Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
lukaku 12 évesen EL gólkirály lesz <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Na akk 1 Anderlecht gól már jött is😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

potyognak a gólok ma este rendesen... hajrá pool, még 1 gólt.

one love one united

ennyi vazzze 😄 anderlechtnek kapnia kellett 1 gólt h feléledjenek 😄
lukako lõ még1 gólt akkor jön a 8as szorzó 😄
sztem meg ezek lõni fognak még1et tuti.
Banano
Ez gyors volt..most maradjon így minden és akkor bejön az elsõ "pojén" szelvényem xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Blueblood
1 Anderlecht, 1 Sporting és 2 Wolfs gólt, meg persze ne kapjon egyik sem gólt (a pool se). Túl nagy kérés lesz...
Szal akk leginkább Anderlecht gólt és pool tartsa meg. Aztán jöhetne a farkasok továbbjutása is8-)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Matthew Prosac
Anderlecht 2-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
11-eske😊)))

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
Anderlecht tizi !

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
Sporting 2-2, micsoda meccsek 😮

Blueblood
Sporting 2-2

ha látnék egy wolfs gólt én már tipliznék is aludni 😄
már 1-1 😄DD na mostmár nekem csak egy wolfsburg kell
ja max még anderlechten még1 gól meg wolfon azon kivül még1 és akkor jön mindkettõn a 2.5 over
Matthew Prosac
Anderlecht gól is megvan, én ezzel letudtam a mai napot 😊

Banano
zsír anderlecht..hajrá hajrá adjá nekik😊))

Blueblood
1-1, reméljük lesz😊

buldozer99
nekem nem jött be, olyannyira hogy elaludtam a moziban rajta...😄D

Forca Barca

Banano
Na hamburg vezet...lesz itt még fordítás?😞((

anderlecht alkothatna már valamit...
fsgh
Az jó film😊 nemrég láttam Én is!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rooney8
jóvót?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Viharsziget. De úgy látom az EurópaLigában is az volt 😄

rooney8
mit néztél? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Most értem haza, jesszus mikrõl maradtam le 😮OOO BASSZUS

Blueblood
Kurva atletico....se vele se ellene

Fabio Capello
atlético 1-2

Blueblood
Na Go go go Anderlecht, Liverpool, Wolfsburg, Sporting!

jah, ettõl féltem 😄 eddig közük nem volt a mecshez és 0-1... hát mostmár a wofsburgnak kéne egy gól nagyon!
Shep

3/4 system
Fulham v Juventus Both teams @ 1.82
Marseille v Benfica Both teams @ 1.71
Standard Liege v Panathinaikos [goalgoal Both teams @ 1.73

Sporting Lisbon v Atletico Madrid [goalg Both teams @ 1.82

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
Fárad a pool, nyugi.. kivárják õk..

0:1 kazan
Fabio Capello
sporting 1-1 hálistennek

Shep
Lille? Helyzetük sem volt, sõt a félpályát is alig lépik át.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1:1 sporting
dragon11
Lille sztem minimum kihúzza X-re..

rapidnak hála nekem is -10 mára...
Fabio Capello
-.-

reméljük nem keresel 😊
anderlecht+wolfsburg gól kéne!
utóbbi félidei vezetésre 😄
Fabio Capello
ha még keresni akarok valamit a mai napból, akkor lille+hamburg+wolfsburg, vagy pool+hamburg+sporting...

Banano
Ha pool marad akkor nem ártana ha jönne anderlecht......

Fabio Capello
pool vezet.

Shep
Liver 1-0 büntetõbõl.

b+ tudtam , tippmix - fogadás gyilkos ez az atletico 😄 mondma ezek a mocskok képesek idegenben is nyerni vagy ikszelni .a fene vigye el õket komolyan. de megérdemlem mert mondtam h nem fogadok rájuk és mégis 😮 bár messze még a vége de nekem erre félidõ hazai kellene 😄
Shep
Na még egy sporting gólt és 3 jön a négybõl.

Banano
Na hajrá Anderlecht és liverpool aztán még elég heppi is lenne a napom😄

Oziris666
Zebina rúgott bele az ellenfélbe

Fabio Capello
ÉS HÁT NEM HISZEM EL HOGY VEZET A PLOIESTI, ILYEN NINCS BAZMEG....

Rapid 0-1 hogy a köcsög románjai..:S
mit csinált ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit