Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bröndby

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

1 Bröndby gól bõven elég nekem hendi D_re raktam szval elég ha a végén lövik nehogy itt nekem többel gyõzzenek.
Shep
Hát attól függ merre nézek, mert kint elég sötét van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ki lõtte?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Na megyek lefürdök, mindenesetre a kilátásaink jóval jobbak mint jelenleg a Rosenborgnak 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Yanks fordított, National és a Tigers növelte elõnyét. Csak így tovább!!

Matthew Prosac
20 forduló alatt Bröndby 36 rúgott gól 35 kapott. Randers: 13 rúgott, 33 kapott. Le is ülnék egy egyessel, ha a Bröndby nem rúgna (legalább 1-et) illetve ha kapna (egyet).. Közben egy lesgól 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Bröndby mi az istent csinál? Egyszerûen nevetséges. Lomhák,lassúak...
Sõt,ahogy játszik most a Randers,még ki is kapnak...

Ne fessük az ördögöt a falra! 😄
G1nic
ez jó subscribeoltam is

oldschool.trance.techno.rave

Shep
Brondby még ki is fog kapni egy tizivel 😊

drukkolok én is de..😄
Matthew Prosac
#53684 xDD
Bröndby elég ráérõsen focizik sajna. Kicsit olyan "majd bemegy valamikor valami" focit látok.. :|

WuFraZselic
jólvan, ennyi maradt meg ma Matt hsz-ébõl "a friss ligák elsõ 5 fordulójában körbeverés van" vagy vmi hasonló 😄 hál isten hogy kihagytam a rosenborgot

bursaspor vezet, brondby aktivizálhatná magát

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
azért drukkolok nektek a Rosenborg miatt, de utaltam rá hogy...

kiki888
a jóédes anyjukat az 1,30ér bazz ááá

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

édeskenyér h egyen ment megint el a szelom 😮
Slovacko 3 - 1 Slavia Prague
xd

csak én éreztem eléggé jó szorzónak a piros utan a hazai félidei vezetést 2.00 ért?
400 ft-ot raktam rá 😞
köszi a választ nem gondoltam sokkal, de igazad van, 2-s szorzóért bevállalom.
én se
hazait gondoltam de aztán vhogy eszembe jutott,hogy itt az iksz is siman esélyes lehet.
Shep
Lol 1-2

Blueblood
Viszont 1-2 tippeddel együtt már azért elég szép kis szorzót hoz össze. Én pl csináltam egy 15-szörös eredõ oddsut.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Matthew Prosac
Rosenborg - Start 1-2

huh még jó h a rosenborgot nem mertem rakni..
mondom mindkettõ nyerte az elsõmeccset ezt kihagyom😄
Fabio Capello
Start 1-2

fuck fuck fuck...

Beszarok... Rosenborg 1-2
Matthew Prosac
azt nem mondtam egy szóval sem hogy halálbiztos. de van egy 5 meccses nyeretlen sorozata a hazaiaknak, és legutóbb a newcastle ellen is már 2-0-ra vezettek, végül 2-2 lett. sztem most megszakad a sorozat és meglesz a gyõzelem, de azért tízezrekkel ne fogadd meg, mégiscsak angol másodosztály...

Blueblood
Vezet a Bursaspor!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ezaz Bursaspor
Rosenborg HAJRÁÁÁÁÁÁ!
Hali,láttam hogy a bristol a befutó eléggé holnap,mennyire biztos ez? vagy
miért ennyire biztos?
Bristol City - Barnsley 2.10 / 3.10 / 2.85 h
kiki888
ez megin nem az én napom lesz...

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Gyerünk már Bröndby!!! Nyomnak,nyomnak,de nem tudnak bekotorni már egy gólt...

Fabio Capello
1-1, bakter...

1:1😊
Matthew Prosac
Rosenborg 1-1

hát nagyon remélem, de a végén mindenképpen nyerjen nekem mind1 hogy hogy<#crazya>
Shep
Nem 😊

Fabio Capello
A Prahás szelóm már elment sajnos, kikaptak a szarháziak... De az alapszeló él még, ott az unirea megvan, a rosenborg jól áll, a bröndby meg emberelõnyben 😊

Elfsborg 2 - 0 Halmstad ez is elég simának néz ki 30. perc
félidõben fog vezetni a bröndby?????,
Shep
Ez a Yanks egyenlített!

dragon11
Sok sikert mindenkinek.😊 nekem nincs mára szelvényem, de holnapra kéne rakni..

emberelöny ezaz Randers piros go go bröndby
il Bursaspor is,külön szelónként variáltam, meglátom hogy jönnek.
vezet a Rosenborg!
Bronby emberelõnyben,remélem csak 1 góllal nyernek.
Hajrá Konyaspor és Göteborg is.
Shep
Akkor most lõni fognak 😊

kiki888
rosenborg 1-0 😊

WuFraZselic
én még ráadásul a psv és aston villát is 😄

Randers piros, óje! gyerünk Brondby és Bursaspor

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Tigers és a Nationals belehúzhatna jobban is, a Yanks meg kapja össze magát (bár erre látok, most legkisebb esélyt 😞)