Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bali789
Esetleg Matt valami ilyen jo kis tippel megdobhatnál, felvigyem egy kicsit a 2500at 😄.

G1nic
Mätt Holnapra Leeds - Millwall az halálfej H-ra?
meg akkor Bröndby . még egy harmadik kéne

oldschool.trance.techno.rave

Mallorca 1-0 Atletico Madrid

nah még a végén lesz miért izgulnom😄
jAsOn VoOrHeEs
A 2. meccs az miféle bajnokság szülötte?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bali789
Helosztok . Hát ez a szerencsétlen Milan elvitte a 120 forintomat :| 😄. Rughattak volna még 1 gólt , de mind1.
Valaki mára még tesz valamit ? És ha igen megdobna 1-2 tippel ?😛 Hoki is jó 😄.

Matthew Prosac
najó mostmár nem várom tovább hogy bezöldítsék a Mjallby meccset (3-0 lett), borítok. A lényeg: 6ezerbõl 25ezer.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barcelona gyõzelem tuti ma szerintetek?

Monpeliier ezaz !!!!!
Fabio Capello
ismered a mondást, sok kicsi... 😊

Forza Italia
nem nagy nyeremény de nyeremény és ez a lényeg

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jolvan cselszi már vezet is
Montpellier 1 - 0 Valenciennes

ez gyors volt😄😄
Matthew Prosac
a nyeremény nem nagy, egyébként be sem raknám ha nem úgy alakult volna a meccs, ahogy. érdemes megnézni az elsõ két harmad eredményét 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
Te jó Isten mi van itt.. még jó hogy nem raktam fel az utsó pénzem.

hát köszi remélem ha már én nem nyertem akkor ti nyertek
Fabio Capello
Na indul a második félidõ, GO RANGERS!

Ja és hajrá bordeaux!

a Bari meg a Calgari elvitte a másik szelot pedig azon igencsak jol áltak a dolgok...
WuFraZselic
de azért drukkolok 😊 a Zürich pl nekem is kell 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem hargszom😊 tudom h nincs esély😄
Matthew Prosac
az ilyen depor féle meccsekrõl már nem is beszélek. vagy múltkor az Olympiakos - PAS Giannina 2-2. 1,1x hazai oddsz volt. Mostanság minden harmadik papírforma elmegy a halálba.

WuFraZselic
ennyi meccsre esély sincs, hogy bejöjjön, már ne is haragudj 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mallorca - Atl. Madrid
Montpellier - Valenciennes
St. Mirren-Glasgow Rangers
PAOK - AEK Athén
Lokeren - Anderlecht
FC Zürich - Bellinzona
Zaragoza - Barcelona

nah ennyi maradt 11-e mulik rajtuk és éppenségel nem jönne rossul a 11-e😄 de sztem nem lesz:S
WuFraZselic
mert a maja naptár megjósolta hogy az 52967. komment után új idõszámítás kezdõdik az sg-n 😊

megmondtam, hogy NEM nyer a milán<#wave>

Matthew Prosac
milan nyert? nem. newcastle tegnap? nem. bayern? nem. inter? nem... csak hogy egy pár példával éljek... valahol jogosan várom ezeket 😄

te mindig aszokat várod 😊

Remélem ma már nem lesz több 😄
ha igen így jártam mára is...
WuFraZselic
ja, hogy most az van... nem tudtam. ettõl függetlenül 😄

Fabio Capello
ez kupa 😊

elõnyük??
mit számít az a liga kupába?😊
ám én így is kihagytam õket..
Matthew Prosac
végülis ezek közül csak 3 meccsen várok meglepetést 😄 de azért hajrá

WuFraZselic
rangerssel csak óvatosan, akkora elõnyük van hogy simán szórakázhatnak... de azért remélem ma még behúzzák, hogy jó legyen nektek

Fabio Capello
hmm... nekem a te üzeneted az egyetlen ami megjelenik a topikban, loál 😄

késõn jött a Bari gól mint tegnap a villa...

Zürich,PAOk,cselszi,wlfsburg,Montpelier

õk maradtak 5 ezer van rajtuk...
G1nic
rohadjon meg a cszka

oldschool.trance.techno.rave

Forza Italia
az az érdekes h vagy 2 m lesrõl volt a caventry gólja😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Nnna, Rangers a második félidõben kapcsoljon rá!

de nem fogadok a szelvényem ellen nekem kell az x2
Leicester 2 - 2 Coventry

ez is igen érdekes...
inter94
rangers golt pls

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

kiki888
ez értelmes egy mondat volt 😄
amúgy a milan igazán találhatna egy gólt...

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

91 perc lemaradt
igazából élõben most a miant lehet megkell fogadni mert amilyne mákos faszok 91 rúgnak gólt
hát capello nba tegnap bejött ezért most neces de sztem az elsõ 3 tuti
a la cipres nec
Matthew Prosac

WuFraZselic
bari nyerjen, és akkor szerdán a parma elveri a milánt (ha ma sem kapnak ki)

sztem is 😄
b+ áll a live fogadás .😮 betsonéknál áll a fogadási lehetõség...
Matthew Prosac
Bari 1-1. De ennyi fog maradni
(legutolsó 8 meccsükön egyszer sem döntetleneztek, hát most eljött a pillanat)

nah Bari 1-1 hátha meglesz a gyözelem
Bari egyenlített de mikor már,5 perc maradt...
ja milna neces:S
remélem marad x2