Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is megtettem intert ;d

G1nic
én is interre raktam

oldschool.trance.techno.rave

Shep
Nem bánom, csak mindenki mondja itt az x-et 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
Azt sose bánd, Chelsea - Inter-nél is így volt kb😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
mind1, 10x500 forintra így is hozott 25ezret a 3/5 kombi, nem panaszkodom 😛

na én off to futsal, 5 felé re 😊 béke!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Amúgy akkor csak fsgh, meg én raktuk az Intert sima 2-re?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most meg ráfoghatod, hogy kezdõk szerencséje 😊

WuFraZselic
jó, gyorsan kellett döntsek, lejárt a fogadási határidõ a holland meccsre 😊 csak mivel még életemben nem láttalak itt, ezért nem tudtam mennyire adhatok a tippedre 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Na akkor, hogy legyen ma valami tuti fix is. Én nem küldök el senkinek semmilyen eredményt 😊

dragon11
153 Dortmund - Leverkusen 3.00 X
172 Bristol City - Newcastle X 3.20
205 Nice - Paris SG X 2.80
239 Malaga - Villarreal X 3.00

166 Middlesbrough - Reading 2.00 H
171 West Brom - Preston 1,42 H
201 Auxerre - Le Mans H 1,52
198 PSV - Twente 3.20 D
159 Sunderland - Birmingham 2.10 H

Szerintetek melyik a biztosabb?😄

G1nic
meg ha hallgatsz rám

oldschool.trance.techno.rave

Matthew Prosac
50-50%os meccs volt (H/X), ne hibáztasd magad 😄
na megyek bevásárolni

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
ha hallgatok az elsõ megérzésemre és x-re teszem a köln meccset, akkor 60k jött volna 😄

fsgh
Látom kaszáltatok tegnap😊 Grat mindenkinek. (nekem nem volt tegnapra szelóm)

Ma meg hajrá INTER! Pénzileg meg bajnokságilag is😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Redbull756
Na ez lett végül 3/5 kombiba:

153 Dortmund - Leverkusen D 3.00
159 Sunderland - Birmingham H 2.10
192 Xerez - Tenerife D 3.05
198 PSV - Twente D 3.20
229 Milan - Napoli V 5.35

Vélemény?😊

dragon11
Jól van na, csak felajánlottam.. abban az esetben, hogyha Te nem tudnád..😊

Inkább gyere msnre légyszíí.😛P

Matthew Prosac
köszi!
most épp Capello kollégával egyeztetek, ha túl sok meccs jön össze akkor a felét veled küldetem el 😉 de szerintem megoldjuk. btw thx

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
223 3 Blackburn - Chelsea 6.10 / 3.50 / 1.43 V

Matt ehhez mit szólsz? én félek tõlük 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
szerintem mindenki küldje el mattnek 😄

dragon11
Én is elküldöm neked szívesen, ha gondolod.

WuFraZselic
mondom hogy 11 körül lépek, addig minden meccsnek vége 😄 ha meg nem, tudom nézni közbe 😄 de ahogy akarod 😊

Matthew Prosac
megtennéd?😊

Blueblood
Hnapi Austria Wien-Salzburg D? Vagy inkább kihagyós?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Fabio Capello
na majd én küldöm nektek akkor XD

WuFraZselic
deal 😊 én 11körül lépek bulizni, szerintem addig vége lesz 😊 ha nem az se gond, 3G-m lesz 😄

Matthew Prosac
fürödtem bocs, szóval ha lehet, megkérnélek arra, hogy egy darab sms-ben küldj el majd este egy-két eredményt (mondom majd hogy mit ha ok, meg priviben a számomat is elküldöm), ugyanis olyan helyen fogok bulizni, ahol még a víz is majdnem luxuskategória 😄
az egyik sört elengedem 😊

Blueblood
178 3 ***Zorya Luganszk - Sahtar Doneck 1.00 / 1.00 / 1.00 Törölve

Ez mért lett törölve? Mondjuk 1,15-ért nem is akartam a vendégeket megrakni, nem bízom az ukrán fociban.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
na hova lettél te meg 😄

WuFraZselic
szerintem pedig épp a vereség az elképzelhetetlen 😄 X2, de én kb 60-40%ban érzem a döntetlen javára 😊lehet aztán foci után megteszem én is egy 10essel a vendégsikert 😄

Shep
Fsgh Interre rakott nem? Remélem ma is nyer 😊

Shep
Áruló vagy 😊 Én amúgy sima vendéget érzek, vagy kikapnak megint, de x nem nagyon lesz szerintem.

lippet
Behúztam én bizony a Frankfurta simába! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Forza Italia
pont fordítva. Sokan raknak döntetlent és simán nyer a PSV

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
még ÉN is D-t tettem egyik kombi szelvényre 😄

Shep
Hát én úgy döntöttem ennyi lesz a hétvégi foci kombim, de ha megint az Interen fog elmenni, felgyújtom mindet a szurkolóikkal meg többet nem állok szóba 😊

Aston Villa v Wolverhampton
Aston Villa 1.40
Manchester Utd v Liverpool
Manchester Utd 1.70
Palermo v Inter Milan
Inter Milan 2.25
Real Zaragoza v FC Barcelona
FC Barcelona 1.30

össz szorzó: 6,96

nah lassan tényleg elkéne indulni lottozo felé .o

Úgylegyen 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

WuFraZselic
sup ;>

dragon11
Helyes, szerintem én is döntetlenre rakom.. sokan nyomják a PSV-t azt játszanak majd egy 0-0t..xD

Délután még leszaladok a lottózóba,D-t fogok rakni én is.

remény hal meg utoljára😄
Matthew Prosac
Hendivel én már csak arra a csapatra teszek, amelyiknek ellenfelét kizárták a ligából. Garantált 3-0 <#eljen>
WuFra hol a ge**be vagy, lenne egy megbízatásom számodra.

dragon11
PSV - Twentere hányan raktatok döntetlent?

Real meccsrõl vélemény? Hendisen mehet szerintetek?

Matthew Prosac
neizgulj a sima bayern siker sem jött volna 😄

Na,feladtam egy ilyent:

Sunderland-Birmingham H 2,10
Middlesbr.-Reading H 2,00
1860 München-FSV Frankfurt H 1,71
Valencia-Almeria H 1,50
Standard Liege-Gent H 1,80

200--> 3 880

véletlenül elcsúztam 1el bayern meccsnél, sima V-t akartam, meglátjuk...

1-0 frankfurt bayern V
wolfsburg herta H
cagliari lazio H

2->12,5
meleg lesz😄
Banano
Na megtettem mettyú ajánlásával...

Palermo - Inter Milan-X2
Wisla Krakow - Lechia Gdansk -H

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

bwinen 1,7es oddsa van a Heidenheimnek a Kiel ellen. 2. játszik az utolsó elöttivel,nem rossz odds ahhoz képest.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Banano
Veszíííjes.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007