Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Úgy döntöttem visszatérek a single szelvényekhez és kombiban max 3 meccs. Ilyen kutyaütõ Interek, Sporting Fingnál-ok, meg Túrzok menjenek el valami focitanfolyamra. 16-on belûl a sorfalban nem kezezek jól láthatóan (idióta Isten barma).

Na gyerünk Sidney még vagy 2-t!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zsolti9014
😮
😊
Megnézem, biztos ami biztos alapon, de majd jövõ hónapban lehet teszek be sportingbetre egy minimális összeget. Addig meg tippmix, totó, meg ah bejönne az Interwetten 😄

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
146 Swansea - Sheffield Wed. H 1.54
178 Lyon - St-Etienne H 1.35
180 Napoli - Fiorentina H 2.03
129 Tottenham - Blackburn H 1.40
138 Coventry - Plymouth H 1.65

mára ezeket találtam értelmesnek, ebbõl 3at fogok megtenni 5ezerrel, de egyike biztos a Napoli gyõzelem lesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
A kombimról kinek mi a véleménye? Sok a 4 francia döntetlen? tegyek helyette inkább vmi olasz D-t?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
vmi interwetten trükkrõl lehetett olvasni, regelsz, 2 hétig nem lépsz be, és kapsz 5 eurót

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
Sziasztok!
Volt nemrég Tobetnél olyan bónusz, hogy regisztráció után 250 forinttal indították a számlát, befizetés nélkül. Tudtok most valahol ilyenrõl?

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
ja tényleg igaz, emberhátrányos vereség után a következõ meccsen is 10 emberrel állnak ki 😊

azért nem olyan biztos az a Chelsea tj,az Inter is tudja keményen ölni a focit,és elég egy kontra,és ott a bye-bye Drogbaéknak 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Blueblood
Én a 2 napra teszek egy fixet, kicsit nagyobb téttel:
MU-Fulham H 1,22
Bayern-Freiburg H 1,13
Chelsea-West Ham H 1,2
Barca-Valencia H 1,38

Meg mára egy ilyet:
Alkmaar-Waalwijk H 1,13
Tottenham-Bburn H 1,4
Braga-Rio Ave H 1,37
Hull-Arsenal V 1,38
Salzburg-Kapfenberg H 1,16
Lyon-St. Ettienne H 1,35

Vagyek szerinted ki valamit?

Ja meg gondolkozom egy kombiban:

Montpellier-Auxerre D
Valenciennes-Rennes D
Touluse-Marseille D
Monaco-Bordeaux D

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

dragon11
Boltonon gondolkodom.😄 tottenham már megvan.😛

Blueblood
Ha vállalkozó szellemû vagy, akkor Bolton-Wigan H 1,98, ha nem és a 90%-os meccset választod, akkor Tottenham-Bburn H 1,40

ajjjajjjj én a mai napra nem sok jót érzek :S ami lenne az kicsi szorzóval renelkezik és a kockázat meg a szorzóhoz viszonyítva nagy!
szóval nehéz ez a nap,de vmit nézek.
Forza Italia
nagyon remélem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Blueblood
Mára ki mit gondol a Braga-Rio Ave-rõl? Meg lesz a hazaiaknak a gyõzelem?

azért régen volt ilyen is!
betssonon tegnap összesen 6 szelvényt töltöttem és mind jött ^^
a 100 ft-al megrakos catania gyõzelmet nem kinevetni,az csak azért annyi mert nem akartam egész összeghez hozzányúlni 😄
catania 1.5 overt félidõben raktam!
schalke 2.5 overt meg 1-1 után raktam 😊
bocs a hosszúság miatt ,de egyéni rekord úgyérzem és így muszáj megmutatnom 😄

ki garantálta nekem,hogy az Inter nem a catania ellen fog a veretlenségi sorozata megszakadni?

Fabio.: aludtam,már nem reménykedtem a catania gólban 😄 a fordításban pláne nem 😄 (vmi 14es szorzó volt mikor lefeküdtem 😄DD)
Mondom nagyon érzem a cataniat akkor tényleg x2 lesz xD és most jött az érzésem 😊
na hát igen, inter 7 meccs ellenük 7 gyõzelem,jött aminek jönnie kell!

<#worship>
genoa elleni 0-0 után tutira vettem a chelsea tj-t és gyõzelmét,ezek után meg mostmár mégbíztosabb még akkor is ha az egy bl meccs 😊
dragon11
Köszi, akk. az a meccs nálam kihúzva.😊

Helyette tudnátok ajánlani valami jobb szorzóst?😊

Blueblood
Matt azt írta, hogy biztos nem fog kikapni a Kalrsruhe hazai pályán és egyetértek vele. valamikor meg kell szakadnia az augsburg jó sorozatának, ettõl függetlenül bejöhet, de sztem ez nagyon 3 esélyes meccs.

dragon11
Augsburg gyõzelem mára?

csuxxxeee
A fenébe, elment a szelvényem a Washington Capitalson, pedig már egy csomószor megfogadtam, hogy nem rakok jéghokira

Napoli-Fiorentina v 3,2
Stoke- Aston villa v 2,2

Ehhez mit szóltok
bejöhet?
toysoldier
sziasztok
szerintetek a 2 közül melyiket rakjam meg?

144 Reading - Bristol City H 1.75
140 Ipswich - Scunthorpe H 1.64
150 Hibernian - Ross County H 1.30
127 Bayern München - Freiburg H 1.13

144 Reading - Bristol City H 1.75
140 Ipswich - Scunthorpe H 1.64
147 Watford - Peterborough H 1.66
148 West Bromwich - Blackpool H 1.51

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Vagyis isnkább elmondom hogy én mire gondoltam mára
Hannover-Frankfurt V
Le Mans-Nice H
Falkirk-St. Johnstone V
Leicester-Cardiff H
Stoke-Aston Vila V

eredõ odds:57,99453

200->11.598

Szerintetek? <#vigyor3><#vigyor3>
Szevasztok!
Hannover-Frankfurt szerintetek mehet V-be?
Shep
Dean, hogyhogy nem írt még ,hogy ÉN MEGMONDTAM!! Bár reggel gondolom majd bepótolja 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
nekem is az inter vitte el.. pedig elõször H-t írtam a szelvényre, aztán kijavítottam Vre :@ 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
a többi ügyködésem a mai napon.. (a legfölsõnél nem 300-at akartam nyerni, mert nem is arra akartam fogadni.. de mindegy)

Rohatt Sporting..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
hozott volna 25ezret, ha nyer ez a szaros sporting :C

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kiki888
rohadt írek =(

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

WuFraZselic
98 Caen - Clermont H 1.45
107 Twente - ADO Den Haag H 1.21
102 Excelsior - Maastricht H 1.55

2500 > 6799

AlieN911
NAGY INTERETEK... 3-1 xD.. persze h. rájuk raktam.....

Honda - The Power of Dreams

Fabio Capello
Dean meztelen örömtáncot lejt a nappalijában XD

3-1 XD

WuFraZselic
3-1

Matthew Prosac
gyerünk már Sporting, nagyon köllessz!

kiki888
faszom abba a sporting izébe is...áhh :@

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

WuFraZselic
ha nyer a twente, ingyenkör volt (7ezerrel fogadtam)

de igazából nem a pénz számít, hanem hogy emiatt a retardált majom (nem, ezzel nem arra célzok hogy afrikai, hanem arra hogy egy idióta fasz) miatt elbukjuk a meccset. nem is értem mi a gecinek hozták be, Cambiasso kurvajó volt...

Forza Italia
Ebbe a muntari gyerekbe van aztán a fantázia. Nem lennék a helyébe amit ez kap mourinhotol. 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
WuFra, ez mennyibe fog fájni neked ?

Matthew Prosac
Caen lefújva, gyerünk Sporting a büdösúristenitneki! 😄

Fabio Capello
okos ám ez a muntari bameg...

és deannek áll most a zászló, lol 😄

Shep
Idióta szar

😄D inter .D

WuFraZselic
hát ez kész, muntari 1 perc alatt kiállítatja magát és 11es... ilyen a mesében nincs

Shep
Na az idióta meg kezezik 😞

WuFraZselic
MI A GECI????

nah lol indul a mandula DDDDDD

Shep
Inter gólt/gólokat intézzél már, a Twente szódát nem ér nélkülük.

WuFraZselic
Twente 3-1, jólvan

Shep
De jó lenne egy 11-es és az 1-2 😊