Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
látom madridot mindenki ellenzi 😄 akkor vmi helyette ajánljatok?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

1.Burnley - Wolverhampton V
2.SSC Napoli - Fiorentina H
3.Tottenham - Blackburn Rovers H
4.FC Sevilla - Deportivo La Coruna X

1.D
2.V
3.(ebbe csak nem vagyok biztos) de amúgy szeritnem is H)
4.H

szerintem ezek bukók

1 tuti bukó 7bõl? de fohászkodok nagyon eddig sose nyertem😄 bár oylan sokat nem is játszok😄

Matthew Prosac
fõleg úgy hogy nem tudni, Ronaldo játszik-e. Lyon kiesés után hazautazott Madeirára, mert az unokatestvére meghalt autóbalesetben. Azért kellemes lehet, hogy kiesel a Bl-bõl és rögtön utána közlik hogy - ja és meghalt az unokatesód is.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hát mit ne mondjak egyik se a 100% kategória véleményem szerint

csak jobb az az 1 milla mint a 200ból 925 😄

a Madrid necces lehet szvsz

cesc fábregas

én a Real Madridot nem raknám meg. Egy X simán benne van, szerintem.

rooney8
ez nem csak Forza-nak ment... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
énis raktam egy poénszelvényt bwinen, 200 forintra 1 millát fizet (komoly!) 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
133 3 Chelsea - West Ham 1.20 / 5.40 / 11.0 H
192 3 Man Utd. - Fulham 1.22 / 5.10 / 10.5 H
225 3 Valladolid - R. Madrid 9.40 / 4.70 / 1.26 V

ezzel lehetne all in-ezni? 😄

Burnley - Wolverhampton V
VfL Bochum - Borussia Dortmund V
SSC Napoli - Fiorentina H

300ft-->4035Ft

FC Bayern München - Freiburg H
Lyon - Saint-Etienne H
Tottenham - Blackburn Rovers H
Debreceni VSC - Budapest Honvéd FC H

300ft--->850FT

FC Sevilla - Deportivo La Coruna X
Getafe - RCD Mallorca V
Hull City - Arsena V

300ft->5127HUF

Vélemények?

7 papírforma mérkõzés 😄DD
liverpoolra nem raknék egy kannyilót sem 😄
Forza Italia
ezen mi a vicces???😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fel adtam egy elég vicces szelvényt..😄 és az a legszomorúbb hogy én setudom hogy mért..😄 aszittem több lóvé jön majd házhoz (1800 körülire számítottam)
Chelsea - West ham H 1,20
Hull City - Arsenal V 1,38
AZ Alkmar - RKC Waalwij H 1,13
MU - Fulham H 1,22
Juventus - Siena H 1,31
Valladolid - Real MAdrid V 1,26
Liverpool - Porsmouth H 1,23

200FT ---> 925FT 😄 lehet nevetni...😄

Shep
Ez az 3-1 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A jónak tûnõ poénszelvényem el is ment az Interrel. Sebaj szerencsére a normális fogadásomba gyorsan elvetettem hogy megfogadjam.😊

Shep
Én is tökltök egy pohár málna szörpöt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csernomorecen és zeniten legyen 3 gól ha ez jön akkor töltök vmit ha nem jön akkor is töltök csak max 500 ft-ért 😄
Shep
Amúgy én még mindig nem hiszem el ,hogy a szarban lehet a büntetõ területen a sorfalban szabadrúgásnál kapust játszani? Ez olyan szintû fegyelmezettlenség, hogy ezért lazán lelátóra számûzném a szezon hátralévõ részében. Persze lehet én vagyok túl radikális.

Shep
2-es szorzóért apróval megraktam úgyis régen raktam már rájuk, belefér.

nem hitetem el,de piros lap nélkül egyenlítettek! kitudja ennyi erõvel akár egy gyõzelmet is kiharcolhattak volna...
shep.: jajajaja 😊
Shep
Kit érdekel már mi lett volan a piros nélkül beégtek ez van 😞 Hajrá CSelzi 😊)))) most már pláne 😊 a beépített ember majd megoldja 😊

zsolt515
De ilyen csapattól kikapni most megint elúszott rajta a szelom....:S

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

én is terveztem ,de a nürnbergnek erõt adhatott a leverkusen elleni gyõzelem.
utóbbi 3 évben (az ideit is belszámítva) mindig a pályaválasztó nyert! hertha utóbbi 3 mecsén gólt se lõtt! nürnberg utóbbi 3 meccsén meg hozta a papírborulást!
sztem ez x2 de inkább 2 es!
gladbach-wolfsburg iksz sztem. de ezek csak tippek 😄
Shep
Jó hát mondom nem lesz ebbõl vita, csak azért sokszor igaz a halgattál volna ... mondás. Meccs elõtt megmondtál valamit, nem jött nem kell megmagyarázni nem jön be senkinek minden tippje.

WuFraZselic
a catania az elsõ félidõ elsõ 30 percében volt jó... a 2. félidõben az egyenlítõ gólig a 16osunk közelébe sem jártak. úgyhogy nehogy elhitesd magaddal, hogy piros lap nélkül is jött volna a "tuti megérzésed" 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ok bíztos igazad van,kívülrõl bíztosan máshogy látja az ember a másikat mint az illetõ saját magát 😊
megnéztem az öszefoglalót és hát piros ide vagy oda jó volt a catania ! egyébként a gól elõtt 3 percel feküdtem le 😞
mind1.

blueblood.: megnézed és rájössz 😄 elvileg van mikor jön van mikor nem! olyan mint mi van h jól tippelünk és van mikor rosszul 😊
Shep
Én adtam 😊

esélytelen,hogy ne legyenek.... Biztos bajnokok lesznek ettõl ne félj

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

zsolt515
Rohadjon meg az Inter remélem nem lesznek bajnoko....

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

WuFraZselic
herthának adjunk még 1 esélyt? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Statisztika alapján megy tehát túl sokat ne várj tõle.

Shep
Jó de ha megnézed a hsz-eid, mindig az van ,hogy ha jön valami akkor én megmondtam, ha meg nem jön akkor azért nem jön mert tutinak éreztem azok meg nem jönnek. Jó hát ilyen vagy nincs ebbõl semmi csak kicsit zavaró 😊

Blueblood
Tegnap kérdeztem már, de nem mondott véleményt senki.
Ti mit gondoltok a vitbetrõl? Kb hány %-ban jönnek be ott a tippeké érdemes rájuk hallgatni?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Ez a tuti taktika 😊

Dean, persze mikor nagyon érzed akkor szokott elmenni 10-bõl 6x 😊 Persze olyankor utána azt mondod, hogy azért mert nagypon érezted és azok nem szoktak jönni. 😊

WuFraZselic
tessék

érdemes megfigyelni, muntari 35mp-nyi pályán tartózkodását, tanulságos

nem minden meccsre van ez így! ritka amikor vmit nagyon nagyon érzek 😊
egyébként egy összefoglalót ha tudsz linkelj már mert kivi lennék a gólókra 😄
zsolti.: tisztába vagyok vele,ezért mondtam az ikszet is mint lehetõséget! ezért nehezíti meg a döntésem és ezért jutottam a mindkét csapt lõ gólt lehetõségre !

shep.: nem akarok csunyát irni de b*****eg 😊 mondtam h nem sürün érzem mit nem értesz ezen???? akkor jóhogy mondom! azért is mondtam már h mikor lefeküdtem 0-1 nél már nem is reménykedtem a hazai gólban,nemhogy a gyõzelemben.Mivel tutira éreztem és 0-1nél már az volt a fejemben,hogy brutál tuti miatt ez elfog menni... reggelre meg jóhír fogadott hálisten 😄
témát zárhatjuk. mostmár nem mondok utólag semmit és kész 😄
Zsolti9014
nem elkeserítés akar lenni, de az Auxerre most verte meg a héten a listavezetõ Bordeaux-t.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
figyi, neki könnyû 😄 ha bejön a tippje, azt mondja, hogy õ tudta, ha meg elmegy, akkor meg azt mondja hogy "látjátok, ha valamire aztmondom tuti, úgyis X2 lesz" 😄D

Forza Italia
Stoke - Villa meccsen csak én érzek V et vagy van még valaki???😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
ja igen, biztos nyert volna a catania ha nem áll be az az isten barma 😊 hogyne

Shep
Na 2-1, most már nem kellene többet kapni.

Shep
Birom ,hogy neked mindenre van magyarázatod, ha nyertek volna arra is lenne 1 😊

nem kell az emberhátrányra fogni 😄
parma ellen elõnybe voltak és ott is pl. nemtudtak nyerni! ez a vereség érett már nagyon 😄
montpelie-auxerre hazait érzem már de nagyon!
vá én csak most nézem,hogy az auxerre is ott van a bajnokesélyesek között a maga 51 pontjával :|
na igy ezt megnézve mostmár azt mondom ebben benne van az iksz is 😄 de a vendég siker is mert ha nyer az auxerre akkor a 2.helyre feljöhet :|
akkor legyen az,hogy mindkét csapat lõ gólt 😛
loreint - lens is nagyon szimpatikus a hazaira!

shep.: ha nyertek volna akkor nem lett volna max az ,hogy nagyon éreztem a hazait és azért xD
Shep
Hát ja, de ilyen marhát már régen láttam "profi" ligában. Lehet lefizették 😊)))

WuFraZselic
hülye 😄 az a retárdalt baszta el a meccset, nem az Inter 😄 mind1, remélem José a meccs után a csapatbusz vonóhorgára kötötte 😄 vagy szicíliából gyalog kell hazajutnia milánóba, stb

Shep
Na a hülyék, nem 1-1-t mondtam, hanem 2-0-t

Shep
Napoli szerintem is jó, de remélem nem játszanak ezek is Intereset.

WuFraZselic
ja és a Boro - Newcastle-ra kéne megfejteni, hogy Hazai vagy X lesz