Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
agovv, tours, sporting?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
ennyi

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ramox
Kösziii 😄 Nincs 10 perce hogy feladtam... 😄 Most már ne bizonytalankodj 😄 Kiszurkoljuk 😄

Barnabyka
jó ideje x-elgetnek jelenleg is a bajnokságban és egymással is. X lesz még ez is és majd a kövi fordulóban változik a helyzetük(:

Matthew Prosac
most nézem hogy a Caen-Clermont hazaira is jó lehet (1,56). Mostanában nem remekelnek a hazaiak, lesz min javítani.
(aki pedig a Dijon - Guingamp meccsen eltalálja hogy ki nyer - merthogy döntetlen az nem lesz - és meg is teszi, annak lógok egy sörrel)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ma már valahogy biztosabbnak érzem a Volendam sikerét, mint a Toursét. Utóbbiban benne van az a veszély, hogy a hazaiak 3 meccse nem játszottak döntetlent, ami ugyan alapból nem olyan sok, de ha figyelembe vesszük, hogy az idei francia2 "sárgább" textúrájú (avagy többet szeretnek ikszelni) mint az olasz2 (!! az örök döntetlenbánya), akkor azért van mitõl félni:

A Volendam-nál nem félek a remitõl, õk 8 meccse nyeretlenek, de ebbõl rögtön 5 találkozó döntetlenre végzõdött, az ellenfél csak 4 meccse nyeretlen, ebbõl 2 döntetlen, de elég sok elhalasztott találkozójuk volt mostanság (tehát lesz majd még lehetõségük javítani az összképen), amit még nem pótoltak. Ezen a meccsen nem a döntetlentõl kell félni, hanem hogy esetleg a vendégcsapat töri meg a rossz szériáját. De én a hazai pálya és a hosszabb nyeretlenség miatt a Volendam-ra szavazok. Mindenki döntse el maga hogy melyiket választja a két meccs közül, de szerintem mindkettõ egy szelvényre az bajos lehet..

Pontosan! Ez nagy hülyeség hogy fejben hol vannak. Mourinho nem hinném hogy engedné bárkinek is hogy ne a következõ meccsel foglalkozzanak. Egy bl meccs után lehet félni hogy fáradt lesz egy csapat, de két bajnoki címre hajtó csapatnak meg kell verni 2 kiesés ellen küzdõ csapatot. Simán nyernek mindketten.

rooney8
holland 2.... hát nemtom 😄 esetleg vmi más? 😊

igen, mára gondoltam, a hétvégi már megvan 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Barnabyka
szvsz nyer az inter is és a chelsea is mégpedig azért mert hiába jön az a bizonyos BL mindkét csapatnak fontos a bajnoki cím, a chelsea nyakában ott van egy lépésre az arsenal is és amu is, míg ha az inter megint bukik akkor veszélyben lehetnek fõleg egy esetleges bl továbbjutás esetén mivel a milannak már csak egy porondon kell majd helytállnia.

Az Inter már inkább a Chelsea ellen lesz ott fejben sztem,x-es szaga van annak a meccsnek,bár a fene se tudja 😊
Oziris666
Én Chelsea drukkerként sem merném megtenni ,azért a kicsi oddsért fõleg egy Inter elleni fontos BL-meccs elõtt!

Barnabyka
szerintem csak mára gondolt😄

Arsenal vagy inkább MU - Cfc gyõzelem.

Barnabyka
Excelsior-Maastricht!?(:

rooney8
107 3 Twente - ADO Den Haag 1.21 / 4.65 / 9.25 H
109 1 Catania - Internazionale 3.70 / 3.05 / 1.82 V

ehhez kéne még vmi... olyan 1.4-1.8ig, ötletek? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Továbbra is tartom a véleményemet. Ajax gyõzelem, Inter gyõzelem, MU hendi gyõzelem.

toysoldier
sziasztok
errõl mondanátok egy véleményt? (:

095 Tours - Sedan H 2.13
114 Sporting Fingal - Sligo H 1.93
107 Twente - ADO Den Haag H 1.21
089 Steaua Bukarest - Otelul Galati H 1.34
074 CSZKA Moszkva - Amkar Perm H 1.42

200 -> ~1900

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hajrá inter 😊
Shep
Hát figyelj ahogy én emlékszem sosem nyertünk a fõvárosban, itthon is csak 1x meg egy x-re futotta. (apró tévedés lehetséges). A fradi azért tavaszra összekapta magát, mi meg ki fogunk esni (szerintem ez is a cél, mert így olcsóbban megússza a város, mondjuk bánja a franc ha megépül a kerékpárút az így nyert pénzbõl 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
hm, a fradit ezekszerint tényleg tutinak érzed 😄 akkor lehet õ lesz a 3.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Ez sem rossz szerintem 3,21-ért

Catania v Inter Milan
Inter Milan to score 1.20

Steaua B. v Otelul Galati
Steaua B. 1.40

Twente v Den Haag
Twente 1.25

Ferencvaros v Nyíregyháza Spartacus
Ferencvaros 1.53

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

buldozer99
133 Chelsea - West Ham H 1.20
192 Manchester Utd. - Fulham H 1.22
107 Twente - ADO Den Haag H 1.21
75 FTC - Nyíregyháza H 1.47
85 Schalke - VfB Stuttgart H 1.93

Eredõ odds: 5.02575

mit gondoltok?

Forca Barca

Errõl mit gondoltok?

LASK Linz - Austria Kärnten

WuFraZselic
matías silvestre...

Shep
A Fradi jó, nem hiszem ,hogy pont most tudnánk megfogni a zöldeket (sajnos). Úgyhogy nálam ez a nap tutija.

jó, este kiderül.
1x és hazai gól szelvényeimen rajta lesz.
schalke,twente,graf gyõzelmét érzem a mai napra
WuFraZselic
én ugyanezt tettem, csak chelsea nélkül, MU hendivel.

mára még kerese inter twente mellé. talán fradi, vagy vmi holland 2 lesz

WuFraZselic
hát hogy nem a catania fogja megszakítani a veretlenségi sorozatot, azt garantálom. talán jövõhéten a palermo - inter meccsen. de abba se vagyok biztos, lejár mindenki eltiltása, már a mai meccsen is mindenki bevethetõ lesz mourinho kivételével 😊

Fabio Capello
mer mindig a fordítottja jön be annak amit érez XD Tehát ha azt érzi nyer a Catania akkor ziher X2 lesz 😄😄😄

mert az iksz nagyon esélyes, fõleg h nézem 7/7 az egymás elleni mérleg..
1x-be rakom 1.7 ért
vagy 1.49ért h gólt lõ a csapat...
jó ez a szorzó azért nem fogok kockáztatni a sima hazaival!
fõleg a genoa elleni 0-0 kiverte a bíztosítékot egy picit ezért se mernék rakni az interre fõleg mivel idegenben játszik...

ez meg,hogy jön a Catania-Inter meccshez?😄DDDD
expekten ezt találtam
Fog M Silvestre lapot kapni a rendes játékidõben?

nyereményszorzó
Igen 2.90
Nem 1.36
Oziris666
De ha nagyon érzed miért nem azt rakod meg h nyer?😄

éppp ezaz,hogy nagyon érzem a cataniat azért rakom meg h gólt lõ!
ha intert érezném akkor nem mernék a catania gólt lõre fogadni 😊
útóbbi 10 meccsén catania csak 2 vereséget számlál.
internek meg idõszerû lenne kikapnia 😄
3 iksz majd gyõzelem most megint iksz most jön a vereség.
2006 óta az inter mindig verte a cataniat ez 7 meccset jelent és egyszer minden sorozat megszakad 😊
Oziris666
Érzed h kikap az inter akkor miért nem Cataniára raksz?😄
Attól h Catania gólt lõ Inter lõhet 5öt😄
Amugy BL meccs elõtt lehet benne van egy laza X...

Shep
Mire alapozod, hogy kikap?

inter kikap 😄én ezt érzem ezért meg is rakom,hogy a Catania gólt lõ!
Shep
Errõl mi a véleményetek?

1 Catania v Inter (Backing Inter @ 1.93)
2 Twente v ADO Den Haag (Backing Twente @ 1.25)
3 Man Utd v Fulham (Backing Man Utd @ 1.21)
4 Chelsea v West Ham (Backing Chelsea @ 1.21)

az éjszakai nhl iggen durvára sikeredett :S
Éjszakai NHL mérlegem,6/4

29 San Jose - Nashville H 1.71 8-5
26 Detroit - Minnesota H 1.73 5-1
21 Columbus - Atlanta H 2.13 2-1
20 Carolina - Pittsburgh V 1.92 3-3
24 Philadelphia - Boston H 1.95 1-5
28 Calgary - Ottawa H 1.98 2-0
Eredõ odds: 46.71140
Tét: 200 Ft
Ramox
San José meccs de jó volt! 😄 2. negyedben 2-4 erre a 3.ban vertek 6ot 😄

Fabio Capello
Akkor így éjszakára ezt a szelót neked ajánlom 😄 Ha bejön, vendégem vagy egy finom serre 😄

22 Montreal - Edmonton H 1.63
24 Philadelphia - Boston H 1.95
25 Toronto - Tampa Bay H 2.10
27 Colorado - Florida H 1.77
Eredõ odds: 11.81448
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 3545 Ft

pana hozta amit vártam! roma ellen ment most meg leszerepeltek! bár nem gondoltam 2 gólós vereségre...
sporting gól van akkor nyerek vmicskét 😄 nembaj odahaza remélem lõnek egyet bár az atletico-t ismerve akár idegenben lõtt góllal továbbléphet!

NHL

montreal régen nyet az edmondon ellen..
columbus-atlanta iksz
Philadelphia - Boston ha ezt a felállást nézzük akkor nagyon régen nyert a hazai!
íme az összes tippem.

29 San Jose - Nashville D 4.05
28 Calgary - Ottawa D 3.95
27 Colorado - Florida H 1.77
26 Detroit - Minnesota H 1.73
22 Montreal - Edmonton H 1.63
21 Columbus - Atlanta D 3.85
24 Philadelphia - Boston H 1.95
23 NY Islanders - St. Louis D 3.85
25 Toronto - Tampa Bay H 2.10
Matthew Prosac
Most hétvégén indul az orosz bajnokság is, kicsit nézelõdtem és most derítettem ki, hogy a tavalyi hatodik helyezett FK Moszkva nem indul.. Hogy miért, az rejtély, oroszul nem tudok, a wikin meg csak ennyi van:

early 2010 the club's owner and main sponsor, MMC Norilsk Nickel, announced that the club will not play in the Russian Premier League in 2010, possibly playing on a lower level.

kamaszaki
NHL-re valami tipp?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Shep
Bár a frászt, 3/5 én meg 4/5-el számoltam 😊 Akkor van nyeremény is 😊

Shep
Szinte semmi mivel láthatod, hogy 1 elment, pedig azt éreztem a legbiztosabbnak.

Matthew Prosac
nyeremény? 😊

Shep

system 3/5

Thu 10-03-11 19:00 Atlético de Madrid - Sporting CP
mindkét csapat gólt lõ UEFA Europa League Igen Nem (0-0)
1.75
Thu 10-03-11 19:00 Hamburger SV - RSC Anderlecht
mindkét csapat gólt lõ UEFA Europa League Igen Igen (3-1) 1.78
Thu 10-03-11 21:05 Juventus - Fulham FC
mindkét csapat gólt lõ UEFA Europa League Igen (3-1) 1.85
Thu 10-03-11 21:05 Panathinaikos FC - Standard de Liège
mindkét csapat gólt lõ UEFA Europa League Igen (1-3) 1.83
Thu 10-03-11 21:05 SL Benfica - Marseille
mindkét csapat gólt lõ UEFA Europa League Igen (1-1) 1.82

AlieN911
Benfica 1-1

Honda - The Power of Dreams

Blueblood
1-1 :@

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
1-1 EZ AZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ