Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
na lassan temetem is a szelóm😞 Tudtam h rizikós lesz a bayern gyõzelem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

+1
fenrob
Ma lesz ám kaszálás😛😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Fabio Capello
mostmár csak a rangersnek kell rákapcsolni 😊

Blueblood
akk már csak 1 bayern gól kell, meg a sunderland és az arsenal meccs maradjon így😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Én megtettem a meccset H félidõ V vége 24x-es oddsert 😄

REAL MADRID

Van mit neki 😊
Ott a fiorentina gólommmm köszönöm 😄 most még 1 et löjjön a bayern és onnantol engem nem érdekel, jah és Go Gunners természetesen
ezt a Portot szédszedik, aki nem arsenal gyõzelemre fogadott dobja ki a szelvényét 😊

You\'ll Never Walk Alone

nah porto bayern golt aztán többit leszarom 😄

WuFraZselic
na, most viszont mázlim van/volt 😄 2.85ös oddsért nem a fiorentina nem lõ gólt, hanem hogy 4 vagy több gól lesz-t húztam be 😄 most akkor nyerjen 1-3ra a bayern 😄 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
akartam rakni félidõ over 0.5-öt 1.9ér, de nem mertem :S 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gyerünk bayern, lõjetek 1et azt nyertem is 😄
Fabio Capello
FIORGÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLL

hát jah volt is miért. kiváncsi vok meg lesz e neki a mester 3 as<#vigyor2> azért wenger durván bízik benne talán megszolgálja a belé vetett bizalmat
fsgh
:SSSS

Nem baj, talán felébred a Bayern

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Most kérnék 1 Porto és Bayern gólt. 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

fsgh
Na most egy Porto gólt és maradjon úgy. Szeretem a hosszabbításokat😊 (nincs rajta fogadás.)

Fiorentina gól ^^

WuFraZselic
peterborough vezet, majd egy egyenlítést kérnék 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Bendtner elszégyellte magát a hétvégén és most javít ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
most én is...pedig mindketten a lehetõ legerõsebb kezdõvel álltak fel. Nehezen tudopm elképzelni, hogy 0-0 lesz...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

az aztán végképp ne legyen nekem 1 fiorentina gól mindenképpen kellene,de jobban örülnék annak ha mind2 löne 1 gólt
Forza Italia
Bentner xdxd

Hétvégén 8 ból semmi most meg 2 bõl kettõ😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

2-0.

A falábú,megint!...😄

Arsenal 2-0 igen !!!!!!!!!!!
Fabio Capello
Arsenal kettõ 😊

fsgh
duplázás😄

Blueblood
Na neeee fordítson😄
Hajrá Arsenal, jussatok tovább!
És kérek Fior és Bayern gólt😊

fsgh
belenéztem pár percre. Tényleg nem nagy szám:S Félek egy 0-0-tól.

Fiorentina hajt, a BM meg német csapat. 😄

REAL MADRID

Blueblood
ez a fior bayern a stat alapján elég unalmas lehet...ki nézi? milyen a meccs?

Remélem fordít a Bolton 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
Leeds 1-2 😊

WuFraZselic
Swansea vezet, ez nem túl jó... remélem fordít a Watford =/

Porto elkezdett hajtani. Csak 1-et rúgjon még a Porto,onnantól kezdve le**arom a meccset 😄

Fabio Capello
Notts vezetés. Alakul, alakul 😊

Blueblood
na már jött is az arsenal gól(H) ezer forintot hozott nekemXD

Fabio Capello
fincsi 😊

WuFraZselic
Leeds 0-2, remek!

Fabio Capello
Mai szeló btw 5/4-ben

Leeds gyõzelem
Notts gyõzelem
Rangers gyõzelem
Fior gól
Arsenal gól

Vezet a Birmingham 😊

REAL MADRID

Fabio Capello
Leeds vezetés, ez is jó 😊

fsgh
Jöhet a Bayern gól is lassan.

buldozer99
legyen 5-1😄 csak 1et rúgjon a porto😊

jahmeg a bayern,fio is😊

Forca Barca

WuFraZselic
Leeds is vezet 😊

Burdi
áhh és pont ma nem tettem.
azért nektek hajrá😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Fabio Capello
Arsenal gól pipa 😊

igeeeeeeeeeeeeeen, ott is van 1-0 😊Bendtner..a falábúú
Forza Italia
Góóóóól Arsenal 1-0
Bendtner

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa