Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
köszi.
Akk mai 3/5 kombóm bejött, 3meccs jött be.. Inter ha megnyerné egészen véletlenül, akkor 4jönne be.(Thx to Cardiff.)
2010-02-20 Olympiakosz Panathinaikosz Görög Kupa, döntõ, Elliniko-csarnok kosárlabda, ffi 68-64 / h
már ezért megéri ez a meccs, akármi lesz a vége 😄
merda taiglavento
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Gyerünk Inter!!Hajrá!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
de ennyiért most tényleg ajándék!
Eto'o 16os vonalánál és lefújja a félidõt??? na takordjon a picsába
másik szelon sampra tettem ammi már eluszot a dortmund hanover mecsen 😄amin tul sok votl a golD:
Bár tudtam celtic max 1 golal nyer megis tetem hátrányba és x azt nagyon érzetem..kár h szelom elment a német focin 😄
www.icewebhu
kisebbel megy a 2.5 overt!
és hajrá inter! remélem õk is véghez viszik azt amit pár csapat már igen ->emberhátrányban gólt lõnek 😄
Mert ott Lucio kezdte õ csapta hátba
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
REAL MADRID
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
1.8 a sampdoria szorzója 😞 ennyiért nem rakom meg 😄 pedig rányomtam 3.3 as szorzónál 2400as tétnél a küldésre --> pont jött a piros meg a felfüggesztve felirat 😞((((
na mind1 akkor legyen itt 2 vagy 3 gól xD