Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
No re. 9 emberrel se kaptunk ki, es ha eto'o szerencsesebb nyerunk is. Midurva

ma varok par meglepetest, ebredes utan beirom

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MaSzKa
eléggé pontatlan a bwin
ma 1 rakás hibát felfedeztem
érdemes odafigyelni és máshol is megnézni az állást

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
erre gondoltam

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
bristol elveri a westbromot???😮

www.icewebhu

Banano
Én is azt hittem..aztán az elsõ fogadásnál elment 15..a másodiknál meg 4.5 <#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
219 Fulham - Birmingham H 2.00
194 Vienna Capitals - Alba Volán H 1.50
212 Oberhausen - Fürth X 3.05
222 Bristol City - West Bromwich H 3.15
200-> 5700

esetleg a német X helyett keress valami mást, mert a döntetleneket ezen a hétvégén k..vára nem érzem. Majd WuFra is benyög holnap délig valami okosságot neked. a Wolfsburg - Juve duóból már csak azért sem merek ajánlani mert nekem holnap õk kellenek leginkább ahhoz hogy nyerjek... nem akarom agyonreklámozni/ajánlani õket, mert aztán jönnek és megszivatnak

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
Okés 😊

www.icewebhu

Matthew Prosac
nem várunk el semmiféle jutalékot, mert a tippek amiket adunk nem szentírás.. benyögök neked valami kis poénszelvényt még az éjjel, aztán ha úgy gondolod akkor rakd meg holnap. türelem még a táblázattal kell egy kicsit szenvednem.

fergusonpapa
AHJJJ ha lenne ennyi pénzem nekm is könnyü lenne..najo hagyuk sztem is

www.icewebhu

Matthew Prosac
Ebbe most ne menjünk bele, és jó lenne ha végre leszállnánk a témáról végérvényesen.

Banano
Jóvana..<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

MaSzKa

a menõ srác aki a múltkor írt ide a ph-s ilyeneket rak

ilyet még én is tudok rakni 😄

fergusonpapa
ahh midnig utolag jutt eszembe mit akartam még..

Szal talán ha valamenyit összetudok kapirglni ilyen 5000-10000,akor felteném bwinre!adigis elkel kezdeni!

Ahogy irtam minden tippet szivesen fogadok,sajna jutalék nélkül,max marad a jóöreg köszönöm 😄

www.icewebhu

fergusonpapa
csak mindig 1 mecseken megy el,kicsit unalmas már!

Célom most h összehozak egykis mozgo tökét tippmixre!

www.icewebhu

fergusonpapa
Tippmix 😊

Figyelek,a legtöbb mecs amit megteszek innen nézem 😊

www.icewebhu

Matthew Prosac
hát igazából én már felfedtem a lapjaimat egész hétvégére, újat nemigen tudok mondani. Azért WuFráról se feledkezzetek meg, õ is nagyon szépen kaszál jóideje, érdemes rá is nagyobb figyelmet szentelni, nem csak én vagyok itt. De azért megpróbálok valami tippet adni holnapra. Tippmix vagy Online? (magyarul milyen kínálatból szemezhetek?)

Banano
Én adok neked tippeket,de ha bejön 20%-ot kérek.

fergusonpapa
MATT holnapra valami tippet nekm!nyerni akarok 😄

www.icewebhu

Matthew Prosac
én ihlettem ezt is ? 😄

rooney8
143 3 Falkirk - Aberdeen 2.62 / 3.05 / 2.27 V
178 3 NAC Breda - Utrecht 1.95 / 3.15 / 3.15 V
184 3 Nice - Lorient 2.22 / 2.85 / 2.85 H
187 1 Paris SG - Toulouse 1.93 / 2.95 / 3.40 H

ezt 4/3ba tettem volna, de nem volt idõm feladni... nyertem volna ~1300Ft-ot 😄 nem sok, de jól jött volna 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akkor 3 szeló, hátha😊

Real Madrid - Villarreal 1.25 H
Roma - Catania 1.33 H
Cagliari - Parma 1.81 H
Fiorentina - Livorno 1.50 H

1->3,7

Vienna Capitals - Alba Volán 1.50 H
Bari - Milan 2.90 D
Palermo - Lazio 1.80 H

1->7838

Osasuna - Valladolid 1.74 H
Aston Villa - Burnley 1.31 H
PSV - Sparta Rotterdam 1.12 H
Fulham - Birmingham 2.00 H

1->5100
fergusonpapa
ennyi thx sporting.buktam..fuk

www.icewebhu

Matthew Prosac
hogy a Real hendikeppel nyer, az szinte kizárható

Roma - Catania 1.33 H
(0-1) Real Madrid - Villarreal 1.68 H
Cagliari - Parma 1.81 H

3 -> 12
vélemények?
fergusonpapa
hát nagyon ugy nézki h ma bukta van :S vagy 3 mecset éreztem

everton gyözelem,sevilla gyözelem,és a deportivot de eböl 1et tettem meg,persze utolag könnyö.de inkább ezt kelet volna fos protugál bajnokság helyet.

www.icewebhu

Matthew Prosac
nem sajnos az, hidd el..

fergusonpapa
sporting mecsen?az szép,sajna nem láttom

www.icewebhu

Matthew Prosac
annyira szét van ázva a pálya, hogy 5 méterre nem lehet passzolni, mert megakad valami pocsolyában. el kellett volna halasztani a picsbe ezt a meccset, ennek a dagonyászásnak nem tudom mi értelme

fergusonpapa
haha 15 perc és sporting elintézia jo napom.

www.icewebhu

MaSzKa
Sevilla 2. piros

buldozer99
remek 1 szelvény megint csak az interen ment el, pihentetem 2 hétig a fogadást, mindig az van már hetek óta hogy mindig 1 meccsen megy el a szelvényem...😞

Forca Barca

fergusonpapa
nehogymár a sportingon menjen el a szelom :S

www.icewebhu

Matthew Prosac
egyértelmû. Maszka amúgy sem rakna olyanra soha, ami
1) nem papírforma
2) 1,5x szorzó fölött van

Tehát egyértelmû a v = vasárnap ráadásul ott van a pontos idõ is ^^
(no offense Maszatka, csak játszik az irónia)

Ramox
jah bocsi xD oké nem szóltam 😄 pedig én komolyan elgondolkodtam ezen xD

w77d
szerintem a V az Vasárnapot jelent nála XD

Ramox
Õ vendéget írt, az 9.6 😊 de szerintem esélytelen.. legfeljebb X

Matthew Prosac
nem éri meg rakni rá. túl kicsi szorzó.

MaSzKa
egyenlõre csak nézegetem

Matthew Prosac
Sevilla 1-3 --- Hát a döntetlen-tippeket nem fogom erõltetni egy ideig 😄
#40267: mennyit akarsz rárakni?

MaSzKa
Real Madrid - Villarreal 1.25 / 4.80 / 9.60 V 20:45

mennyire tutti?

Matthew Prosac
vezet a Sevilla, nemrossz! Sporting meccsre még kellene 2 gól és akkor egy netes kis poénszelvényem (tesó számláján) is megérné a holnapi napot!

Ramox
Áh... túl sokat buktam a hónapban, lehívtam a maradék pénzemet és csak 2000-et hagytam fent így csak 500al

Matthew Prosac
mennyivel? ugyanúgy ezres téttel van mindegyik?

Ramox
Matt szelvényeit játszom

Matthew Prosac
Gondoltam hogy páran rácsapnak erre a PSV-s dologra, pedig mindketten nagyon jól tudjátok hogy mire gondolt...

MaSzKa

Na holnap PORTO,FIO,és Marselly gyõzelem kell😊

Ja PSG-t akartam írni 😄

REAL MADRID

mi kell még?

Monoton.: mikor nyert a psv? mert én a mai meccsek közt nem találom

szerk.: holnap játszik otthon a sparta rotterdam ellen!
am PSG-t akartál írni 😄
banok
akarod mondani PSG mert a PSV holnap játszik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/