Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(am nhl-ben igy jött jó sok ikszes tippem, igaz most a héten meg nem jött).
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Bár azt se tudom mirõl beszélsz😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A De graaftschap-Volendam eddig a biztos amit megrakok (hazai gyõzelem)
Köszi!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de mondom ne legyen igazam 😄 (wolfnak drukkolok de ez a rubin fog tjni
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
bár ez már viccnek is rossz 😞 sajnálom szegényeket...
sporting meg mit tököl? hátrányba kerül akkor tud egyenlíteni de megfordíani meg nemtudja?
nekem mondjuk már nincs szelón max h legyen még1 gól de nekem a sporting szimpatikusabb. mivel a negyeddöntõben ha az atletico jut be akkor a 4 meccsbõl már 1 kilõve amire nem fogadok 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
boston-pitsbourgh 1x????
nashwill-minesota 1x????
én ezt 3 merném rakni vélemény?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Matt.: mikre raksz NHL-ben ? gyosan vmit mondj már. kétesélyben tökéletes 😄
ha lehet minnél elõbb mert feküdnék le 😊 de ne vedd sürgetésnek :$
most pedig megraknám tuti a 6.5 overt
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
végülis mind1.csak eszembe jutott
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Megérdemelnék h...
egy pár szelvény meg lesz rá röptetve 😄
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
de várj 😄 nem azt mondtad h ki az a barom aki eredmenyek.com-ot használ?<#ravasz1>#ravasz1>
Labdarúgás - UEFA Európa-Liga
Hazai csapat gólt szerez , Fogadásod:Igen
Eredmény: (4-1)
2. Werder Bremen - Valencia
1.15
Nyertes
Eredmény: (4-4)
3. VfL Wolfsburg - Rubin
1.11
2010. 03. 18. 21:05
4. Anderlecht - Hamburger SV
1.23
2010. 03. 18. 21:05
4-es kombi / 4-es kombi
Kombináció
Tét
Szorzó
Státusz
Kifizetve
1 - 2 - 3 - 4
1799.99
1.93
Nyitott
3474.00
(hsa lehet dzeko rúgja)(pool egy buzi kuyt gól kéne még másik poén szeló)
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
matt.: ez semmi 😄 nem is tuti tuti, de nem is nem tuti. szal csak ezeket raktam és kész 😄D
bazz remélem nem fázok rá a hülyeségemre.
sporting gólt lõ akartam tenni de helyette inkább a wolfsburg gólt lõ-t tettem!
ma 16 csapatból 13 már gólt lõtt!
Pana-lille-wolfs aki nem talált a hálóba! Remélem a wolfs azért talál gy gólt 😊
one love one united
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
one love one united
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
rangers 9 meccsel ezelõtt nyert a st. louis ellen (2000.01.22)
szal ja tuti gyõzelem
atl.-ottaw X1
régen ikszeltek egymással
nash-minesota 1X
sztem ezek jönnek de fene tudja.
az ikszes tuti megrakom 500al az tuti.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit