Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.icewebhu
REAL MADRID
034 top Oss- Helmond V 2.03
035 Go ahead - Den Bosch H 1.76
042crtoone - Lecce V 2.4
049 Belenenses - Académia V 2.47
4/3
100ft
1. 10.43x : 35,42,49
2. 12x : 34,42,49
3. 3.8.8x : 34,35,49
4. 8.5x : 34,35,42
www.icewebhu
Valencia v Getafe Team 1 Over/Under 1.5 Goals
Over 1.615
Belenenses v Academica Over/Under 1.5 Goals
Over 1.40
Crotone v Lecce Team 2 Half Time Over/Under 0.5 Goals
Over 2.30
500 ---> 2600
Kaiserslautern - St. Pauli 2.04 H
Crotone - Lecce 2.40 V
Belenenses - Académica 2.47 V
500 ---> 6000
REAL MADRID
Ezen hezitálok még
REAL MADRID
www.icewebhu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Most akor 100al számoljam?? ha igen miért van akor 20as szorzora 4000 nyeremény?dupjája pont mint amire zsámitotam
www.icewebhu
mert pl
teszel egy 3/4et mindegyik 1.5ös szorzó, 1 elmegy , a többi bejön, 3.375ös odds lesz, és az alaptéttel szorozva kevesebb a megnyert, mint a feltett összeg
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
nem értem most mivan,ezen agyaltam ma..20as szorzo 100at tetem kombiba.és 4000hoz,akor most ha 1 elmegy akor a 100at kel szoroznom az adot szorzoval?
am visszajöne ha mégigyis van mert 100*8 az 800én meg 400at tettem
www.icewebhu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aston Villa-Cristal P H hendivel, 1,75
Brugge-Charleoi H 1,83
Chartlon-Brighton H 1,5
És akkor kéne még egy meccs...tudsz adnni 1 tippet? Vagy 2-t, a charlton helyett
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
Am egy kérdés.furcsáltam is!
kombiba tetem a mecseket ugye 4/3 és 100ft igy fizetem 400at,szorzo 20x és miért 4000 a nyeremény??100ftot huztam be
www.icewebhu
MU-WHU H
Tottenham Bolton H
Aston Villa-Cristal Palace H
Cercles Brugges-Charleoi H
Vélemények?
a Klagenfurttal nem tudom mit kezdjek, nagyon meglepett az az idegenbeli gyõzelem... Volán H ha a statisztikára alapozom (legjobbak az alapszakaszba otthon), viszont megszakadt az a sorozat is tegnap, hogy nem nyerünk ausztriába, így lehet nyer a Capitals...
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Tottenham Bolton H
Aston Villa-Cristal Palace H
(1. bajnoki, másik kettõ FA kupa újrajátszás
Tuti szelvénynek jó ez?
mi ütött beléjük?
REAL MADRID
mivel a Helmond is bebiztosította...
REAL MADRID
kösz Fener
lauren 2.. ez se..
fenet elintézte ezeket..
Honda - The Power of Dreams