Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de én ezt raktam xD mondom ha nem jön akkor rakom a következõ ciklusra...
Celtic - 1. gól 30:00 elõtt Celtic v Barcelona
(Hazai csapat következõ góljának ideje) 11/07/2012 Egyik sem 5.00 Függõben
1,66x
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
jó azért elég necces a szelódD::D
szóval ebbõl anál leszXD
Vagy csak nekem tûnt ez fel eddig, hogy olyan tökre? :D:D 20. sec :D
https://www.youtube.com/watch?v=Ht2a1eBdvdE&feature=related
naXD
tegnap elbukta mindenét
ma úgy gondolja visszanyeri, ma tuti sikerül nekiD::D
ugye weed??:D:D:D
Chelsea -Sahtar 2.5 over
Valencia - BATE 2.5 over
Bayern - Lille (0-1) H
CFR Cluj - Galata (1-0) H
szerintetek ???
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
hazai csapat még nem ikszelt a bajnokságban! Szerintem jöhet.
A hull-cardiff meccs is brutálisan döntetlen gyanús!
cselzin megy el :S
MK Dons - Leyton H
Chelsea -Sahtar H
Juve- Nord 1.fi H
Valencia - BATE H
Bayern - Lille 1.fi H
Celtic - Barca 1.fi V
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
hazai gólt vártam , erre 0-4 :DDD alázzák a barcát
(Mérkõzés gólok - további piacok) 11/07/2012 Egyik sem 1.40 Függõben
Tét: 4 000,00 Nyer.: 1 600,00 Nyereség:
grat neki:D:D
én elvagyok a gólokkal de ez az amit én sose fogok átélni:D:D
ilyen tippmix szelót a büdös életbe nem tudnék összerakni:D:D(jó mondjuk nem is tippmixezem de akkor is)
Barcelona U19 0-3 Tottenham U19
2. félidõ - 63 '
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
persze így is pluszos, de látnám, hogyy mennyibõl jön be ez.
szerintem ennek az illetõnek van pár darab kombinált másik fajta szelója amint mondjuk a real-t hazaira rakta :)
mindenesetre megnézem majd,hogy a szerencsemix újságba beírják-e :D

weed: nem hinném,szerintem akkor jön a ho.
egyébként hazai gólt vártam mert már az odavágón is a potsdam volt az esélyesebb csapat :D de 0-2 így duplán örülök :D
(1. félidõ gólok) 11/07/2012 Egyik sem 2.20 Függõben
Tét: 1 000,00 Nyer.: 1 200,00 Nyereség:
celtic félidõben gólt lõrõl mit mondasz? :D annyira érzem ezt mint állat. de a braga félidei gólját is nagyon várom.