Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caglari mért tuti H:?????ja és standard inkább x nálam meg is hozpm 1x be almeriának ideje hogy egy nagy zakót kapjon.villa gól,mata gól
bordo-lille is x nálam de 1x húzom
montpelier tuti h de túl sokan húztúk 1x verem
wolsburg meg tuti ha mert a herta már sztem kiesett dzeko szerez gólt😄
zaragoza-barca V mert nyerniük kell és messi gólokat várok
samp-juve tuti h de 1xre húzom pazzini gól😄
milan-napoli x de 1x re húzom
ajax nyer
1860 münchen is elég tuti
kimaradt még valami?😄

vélemények??????,
hetek óta az utsó 200-od 😊
dragon11
Okés, akkor nem rakok. Köszi szépen a segítséget!😊 Majd szólj már azért, ha lesz a tippmix kínálatában is biztosabb meccs.😊 Köszi még1x.

Matthew Prosac
szerintem mostmár hagyd ki a mai napot. amit lehetne rakni, az úgysem lenne biztos (napoli v, meg cardiff x, meg ilyenek, ergo nem sok reményed lehetne), ígyhát szerintem utolsó 200-ast ne ilyenre költsük 😊 pénteken és szombaton kellett volna csodát mûvelni
#52742: lesz majd..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
Nem haragszom, jogos.. de télleg ez az utolsó 200am, nincs több pénzem.😊

Fabio Capello
megne haragudj, de ez hanyadik uccsó 200-ad? 😄

vigyázz, ez a függõség elsõ jele, amikor minden tét az utolsó 😄

dragon11
Matt!

244 Bordeaux - Lille 1.83 H
226 Cardiff - Watford 3.25 X
239 Malaga - Villarreal 3.00 X
217 1860 München - FSV Frankfurt 1.71 H (13:15ig lehet rá fogadni)

eredõ odds: 30

Erre gondolnám utolsó 200am felrakni, de annyira gyér a kínálat, hogy erõsen fontolom, hogy nem rakok.

Mit mondasz? Várjak hátha lesz valamikor nagyobb kínálat?

G1nic
bröndby mellé még 1-2 tipped nincs?

oldschool.trance.techno.rave

Matthew Prosac
holnapra legalább lesz egy elég biztosnak tûnõ Bröndby siker.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Erõs a gyanúm továbbá hogy: Groningen - Roda X

G1nic
hát még holnapra meg keddre is milyen gyér

Matthew Prosac
Hertha meccsre ma csak egy 2,5 overt mernék megrakni. De lehet hogy lesz az 4,5 over is 😊

kiki888
lejjebb vitték a Standard szorzóját 1,80-ról 1,73ra =)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Forza Italia
Ajax 1-0 azaz
Zenit most már ennyi helyzetbõl lõhetne gólt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

inter94
valencia?hát almeria jo formaban van,nehogy iksz legyen:/

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Wolsburg,Zürich,barca,Bari
Na én maradtam ennél legnagyobb tétessel.
Fabio Capello
Ajax 0-1

helyes, helyes 😊

kiki888
adná az isten, hogy ne bukjunk a Standard-al 😊

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Fabio Capello
Na mára még ment egy Standard-Valencia-Bordeaux trió, Matt ajánlása alapján 😊

Ha ez is bejön, akkor megint megy a sör, remélem számolod mennyi jár XD

Matthew Prosac
244 Bordeaux - Lille 1.83 H - félve de talán ezis..
és ennyi, a többit már mondtam mára. Standardot nagyon túlfogadtuk, remélem nem lesz szopás belõle, a Valencia hazait is jónak találom továbbra is.
a tippmixesenek borzalamasan gyér a mai kínálat. ezért jó ilyenkor netes fogadónak lenni. fogadni moldáv, bolgár meg német harmadosztályú bajnokikra 😊
amúgy a mai tutijaimat csak neten lehetne megfogadni: Mjallby és Haugesund.

Forza Italia
Zenit nagyon nyom jó lenne egyenlíteni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Zenit-Spartak egyébként 0-1

Matthew Prosac
+ 226 Cardiff - Watford 3.25 X

Fabio Capello
ez stimt, bár remélem hogy zacc tartott egy akkora ordibálást és fejmosást a fulham elleni szopóka után, hogy ma úgy játszik mindenki mint a kisangyal...

Matthew Prosac
Malaga - Villreal 1x - de talán inkább döntetlen.
1860 München - FSV Frankfurt 1 - de ezt már mondtam. kicsit félve ugyanakkor, mert a hazaiak rég nem döntetleneztek. a vendégek viszont egy ideje nem kaptak ki..

WuFraZselic
hát a juve ennyi sérülttel garantáltan nem nyer 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
szerintem a tegnapi 200ból 100ezres poénszelvényem megér egy fél kalapemelést. kettõ ment el eddig, fölül az Utrecht meccsre az volt hogy félidõ vagy végeredmény döntetlen, fölötte pedig ami nem látszik, a St-Etienne félidõ vagy végeredmény hazai, ez a kettõ elment. Többi viszont szép.

Fabio Capello
szerintem a juve 1x-et és a milan x2-t te inkább csak szeretnéd... <#hehe>

G1nic
meg is raktam volna döntetlenre, de hát nem beteg volt a kocsmáros?

WuFraZselic
kössz 😊
és az a durva, hogy a PSV meccsrõl hétfõ óta abban a tudatban voltam, hogy Twente - PSV lesz. így, hogy PSV - Twente volt, más lett a leányzó fekvése, de jött az X 😊 Inter X is jött (sajnos), Deporról meg remélem elég embert sikerült lebeszélni 😄

na nézzük, mit kínál a mai nap 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
"reggelt". megvagyok, élek, kicsit másnaposan, átböngésztem az eredményeket, háát. Wufra: Psv X-hez gratula. A Valladolidhoz is, nemgondoltam hogy a Depor ellen szakad meg a "nagy sorozat", idegenben. Megnéztem mi lett a Sturm-Rapid mert valaki kérdezte tõle h mi a véleményem. azt mondtam legvalószínûbb a döntetlen, 1-1 lett, az ilyen kis fellángolásokat kellene csak szépen megrakni 1-1 ezressel. Newcastle sem nyert, az is jött, Rómánál meg azt mondtátok hogy Vucinic nem fog játszani. Hát persze hogy megraktam vendégre egy poénszelvényen. De Vucinic igencsak játszott és vágott is 3-at... Ez így nemér 😄
Capello: sms-t köszi!

Forza Italia
áááá vezet egy potyagóllal a Szpartak:S

Mindenki várja Standard hazait..

én szerintem kihagyom , mert ilyenkor szokott bukó lenne.

Szerintem a mai nap buktatója a montpellier és a standard közül fog kikerülni😄
Én most ezen gondolkozom hogy Bari-Parma H,vagy Cagliary-Lazio:H,vagy mind2 😊
Forza Italia
hajrá Zenit

Wolfsburg, Calgiari, Valencia gyõzelmet mára és bizony jót keresek😊

másik szeló:
Fulham Mc X
Siena Bologna X
Bari Parma H
Samp Juve H
Zaragoza Barca V
dragon11
245 Montpellier - Valenciennes H 1.70
225 Leicester - Coventry H 1.76
242 Zaragoza - Barcelona V 1,27 V
227 Rangers - St. Mirren H 1,23

4,67 az eredõ odds.

ki mit gondol errõl??

Montpellier csak nem kap ki?

preckess
236 St. Gallen - Basel V 1.89
Errõl vélemények? 😊

Shep
Amúgy melyik Standard, mert van pár 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sampdoria nálam a legtutibb,ezért is félek tõle picit!
Shep
Mondjuk nem nagyon izgat a foci, aprókat rakok rá. Az MLB sokkal profitábilisebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze a City se x-el le egymás után 8x.

halló.
standard volt sztem a hétvége tutija 😄
Tegnap a Middlesbrough döntetlennel elment 126e
Akkor az ajax helyett berakom a rangerst
köszi, nagyon örülök neki, mert ez a 2. gyõztes szelvényem tippmix pályafutásaimból 😄

Hogy legyen egy 5 szorzom
WuFraZselic
miért, kötelezõ 4 meccsnek szerepelnie a szelvényen?

WuFraZselic
á, montpellier nem x-el le 3adjára is egymás után 😄 akkor már inkább kikap 😄 samp juve 1X és milan napoli X2 közül kéne kitalálni a pontos kimenetelt...

Jobbat nem tudok úgyhogy megpróbálom ezt.