Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
Marseille 1,53-ért elég jó volt kár h a kibaszott Reading elvitte a szelvényem

Genoa - Napoli H (correct score : 2-1 megérzés)
Fürth - Mönchengladbach V
Mallorca - Barca V
Levante - Madrid V
Fenerbahce - Orduspor H
FERNANDINHO1997
A city gyõzelem 😄 Bár jha 4-4 akkor az szar ügy lenne, szval hajráá CYCI

FERNANDINHO1997
Azé remélem ma beszopik egy 3-4 gólt a Totti 😄 egy 200ft os mixembe kell 😄

demonsss
Kb , meg ha nem játszatják akkor minek vették meg ?

amíg egy megszokott és még mindig nem rossz kapus van ott addig nehéz lesz õt kiszorítani. Ezt sztem Lloris is tudhatta mégis ide jött, amit fõzött egye meg
demonsss
Szerintem az Atleticóval , most már egy kicsit óvatosabban kell bánni , mert szerintem lassan elkezdenek bukdácsolni , de jelzem szerintem is csak behúzzák a Getafe ellen

BBeno2
bolond ez a villas-boas. nem játszatja a Lloris-t. direkt figyelem mikor játszik a Lloris utána a nézõk rendre megszavazzák a MotM-nek. de nem ez sem elég. nem mondom hogy Friedel nem jó, de öreg és akárhogy nézem Lloris jobb kapus. Friedel is kiváló és nem sokaknak van két ilyen kalusuk de nálam Lloris elõrébb van.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

passatgt
kombiba, 30.93-as odds

ez most mndegyik külön-külön vagy ez így egy szelvény lenne?
roleee22
a juve meccsekre meg a puzsért 😄

passatgt
ma ez megy:

BBeno2
legszínvonalasabb közvetítéseket adják hétrõl hétre. nekem nincs digim mégis így gondolom mert neten szoktam nézni.

bár mostanában a sportklub is egész pofás mikor meghívják a milan meccsekre a szuper leventét

BBeno2
zamorának megvan a 10. X-je is.

Tigristank
Jött a 10. döntetlen is. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

daver88
Hát akkor mára ennyi, köszönjük a sorstársakkal, Cissokho..

Tigristank
Ahh, és rögtön jött is, ezt már szeretem. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Palermo gólt raktam.

Effe88
zsír<#eljen>
mocskos digi

demonsss
Remélem nem , mert õk a legjobb sport közvetítõk

daver88
Szerencsére inkább magyar meccseket adnak, Gyõr kézilabda, és hokiválogatottat...amúgy felvételrõl megy majd a Chelsea meccs..és ez így van jól!!

Valencia gólt kérnék!!!

dave9004
hát a mai kínálatukban egyetlen egy focimeccs van. a City meccs. Eltûnik lassan a digisport végre a foci térképérõl
Tigristank
Esélyes, mert most kaptak õk is egy pirosat. 😄

én is 😄D
de baszki ilyen nincs (és mégis van) két vereséggel kezdi a bajnokságot majd képtelen nyerni vagy kikapni XD szép, respect a csapatnak xD
http://onlinetvkeresre.eu mostmár nem ad digi 1 + 2 stream.... :S:S

Mindig itt lestem PL + BL meccsek, fax kivan...

FERNANDINHO1997
Aztakurva. Komoly... 😄 Röhögnék ha megint x lenne. 😄DD

Tigristank
A Zamora 9 meccse döntetleneket játszik... most emberelõnyben vannak, behúzzák-e? 😊

valencia meccs over 1,5
1,4x

11-es,piroslap
😄?A:S?D:SAD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valladolid gólt kéérek

olyan nincs,hogy vége legyen mert egész évben folyamatosan mindig van bajnoki meccs. olyan nincs,hogy 2 hétig pl. semmilyen bajnokság ne legyen xD egyébként meg jönnek a felk. meccsek
izland<#vigyor4>
dave9004
angliában szünet nem lesz. dél-amerika talán. nba-nfl? khl talán.
de sok helyen kevés szünet van.
valamilyen bajnokság mindig van,északon-délen,fogadni mindig lehet,foci-hoki-kosár-kézi-stb
Miután vége van a bajnokságoknak milyen eseményekre lehet majd fogadni?
dave9004
Jah azt el is kezdték.
daver88
Vezet a Valencia!!

Én annyit olvastam hogy pl Genovában áll a víz, de csak szóltak volna már ha elmaradnak a meccsek. Mondjuk a Palermo meccs valószínû nem marad el, Szicília az más éghajlat.
Lokomotiv - anzsi
over 0,5
1,57x

Állítólag az olasz meccsek elmaradnak ma tud errõl valaki valamit? Emiatt:

"A Sandy hurrikán "unokatestvére" közelít Olaszország felé, a legmagasabb katasztrófavédelmi riasztás lépett életbe."

Meccsek lesznek?

Effe88
ne tom
de 90+7-8 perc lesz a meccs😄😄
a city-tottenham meg 90+11-12 percXD

vagy a salzburg v,vagy a molde h is jobb lehet az ajaxnál,de legyen szerencséd
Na vajon a Pool játsza ma is azt, hogy a qrva jó csapatok ellen hirtelen jókká válnak? Tavaly állandóan ezt csinálta...

Jaja, ott röhögtem tegnap ezen a balfék csapaton 😄😄

Effe88
de most láttam, hogy a 96.percben kaptak egy tizenegyestXDXD
amit kihagyott artetaXD
de kurva gyanus már ez a hosszabításban gólok,tizenegyesekXD

Nyugi nyerni fog! 😄😄

Nyugtassatok meg, hogy nyer ma a Reál! Pénteken septibe' összedobtam egy duplázós szelvényt, aztán azon kéne még a Celtic,( + a Juve már megvan ) de most bepartam, hogy a margit viszi a 2k mat 😄
„Kettõ nullás elõnyben voltunk, majd az ellenfélnek sikerült fordítania, de megmutattuk, hogy nagyot tudunk küzdeni, és soha nem adjuk fel” – nyilatkozta Wenger.

„Mindkét csapat fantasztikus szellemben játszott, nagyon jó mérkõzés volt. Megnyerhettük volna a mérkõzést, de nem sikerült értékesíteni a büntetõt, nem volt velünk a szerencse. A védekezésen javítani kell még, de összességében jó játszott a csapat” – tette hozzá a francia szakember.

<#idiota><#idiota>

Ezt is mikor küldik már el a *****

WuFraZselic
hasonló oddsért a magyar-holland hokimeccset ajánlom 1.20ért

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio