Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem, mert
1. van bene német 😊
2. túl sok meccs van rajta ráadásul 1 kivételével mind 1,5 alatti

Ettõl függetlenül elsõ ránézésre jónak tûnik, bár a Real gyõzelemben nem vagyok biztos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
Nem.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Miért?
Banano
Nem.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Az enyémet megraknátok nagy tétel?
151 3 Bremen - Bochum H 1.3
154 3 Aston Villa - Wolverhampton H 1.35
161 3 Arsenal - West Ham H 1.2
190 1 Palermo - Internazionale V 2.17
194 3 Real Madrid - Sp. Gijón H 1.13
Odds:5.16
raktam egy ilyet!

122 Guingamp - Metz H 2.53
107 De Graafschap - Volendam H 1.40
105 Haladás - Debrecen V 1.60
137 Reggina - Lecce V 2.66
138 Murcia - Hercules H 2.54
Eredõ odds: 38.28987
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 7660 Ft

a lecce vendég felettébb jó szorzó!
Shep
Na 0-1, ennyit a piros lapos szabályotokról 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na a fene Poltava piros lap. 😞

Banano
Van valami alacsony szorzós tuti mára?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

gyaaaah wolfsburg😞

Newcastle Scunthorpe H 3-0
Barcelona VfB Stuttgart H 4-0
Anderlecht Hamburg H 4-3
Wolfsburg Rubin Kazan H 1-1 😞
Shep
Még el is halaszthatják 😊

Matthew Prosac
és valahol az lenne a papírforma persze. hát meglátjuk. kemény meccs lesz az biztos

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
Én arra am Brest-et akartam rakni. Ha bejött volna tegnap a Valencia biztos megtolom nagy pénzzel a 2-t.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Mondom ,hogy 2 lesz, mert az senkinek nem jó 😊

Matthew Prosac
az x-et ellõtted, és így remélem hozzásegítesz minket a hazai gyõzelemhez 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Á de akkor még az a csepp sansz is elszáll. Az x-et lelõttem, így az is meghalt 😊

Matthew Prosac
ha nem hiszed hogy bejön, lõdd le nyugodtan 😄

Nem egetverõen nagyot 😊 Csak holnapra kellene egy kis pénz, és emiatt valamit alkotnom kellene ma...:S😊
Shep
Focira meg MLB-re 😊

VORSKLA POLTAVA (ez már megy eddig 0-0, hát majd elválik)
Matt hazaijára én x-et raktam ,de 2-es lesz 😊
Meg raktam egy meglepetést, de azt nem lövöm le (de nem hiszem ,hogy bejön)

buldozer99
hm, ez 200ft-ot megér, megyek meg is teszem😊

Forca Barca

kiki888
na ma 3 szelót is rakok, köztük egy poént, ami 300Ft-ból hozna 454 925 Ft-ot 😄DDD

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Matthew Prosac
hááát. Clermont vagy Le Havre vagy Maastricht... utóbbi kettõ igazából már rajtavan egy-egy 5000es szelvényen, de félek tõle hogy mind a kettõ nem fog jönni. Még az is elõfordulhat hogy egyiksem (ne adja az ég). Nálad mit jelent a nagyobb összeg?

Sziasztok! Matt van olyan meccs ma, amire nagyobb összeget is tennél? 😄
<#eljen>
shep: miket raktál mára?😄 prsze azon kivül,hogy focira meg nba meg nhl-re 😄
fsgh
15ezrem van az Interen... Mourinho újra a padon. Ez nagy elõny lehet.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Hogy mi? tippmixen 1,8 az odds a hazaira😄

Matthew Prosac
Már még egy Clermont Foot - Vannes H 1,98 szerintem

Shep
Mellesleg ma csak 3 meccsre raktam 1-1-1 szelvényt, elég is a fociból ennyi, még sok is.

Shep
Hát azért nem egészen.

Matthew Prosac
te minden meccsre teszel vagy 5 féle kimenetelt, szóval ezzel nem leptél meg 😄

Shep
Hát én mást tettem arra a meccsre 😊

fergusonpapa
Hannover - Wolfsburg 2.57 V

esetleg??

www.icewebhu

fergusonpapa
ahj jaj

akor

Piacenza - Ancona 2.85 X ??😄

www.icewebhu

fõleg h a herculus nincs a legjobb formában.
multkor otthon idegenben kikapott rúgótt gól nélkül (nekem 1 gól kelett volna). azelõtt ikszeltek...
Matthew Prosac
Murcia otthon kikapna? Hát akkor már inkább döntetlen

fergusonpapa
Reggina - Lecce 2.52 V
Maastricht - F. Sittard 1.66 H
Guingamp - Metz 2.53 H
Kassel - Augsburg 2.13 V
Murcia - Hercules 2.50 V

55x

200asal cska h ne unatkozak éjszaka 😄D

www.icewebhu

valóban , 200 ft-os szelóra siman megéri rányomni.
ez + napoli gyõzelem+twente iksz+fulham gyõzelem sztem mehetne egy 4/3as kombiba
ja mára akkor lehet megrakom az olaz meccset amit javasoltál,mellé az anderlecht vereséget meg mára a guingampot és kész.
na utánajárok milyen szorzókkal is rendelkeznek ezek !
inter94
4079 De Graafschap - Volendam 1 1.45
4085 FC Omniworld - FC Oss 1 1.70
3930 Spanyolor. 17 - Belgium 17 1 1.33

egyenlõre ennyi..

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Matthew Prosac
remélem hazai, mert megraktam.

Matthew Prosac
errõl beszélek a Standard (vs Gent) és a Lokeren esetében.

bár nem tudom miért 1X-t írtam. A döntetlennel nem mennek semmire, a gyõzelem biztosítaná számukra hogy ne kelljen osztályozni. Szóval poénszelvényre és hazai (6,8x oddsz van rá bwinen 😮)

WuFraZselic
na én off to labor, 6 körül re 😊 béke

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Köszi már rájöttem.
Segítene valaki??
inter94
le havre-bastia 1 mi a véleményetek?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Matthew Prosac
jó is hogy eszembe juttattad: aki online fogad, annak hétvégére a Lokeren - Anderlecht 1X kötelezõ - poénszelvényen. Ilyen kegyetlen meccs után (vs Hamburg) az Anderlechtnek semmi kedve nem lesz hajtani az utolsó fordulóban, idegenben - úgyis van 12 pont fórjuk. Viszont a Lokeren számára van tét: ha kikapnak és a Roeselare nyer, akkor helyet cserélnék és a kiesés ellen kell osztályozniuk. Jelenleg nem kell..

fergusonpapa
kicsiben kéne..

www.icewebhu

Matthew Prosac
a Sportingot szerintem énis bepróbálom mégegyszer. a kalandoroknak van még egy kis érdekességem: ma Reggina - Lecce az olasz másodosztályban, a vendégek a listavezetõk, de a legutolsó 5 meccsük így néz ki: D-D-D-D-L
kétszázas szelvényen bepróbálható egy vendéggyõzelem

WuFraZselic
azért nem írok V-t, mert akkor ráfognátok hogy elfogultság miatt. közben én is azt érzek, 1 mert ez a BL szerintem baszott nagy boost a csapatnak ("de fáradtak" -> hagyjuk már, ezek profik, 4 nap bõven elég nekik) 2 mert elég szar teljesítményt nyújtottunk utolsó 4-5 fordulóban, ideje nyerni!

az X pedig azért tetszik, mert Palermo hazai pályán viszonylag jó, no meg kurvarég nem ikszelt

fsgh pedig 10+ot tett az Interre

a hétvége tuti döntetlenje viszont szerintem a Twente - PSV

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Egy jópár tizest elment.
Matthew Prosac
két hét alatt mennyit tudtál elbukni?