Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fú de idegesítõ ez a digisportos sportriporter, atyaég😄 HAJRÁ BAYERN, 1 GÓLT!
Forza Italia
60' Portsmouth - Birmingham 0-2

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Adjatok már 1 linket,vagy mondjatok 1 eredményt a Birmingham-Portsmouthról:S Hátha forditanak:S
Blueblood
A Bayern 2x annyit lõtt kapura a 2. félidõben mint az elsõben. a baj h még mindig csak 3 kapuralövésnél tartanak😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Fabio Capello
RANGERSGÓÓÓÓÓÓLLLLL

most le is lehet fújni mindent 😊

Matthew Prosac
mert egész nap suliban voltam, nem volt rá idõm :C

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
azért ha 1 gólt összehoz a bayern, amire nagy az esély, akk hosszabbítás, szal nem temetném õket...1 gólt pedig pls hozzatok össze!!!!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Bazmeg,mit hagyott ki a Porto...:/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
ezaz Fió,, nyomjad!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
fior 2-0, bayernnek annyi... :o

Fiorentina 2-0.

Remélem a többi meccsem amit tettem nemjön be...de egy biztos,a portsmouthra többet nem rakok ez 100% 😄
Fabio Capello
frászkarikát, rangers gyõzelem köll 😊

Csak 1 gólt lõjön még,onnantól a meccset letojom. Bayernre ugyanez vonatkozik.

Ámen.

WuFraZselic
kilmarnock x-eljen le, és a peterborough meccs is legyen egy méretes X 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Mért nem tetted meg? Te ajánlgattad nagyon a sunderlandet, meg is raktam rád hallgatva😊

rooney8
szintúgy (+ a birmingham) :S😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ecséém:S megint a portsmouth viszi el a mixem...múltkor a birminghamre tettem,portsmouth nyert,most ports-ra teszek,birmingham nyer:S nembaj,ez a foci XD
QPR gólom meg is van,west brow gyõzelem is kéne.
fsgh
<#eljen>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Hello, hallo a Portó játékosokat mikor iratták be focitudás leszívó kezelésre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
ha a sunderland és esetleg a kilmarnock is nyer, akkor tökönszúrom magam (hogy nem raktam szelvényt..)

Félidõ Portsmouth 0 - 2 Birmingham
rooney8
0-2

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

naaa a porto csak ne kapjon észbe ez így tökéletes
Valaki megmondaná hogy áll a Portsmouth-Birmingham?
Nemjön be egyik stream se nekem,tv nemadja,így nemtom:S
Bendtner...hétvégén 8ból 8at kihagy,mostmeg...😊
Forza Italia
+ Crewe gyõzzön

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Na remélem innen nyer a Bayern 😊

REAL MADRID

2. félidõben remélem azért észbe kap a Porto meg a Bayern. Illetve a WestBrom meg a Bury gól is jöhetne. Oldham Maradjon így. 😊

Forza Italia
Bury 1-1
Közben meg a Crewe 2-2 :S

Forza Italia
Bury fordítást kérnék
West Brom gól is jöhetne

köszi😊
Blueblood
digisport.hu-n regelj és jó a kép, bár én az arsenal meccset nézem

Burdi
digisport😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Matthew Prosac
de most nincs Övrebö 😮

Fabio Capello
Leeds 1-3 😊

fsgh
még félidõben kéne az a Bayern gól

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hol nézitek fio bayernt?
Forza Italia
Bury bazmeg nem hiszem el :S

Accrington - Macclesfield

erre a meccsre rakott valaki még rajtam kívül? nekem nagyon kellene egy Accrington gól és gyözelem
WuFraZselic
bury 0-1 -.-

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jah kapus bravur votl jovan akkor 😄D

Burdi
robben bazzeg😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

ó bazdmeg robben 😄

az öreg klose bennvan, lehet még reménykedned😄
Fabio Capello
wufra, nhl-re van tipped?

Amúgy nem akarom elkiabálni de arsenal hendivel 2.07 ért volt asszem és gondolkodtam is rajt,csak mindenki annyira fényezte a portot hogy inkább csak sima Arsenal gyözelmet raktam. De mind1 jó ez csak maradjon így és jussunk tovább
nemkell méééég :/ lesz ott gól nyugi xd bayern részröl értve xd

Forza Italia
Vezet a Crew
West Brom és Bury gólokat kérek