Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja mintahogy nem számít az akutális forma sem a focimeccsek megtippelésénél ugye?😄DDDDDDD
(am nhl-ben igy jött jó sok ikszes tippem, igaz most a héten meg nem jött).
buldozer99
basszameg a wolfs...

Forca Barca

Blueblood
Ha már egyik szelómat viszi a Wolfs és a Sporting (gyõzelem) akkor a másikat hozza, és jusson tovább a VFL!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

fsgh
😞(

Bár azt se tudom mirõl beszélsz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Blueblood
Hoki tippeket tudnátok adni holnapra? Mer abban nem vagyok képben, de 1 szelvényt raknék holnapra, hátha.
A De graaftschap-Volendam eddig a biztos amit megrakok (hazai gyõzelem)
Köszi!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
NHL-ben marhára nem számít, hogy 100 meccse nem x-eltek, meg 1000 meccse nem nyert az egyik a másik ellen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De sok(4 inning) van még hátra a Rockies meccsbõl 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ne legyen igazam de ez lesz az elsõ hoszabbításos mérkõzs a nyolcaddöntõk közül (BL és EL).
de mondom ne legyen igazam 😄 (wolfnak drukkolok de ez a rubin fog tjni
Blueblood
1 wolfsburg gólt én is kérnék, de jól jönne egy sporting is, ne essenek már ki😞

inter94
wolfs v rubin gyõzelmet kérek...

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

fsgh
Mivan ma? kötelezõ 4 gólt lõni?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

egy wolsburg gólt kérnénk:d
még lehet 6:3 😊
bár ez már viccnek is rossz 😞 sajnálom szegényeket...
sporting meg mit tököl? hátrányba kerül akkor tud egyenlíteni de megfordíani meg nemtudja?
nekem mondjuk már nincs szelón max h legyen még1 gól de nekem a sporting szimpatikusabb. mivel a negyeddöntõben ha az atletico jut be akkor a 4 meccsbõl már 1 kilõve amire nem fogadok 😄
Matthew Prosac
4-3 😞

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
4-3, haha -.-"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rangers-st luis 1x????,
boston-pitsbourgh 1x????
nashwill-minesota 1x????
én ezt 3 merném rakni vélemény?
Matthew Prosac
valakivel összekeversz. ha mondom. soccerstand-et csak statisztikákra használom, meg hogy megnézzem a tabellákat, de élõben nem ott szoktam követni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ja a real se eshetett volna ki mivel a bernabeuban lesz a döntõ <#mf1>

Matt.: mikre raksz NHL-ben ? gyosan vmit mondj már. kétesélyben tökéletes 😄
ha lehet minnél elõbb mert feküdnék le 😊 de ne vedd sürgetésnek :$
istenem... mennyire örülök a betsonnak,hogy 4-2 után kiveszeik az élõ fogadásból a gólra fogadást .DDD
most pedig megraknám tuti a 6.5 overt
WuFraZselic
hamburgba lesz a döntõ, nem eshetnek ki a vendégek 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

neeeeeeeeee komolyan emlékszem rád h ellenezted az eredmenyek-et és a soccerstandot favoltad 😄
végülis mind1.csak eszembe jutott
Banano
4-2naa ez így már nem rossszzzz😊)

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

and 4-2 😄 b+ ez 5-2 lesz akkor behalok bár drukkolok nekik!
WuFraZselic
anderlecht nem adja könnyen magát

Matthew Prosac
Anderlecht mit küzd! 4-2
Megérdemelnék h...

Matthew Prosac
jesszus mennyi nhl lesz éjszaka. <#szeret>
egy pár szelvény meg lesz rá röptetve 😄

Banano
Jaj hirtelen aszittem hogy 1799-es a szorzó xDDD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

nhl szerintetek?
Matthew Prosac
én ilyet biztos hogy nem mondtam, mert mindig azt használok ^^

hahaha 😄DDD
de várj 😄 nem azt mondtad h ki az a barom aki eredmenyek.com-ot használ?<#ravasz1>

Labdarúgás - UEFA Európa-Liga
Hazai csapat gólt szerez , Fogadásod:Igen
Eredmény: (4-1)
2. Werder Bremen - Valencia
1.15
Nyertes
Eredmény: (4-4)
3. VfL Wolfsburg - Rubin
1.11
2010. 03. 18. 21:05
4. Anderlecht - Hamburger SV
1.23
2010. 03. 18. 21:05

4-es kombi / 4-es kombi
Kombináció
Tét
Szorzó
Státusz
Kifizetve
1 - 2 - 3 - 4
1799.99
1.93
Nyitott
3474.00
na még egy wolsburg gól és meg is van szeló
(hsa lehet dzeko rúgja)(pool egy buzi kuyt gól kéne még másik poén szeló)
Banano
GÓL!3-2

Matthew Prosac
gondold el nekem milyen volt, hazajövök, gép gyorsan bekapcs, 5000-es szelvényen rajta nyugszik hogy a Valencia gólt lõ, görgetem le lassan az eredmények.com-ot, izgulok mint állat ("csak egyet, csak egyet!"), erre 4-4. Wtf ?😄 Kicsit röhögtem fel.

inter94
na wolfs nyerje meg ezt a mai meccset😛

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

obazz milyen gól 😄 1-1 jep 😄DDDDD
buldozer99
Wolfs 1-1

gyerünk!!!

Forca Barca

Banano
Na csak izgalmas lesz ez....:////

ez alapján szövegeltem

matt.: ez semmi 😄 nem is tuti tuti, de nem is nem tuti. szal csak ezeket raktam és kész 😄D

bazz remélem nem fázok rá a hülyeségemre.
sporting gólt lõ akartam tenni de helyette inkább a wolfsburg gólt lõ-t tettem!
ma 16 csapatból 13 már gólt lõtt!
Pana-lille-wolfs aki nem talált a hálóba! Remélem a wolfs azért talál gy gólt 😊
csak a hétvégén legyen szar a pool. akkor leszek igazán boldog. =)

one love one united

rooney8
tudtam én hogy nem kéne ma rakni semmit 😄 na mind1 megyek aludni, már nincs izgulni valóm 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
már mondtam. az EL az ördög mûve. ha papírt raksz, az évszázad meglepetése születik, ha meglepetésre, sima papír. és ez nem csak a végeredményekre igaz hanem mindenre (gólok száma, stb..) 😄

jóvan így mostmár nyertem, pool betette a ámsokdikat is. kiváló

one love one united

Banano
Istenem mit ment ez a hamburg..már 3-1 végül is xD

rooney8
am visszavágókon mindig ennyi gól születik? 😄 mer csomó helyre 2 vagy 3 gólt raktam, azt fossák a gólokat a csapatok 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Golyo69
pool 2-0

GGMU

Matthew Prosac
és ez most melyik tuti, az a tuti ami tuti-tuti vagy amelyik olyan tuti, hogy tutira nem tuti ? 😄

WuFraZselic
most 9 meccse, vagy 10 éve? 😄

WuFraZselic
16 😄 túloztam 😄

rang-st. louis 1X
rangers 9 meccsel ezelõtt nyert a st. louis ellen (2000.01.22)
szal ja tuti gyõzelem

atl.-ottaw X1
régen ikszeltek egymással

nash-minesota 1X

sztem ezek jönnek de fene tudja.
az ikszes tuti megrakom 500al az tuti.
12 ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit