Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Feyenoord 2-2

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
85 volt asszem,legalábbis arra emlékszem bwin-en.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Blueblood
neeee gólt kapott a feyenooord:S:S:S:S:S::S

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

feyenord 2-2 :D
elküldöd pm-ben légyszives?

Na Bolton gól jöhetne már.

REAL MADRID

Banano
Thxxx<#puszis>
Nah akkor most 250-bõl "from zero to hero"-t játszok..<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Blueblood
Egyébként az Inter tényleg mindent megtett a gyõzelemért, és én is megraktam õket, szóval én is bosszankodhatok. A bíró is csúnyán belenyúlt a meccsbe.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
A tobetet próbáld ki, kapsz 250 ft indulópénzt ha beírod a promóciós kódhoz, hogy "tobet250"

WuFraZselic
bemásolod e az enyimbe? :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Ha a kiskutya nem sz.rna kipukkanna :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
Hogy érted, hogy megcsináltad? A meccseket h sorozatban milyen eredményeket produkáltak?

Shep
De látod, tegnap reggel csak jó volt a megérzésem, hogy x lesz, ezért is raktam utána meg a 0-0-t, mondom ha nem nyernekakkor tuti az lesz, hát bejött. Ennek mondjuk annyi elõnye volt ,hogy így már nem kell a nagy szorzós szelvény többi meccsért izgulni, hanem egybõl meg lett egy 9x szorzó, ami több, mint a fele annak amit a másik hozhatott volna.

miért? mondom ha 11 vs 11 lett volna akkor se biztos h nyert volna az inter!
lásd. parma ellen is emberelõnybe kerültek mégse tudták kihasználni...
Matthew Prosac
akit érdekel, megcsináltam az angol másodosztályt a táblázatomban. jó 1 órás melóm volt vele :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
persze, ezek 1 pontért jöttek meccs elõtt, és ezen akkor sem változtattak, mikor 2õs emberelõnybe voltak 40 percig

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
akkor meg a bíróra legyél ideges, ne az Interre. ez a csapat így is mindent megtett, és lefocizta a sampdoriát

Shep
Annyian biztos, hogy az irodáknak 1 heti átlag bevételük meg lett belõle :)

billywood
Sziasztok!

Melyik netes fogadóirodánál érdemes játszani? Vagyis inkább Ti melyik(ek)et használjátok?

Köszi elõre is!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

ja lehet ha 11 VS 11 akkor se nyertek volna...
nemlehet tudni
Shep
Tudom én, de arról már kár beszélni ,hogy ha Eto'o nem bénáskodik, vagy a kapus nem bravúroskodik akkor 1-0 a vége. Persze azért az is igaz, hogy a Sampdoria sem ölte meg magát a gyõzelemért.

Tudom a körülményeket de akkor is csessze az agyam a dolog..
WuFraZselic
=DD

Blueblood
köszi:D akkor most már tartsák is meg!(H)

WuFraZselic
ha Eto'o formában van, akkor 1-0 lett volna a vége

a legnagyobb samp helyzet így is a 77. percben volt, mikor 10 méterrõl a kapus kezébe fejelték a labdát :D

Matthew Prosac
azt is derítsd ki valahonnan lécci, hogy tegnap a bayernre az emberek hány százaléka rakott. thx ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

2-1re vezet :D hova akarsz gólt rugatni velük ?:D
Shep
Az a jó, hogy 0-0 lett, ha már nem nyertek, így jött a 9-es szorzó, és 9vs 11-ben azért ez elég szép teljesítmény, még ha a végén 9 vs 10 is lett.

Barnabyka
tessék ott is van(:

Blueblood
negyed órája van a feyenoordnak gólt rúgni:S

amúgy blackburn vezet

láttad a meccset? :)

Hát gyerekek csessze meg az inter hogy ilyenkor basszák el,annyira éreztem hogy õk basznak ki velem...mégjobban utálom már õket
Banano
és fõlek tõlük mert az uccsó pénzem rajtuk van.

dragon11
és?:D

fenrob
Na akkor 55 % :P:D mind1 .. vmit tenni kell max akkor csak egy 500- dobom meg..

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Banano
214 Wolfsburg - Schalke H 2.47

Bwin azt írja hogy az emberek 45%-a Schalke-ra tett..:S

Blueblood
A Feyenoord nekem is nagyon kéne

Forza Italia
Na most elmegyek remélem mre visszajövök Blackburn és Feyenoord is vezet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fenrob
228 Bologna - Juventus V 1.80
244 Marseille - Nancy H 1.39
Sztem akkor ezeket rakom mert ajax-rol már lekéstem..
6.1x egy ezressel.. had szóljon :D

dragon11
Reméljük ma visszanyerjük..:)

WuFraZselic
nekem is 30ezret vittek el, de hát evvan. ilyeneket nem lehet belekalkulálni egy meccsbe. a sampdoria pdeig úgy tûnt, teljesen elégedett az 1 ponttal. szánalmas volt :D

WuFraZselic
2x tettem õket gyõzelemre, x-eltek, 2x tettem x-re, erre most 2 meccset megnyertek... hát akkor basszák meg és végre most is nyerjenek :D

dragon11
forza inter:D

igaz h elvitték tegnap a nagyobb pénzem, de akk is felülmúlhatatlan amit produkáltak.^^

fenrob
az elsõ teccik lehet megrakom csak Juventus-t sose lehet tudni

WuFraZselic
milan és roma is x-el, úgyhogy Inter ebben a fordulóban is nyer :D

Blueblood
sztem a fulham elég fáradt lesz az EL után. Sokat kivehetett ellenük a Sahtar elleni szoros, 2-1-es gyõzelem. A "címvédõvel" játszottak

Forza Italia
az is igaz xdxd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
a nagypénzest 6 körül rakom majd be miután 2 meccs már lement

teaser :DD

228 Bologna - Juventus V 1.80
205 Ajax - Vitesse H 1.16
1000 > 5160

229 Cagliari - Parma H 1.81
230 Palermo - Lazio H 1.80
248 Osasuna - Valladolid H 1.65
1000 > 5378

194 Vienna Capitals - Alba Volán 1.m. H 1.50
244 Marseille - Nancy H 1.39
224 Siena - Napoli V 2.16
217 Aston Villa - Burnley H 1.31
2000 > 11.799

Matthew Prosac
az egy dolog hogy te mit vársz :D