen a hendis Milan-siker...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
Valencia meccsre én BATE gólt tolnék,kár hogy nem rakták be :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
lehetne ezen finomítani még, az tény
pl 2gólos barca gyõzelem 1.7, sima MU gyõzelem ~2 körül (vagy 1-0al D ) a Valencia kérdéses számomra, 3-0át mondanék arra elsõre, de ki tudja a BATE melyik arcát mutatja

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
kiel gyõzelem,chelsea meccsre min. 3 gól,benfica meccsre min. 3 gól,Cluj ne kapjon ki,köszöntem.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szpartakban egyetértek
és ahogy tegnap milan hendit esélytelennek vártam úgy most a braga - mu (1-0) V-t felejtsd el :D
a többi szinpatikus
a benfica x2 ami igazán szép. mondom oda konkrét eredményként 1-1 et várok (tegnap a portonál váratm ezt az eredményt s 0-0 lett)
v a benfica 1 szerencsés góllal nyer de erre kevesebb esélyt látok.
<#worship>

közben al rayyan góóóól :D
kedvenc csapatom :D

90ben 3-3 , majd ho. 4-3 :(

lyon nõk 2.perc 1-0
félidõ over 3.5-t 1.61es szorzóért kínálják :D
WuFraZselic
én ma ebbõl a 7bõl választok, 4, maximum 5öt kombiba.

214 *(1-0) Braga - Manchester Utd. V 3,90 vagy D
206 CFR Cluj - Galatasaray H 2,40
202 *(2-0) Celtic - Barcelona D 3,85
171 *(0-1) Chelsea - Sahtar Doneck D 3,20
178 *(0-2) Juventus - Nordsjaelland D 3,85
184 *(0-2) Valencia - BATE Boriszov H 2,66 vagy D
195 *(0-1) Benfica - Szpartak Moszkva V 2,31

ma a Spartakot érzem olyannak, mint tegnap az Arsenalt, kétlem, hogy kikapnának

Csak másolom, nem én írtam...

Bayern München - Lille

Hiányzók:
Bayern: Aki biztos nem lép ma pályára, a védelembõl Badstuber, a középpályáról Can, és a támadósorból Gomez. Kétséges a játéka Robbennek és M
andzukicnak, de utóbbit minden bizonnyal össze fogják drótozni, mert ha nem, akkor nagy gondban lehetnek az ék poszton a németek... ekkor vagy az alap esetben inkább támadó kp. Müllert rakják meg éknek, vagy a nagy visszatérõ, de eddig csak kiegészítõ ember Pizzarot.
Lille: Biztos nem lép ma pályára a védelembõl Digne és elõrõl Mendes, rajtuk kívül nagy valószínûség szerint nem fog játszani a védelembõl Debusy és Basa... Aiknek kétséges a játékuk(de nagyobb esély van rá, hogy pályára lépjenek) hátulról Béria, középpályán a kapitány Mavuba, és Gueye.

Várható kezdõcsapatok:
Bayern: Neuer - Alaba, Dante, Boateng, Lahm - Schweinsteiger, Gustavo - Ribery, Kroos, Müller(Ribery) - Mandzukic(Pizzaro, Müller)
Lille: Landreau - Béria, Chedjou, Rozehnal, Sidibe - Balmont, Pedretti - Payet, Martin, Kalou - Roux

Tippem: A kérdés, hogy a Bayernnél hogy lesz védül a kezdõ elöl... mert a hazaiban gyõzelemben sincs ért, se simába, se hendivel... Ide talán ami a legjobb tipp lehet az a 2,5 több gól (1,43)

Valencia - BATE

Hiányzók:
Valencia: Hátulról minden bizonnyal hiányzoni fog Mathieu, Canales a középpályáról és elõrõl Piatti... Rajtuk kívül még kérdéses a játéka a támadó részbõl Soldadonak... de szerintem össze fogják rakni erre a kulcsfontosságú meccsre, a biztos hiányzók pedig eddig rendszerint csak kiegészítõ emberek voltak.
BATE: Két hiányzóról tudni, a középpályán Pavlov és a támadó sorból Rudik, mind a ketten alap embernek számítanak, de pótlásuk elvileg nem kéne, hogy komoly gondot okozzon.

Tippem: Az eredmény eltalálásában itt se nagy érték van... Így a gólok maradnak itt is, ami szerintem biztos, az a 2,5-nél több gól (1,61), esetleg bátrabbaknak 4 vagy több gól (2,58)

Juventus - Nordsjaelland

Hiányzók:
Juventus: A középpályáról ma nem fog pályára lépni Pepe, és nagy esélye van, hogy elõrõl hiányozni fog Vucinic.
Nordsjaelland: Biztos nem fog játszanielõrõl az eddig nulla perces Sise, és a középpályáról Petry, rajtuk kívül még kérdéses a játéka szintén a középpályáról a csapat kapitány Stokholmnak.

Várható kezdõcsapatok:
Juventus: Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Ceglie, Pogba, Pirlo, vidal, Isla - Quagliarella, Giovinco
Nordsjarlland: Hansen - Mtiliga, Runje, Okore, Parkhurst - Stokholm, Adu - John, Nordstrand, Lorentzen - Beckmann

Tippem: A Juve siker szeirntem boritékolható, a sima gyõzelmükbe nincs érték a 0-2-es hendivel én már nem merném meghúzni, így ami biztosnak tûnik, az a 0-1-es hendi hazai (1,45), és a 2,5-nél több gól (1,43), de az utóbbit egy kontra szelvényen levédeném egy 0-2-es hendi döntetlennel (3,85), mivel ismerjük a Juvét és tudjuk, hogy képesek 0-2 után beállni...

Chelsea - Sahtar doneck

Hiányzók:
Chelsea: Biztos nem lép pályára a középpályáról Lampard, rajta kívül kérdéses a játéka a védelembõl Cole és Luiznak, valamint Matának a középpályáról...
Sahtar Doneck: Nincs hiányzó

Várható kezdõcsapatok:
Chelsea: Cehc - Cole(Bertrand), Terry, Luiz(Cahill), Ivanovic - Mikel, Ramires - Hazard, Oscar, Mata(Moses) - Torres
Sahtar Doneck: Pyatov - Rat, Rakitskiy, Kucher, Srna - Hübschman, Fernandinho - Willian, Mkhitaryan, Teixeira - Adriano

Tippem: Ami biztosabb tipp lehet az 2,5 több gól (1,68), ami kicsit rizikósabb a hazai gyõzelem (1,85)

Benfica - Szpartak Moszkva

Hiányzók:
Benfica: A védelembõl Luisao, a középpályáról Matic, a támadó sorból Melgarejo biztos nem lép pályára, rajtuk kívül még két középpályás játéka kérdéses Aimaré és Martinsé...
Szpartak Moszkva: A védelembõl Suchy, és a támadó sorból Emenike és Welliton valószínûleg kihagyja a mai meccset, rajtuk kívül biztos nem lép pályára a védelembõl Parshivlyuk, és a középpályáról Romulo, Gatgov és Mc Geady.

Tippem: Ez az a meccs amihez ma nem fogok hozzányúlni, de ha mégis mondanom kellene valamit, akkor az a hiányzók miatt, hogy a Banfica nyer (1,53)

Celtic - Barcelona

Hiányzók:
Celtic: Kérdéses a játéka két támadónak Hooper és Lassadnak, és a védelembõl Izaguirrének, rajtuk kívül valószínüleg nem lép ma pályára még a védelembõl Rogne, és a közééppályáról Forrest.
Barcelona: Busquets a középpályáról eltiltását tölti. Sérülés miatt nem lép ma pályára Abidal, Muniesa és Puyol a védelembõl, a középpályáról Alcántara, és a támadó sorból Cuenca, rajtuk kívül kérdéses a játéka Piquének és Adrianonak.

Várható kezdõcsapatok:
Celtic: Forster - Izuguirre(Mulgrew), Wilson, Ambrose, Lustig - Commons, Wanyama, Ledley, Brown - Hooper(Watt) - Samaras
Barcelona: Valdes - Alba, Pique, Mascherano, Alves - Fabregas, Xavi, Iniesta - Villa, Messi, Pedro

Tippem: Az 1-0-ás hendi vendég a barcára elég jó lehet (1,65), ami talán még ennél is jobb az a 2,5 több gól (1,45), bátrabbaknak pedig 4 vagy több gól (2,13)

CFR Cluj - Galatasaray

Hiányzók:
CFR: Kérdéses a játéka a védelembõl Aguirregaray-nak, és a középpályáról Bastosnak, rajtuk kívül elvileg mindenki rendelkezésére áll a frissen kinevezett új vezetõedzõnek Paulo sergionak.
Galatasaray: A védelembõl Ujfalusi, a középpályáról Melo és a támadó sorból Elmander nem lép ma pályára minden bizonnyal.

Tippem: Ezt a meccset is kihagyom ma minden bizonnyal, de ha tippelnem kéne, 1. félidõ döntetlen (1,93)

Braga - Manchester United

Hiányzók:
Braga: A támadósorból Paulo cesar ma nem lép pályára, és rajta kívül kérdéses a játéka a védelembõl Viniciusnak is.
Man. Utd.: Biztos nem lép pályára Vidic és Jones a védelembõl, Kagawa és Welbeck a támadó sorból, rajtuk kívül még kérdéses a játéka a védelem közepérõl Smallingnak.

Várható kezdõcsapatok:
Braga: Beto - Elderson, Vinicius(Coelho), Douglao, Salino - Viana, Custodio - Alan, Micael, Amorin - Eder
Man. Utd.: De Gea - Büttner, Ferdinand, Evans, Rafael - Fletcher, Carrick, Cleverly - Rooney - Hernandez, Van Persie

Tippem: Ami biztosabb 0-1-es hendi vendég gyõzelem (1,30), bátrabbaknak sima vendég gyõzelem (2,15), vagy 1. félidõ döntetlen (1,94)

FERNANDINHO1997
Köszi! Majd meglátom, sztem valami overre rakok majd ha találok fi. ben ha nem meccs végén. Amugy a Juve 0,5 overre raktam meccs elött.

azt majd a meccs eldönti :D
ha ma kéne játszanom akkor én a celtic félidõben gólt szerezre fogadnék (de a braga félidõben gól lõ is nagyon szimpi)
3as szorzóért kínálják a celtic gólt..
szerintem bõven megér ennyit, de ha vársz pár percet akkor 3.5re is felmegy a szorzó
tetszik! sok sikert
shaktar gól*
shaktar, braga mu gól és cluj 1-0 hendi H
3.05
5k
FERNANDINHO1997
NNa juve meccs 0,5 overt megoltam 2,25k val. Live ba majd ki mit rak ?mert én eddig 5let telen vagyok.. :S

igen,nyerniük kell ha tovább akarnak jutni,a tavalyi BL döntõsnek pedig illene.remélem Hazard játszani fog.

Effe88
az igen

természetesen valódiban.

Effe88
ok
de nem fiktívbe ugye?hanem valódiban játszol?

tegnap sokat buktam,úgyhogy most csak 50k-t szántam a Chelsea gyõzelemre.

demonsss
Hát ha nem akarnak Torinoba ki-ki meccset játszani akkor muszály nekik

Effe88
city nem nyert,arsenal nem nyert
vmelyik angol,csak nyer ma(muvagy chelsea esetleg mindkettõ)
nehéz kérdés

mennyit tennél rá?

chelsea nyerni fog ma?

Tigristank
Ki is estünk, ráadásul Telkiben voltak a meccseink...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ez elment :DD
ria-ria-hungáraaaaaa .D
bulgárok is jól nyomják :D 2 öngól és 1 büntetõ..
egyébként félidõben osztrákok büntetõt hibáztak de 0-2re mentek! Mi meg büntetõbõl szépítettünk...
egy öngól tudná az összhatást fokozni :D
baszki ez az utolsó csop. köri meccsünk???? 1 pont és tovább is jutunk akkor?! Na baszki remélem most akkor duplán örülhetek a magyaroknak..
Tigristank
Jönnie kéne, mert ha kikapunk, akkor a bolgárok jutnak tovább, és gondolom a srácoknak is szóltak, hogy húzzanak már bele.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

megvan :D
na most elképzelem h hajtunk mint állat aztán 2-2 lesz vagy kontra és 1-3...
picit bánom már h ennyit rátoltam de hátha..

Felett: 3.5 Magyarország - U19 v Ausztria - U19
(Mérkõzés gólok) 11/07/2012 Egyik sem 1.80 Függõben
Tét: 6 153,00 Nyer.: 4 922,40 Nyereség:
ya :D jó, oké :D
10k-t raktam a magyar 2.5 overre.... 1.5 overen gondolkoztam , mondom ha 1.6ra felmegy a szorzó megrakom! 1.45nél jött a gól -> 0:2
remélem 1 gólt valaki találni fog...
ha jön a szeló akkor egybõl kérem is ki a zsét.
Tigristank
Jah, megvan, hát sajnos nem az a releváns, hanem a 12 font. :(

Tigristank
Nem tudom te azt hol találtad, de rád nem az vonatkozik, hanem a Bank Wire.
(A Fast Bank Transfer ez: A befizetni kívánt összeget egyszerûen utalja át bankszámlájáról a saját országában regisztrált ensurePay számlájára, a virtuális számlaszámát (VAN) írja a megjegyzés rovatba, és a beérkezést követõen az összeget jóváírjuk bet365 számláján.) Gondolom nem így fizettél be, szóval kifizetni se tudsz ezzel. :D

akkor baszódjanak meg , miért USD-t írnak?
A bet365 28 naponta fizeti egy Fast Bank Transfer kifizetésének költségét. Minden további kifizetés esetén a bet365 10 USD-t vagy ennek valuta megfelelõjét számolja fel.

Fast Bank Transfer kifizetései a kérelmétõl számított 1-3 munkanapon belül jóváírásra kerülnek bankszámláján.
Tigristank
USD? Bet365-nél 12 GBP-t vonnak le, nem dollárt.

10 USD az most mennyi forint is ? Csak mert ahol nézem ott 2200ft-ot olvastam ám bet365 múltkor 4300ft-ot vont le utalási költségnek. Gondolom 2 hét alatt meg ennyit nem ugrik az usd árfolyama...
1k volt a félidõ overen :D
Anélkül is megnyerik szerintem!
osztrákok büntetõt hibáztak, pedig 0-2re elhúzhattak volna :D
A tegnapi nap után,ez simán benne van!
poénok mára:

71 Cholet - Ulm D 12,00
150 Le Mans - Triumph Lyubertsy D 13,00
156 Hamburg - R-N. Löwen Kronau D 7,90
Eredõ odds: 1232,40000

144 Sopron - Famila Schio D 12,00
146 Trefl Sopot - Galatasaray D 14,50
156 Hamburg - R-N. Löwen Kronau D 7,90
Eredõ odds: 1374,60000
Azon sem lepõdnék meg,ha 11 kapus állna fel játszani!
Na ez lenne csak az érdekes!3-3,ugyan már!
Effe88
na az ilyen kijelentéseket bírom:DD:
3-3 leszXD

Hát lehet, nord tuti 11 emberrel a 16oson fog állni.

A Juve meccsen nem lesz gólzápor,az biztos!
Effe88
hát tegnap milan gólom is para voltXDXD

Vagy 0-2 :D, elvégre olaszok... azok nem tudnak focizni...

Effe88
juve 2 gólt lõ::D
csak ne hogy 1-1 legyen
D::D

Cluj (1-0) H jó lehet mára.. + Juve 2 gólt lõ + mu-n over 1,5

Tigristank
Lecsaptam rá, mint etióp gyerek a kajajegyre. <#eplus2>

BBeno2
mai szelóm:

valencia h
bayernm h
refereentus h
braga mind2 lõ gólt
chelsea mind2 lõ gólt

4,40

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.