Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
dettó.. megviselte õket a Roma vereség..^^ sztem most is kapnak, de talán Xre hozzák.. gyõzelem nálam esélytelen.

Akkor Monaco gyõzelemre tettél xD

REAL MADRID

WuFraZselic
és mennyibõl mennyit?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
akkor tedd meg a cska-t az "utolsó" 200asoddal 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LE Havre vezet!,City is éledhetne 😊
Matthew Prosac
AIK - Almtuna 4 - 1 --- Vége.
Poénszelvényemen már "csak" két dolognak kellene bejönnie. Az egyik a Newcastle meccsel kapcsolatban amit leírtam, a másikat nem árulom el (nem a Bilbao, az a másikra kell) 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ezt te se gondoltad komolyan szerintem...
én nem veszem bíztosra 😄 még inter gólra se merek fogadni.
dragon11
Mindenki ennyire biztosra veszi az Inter gyõzelmet? CSZKA Moszkva nem a legrosszabb csapat, lehet megszórják egy kicsit az Intert..😊

interen nem várok max1 gólt!
1-0 vagy 0-0 át.
igen kicsi az interre a szorzó pedig a cszka-ban van azért némi szufla 😄
le havere vezethetne... lauternen meg akkor legyen még 2 gól és jön az évek óta várt 3.5 over 😄
WuFraZselic
Bilbao 2-0. fuck yeah 😄

Matthew Prosac
Inter. Már mondtam 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
jah, reggel fel kel majd a nap.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
ugyanezt fogom csak az intert megrakom hazaira. szerintem hamarabb rug mind2 csapat golt a bayern vagy lyon meccsen mint az inter meccsen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

dragon11
És holnap-szerdára tudsz vlmit mondani, ami még elég biztos?

joo Bilbao 2-0

REAL MADRID

Matthew Prosac
óóóóóóóóóóóó óóóóóóóóó Bilbaooooooooooo 2-0 😊

2-0 atl

Matthew Prosac
internél nem vagyok benne biztos, sõt. szerintem 0-ra hozzák az olaszok. a többivel nincs bajom, azok jöhetnek.

dragon11
Matt.. haverom rakna egy mixet a következõkkel.. ehhet mit szólsz? de a kérdés adott a többi szakiknak is..(WuFra, Shep, és a többiek😛)

lyon rúg gólt
Mu rúg gólt
arsanl -barsenal mindkettõ rúg
inter -moszkva mindkettõ rúg

4,5 körüli..

köszi!

Vezet a Bilbao 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
Bilbao vezet, ezazzzzzzzzzzzzz

Blueblood
Nem hétvégit raktam, hanem Inter gyõzelmet és Arsenal gólt, de igen, ez esetben van az elõbb leírt helyzet😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
igen minden másra ott cigi vagy a képernyõszétverés-anyagi helyzettõl függõen😄

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Akkor legyen 2-0, mert kell a Kasztli gól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ez a másik variáció 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Newcastle meccsre döntetlent, vagy 2 gólos sikert kérnék - tökmindegy melyik csapattól 😄

Shep
Aztán ha a Bilbao nyer a hétvégiekbõl meg az egyik elmegy akkor mindkét szelvény oda.

Matthew Prosac
ha pedig nyer a Santander, akkor cigi 😄

Blueblood
Am arra gondoltam, hogy meg lehet oldani az 1x, x2 kombókat a tippmixen, úgy, hogy kiválasztasz egy meccset, teszem azt Bilbao-Santander. 1x a meccs, ugye?
Namármost, hazai gyõzelem 1,82
Döntetlen 3,2

Tegyük fel, hogy a tét 200-200 ft. A hazai mellé még rakok egy CSZKA meccset (meg egy Arsenal gólt is melléraktam) és máris 3,2 a szorzõ a Bilbao gyõzelem mellett.

Tehát kiegészítem a papírformát 1-2 olyan biztos meccsel, amire a karodat is ráraknád (ezek amiket mondtam, vagy hétvégérõl arsenal, barca, inter gyõzelem).

Erre gondolom sokan rájöttek már, de akinek tudtam kicsit is segíteni, annak örülök, akik meg már ismertét, azok ne oltsanak le😊

Sziasztok!

Kezdõ fogadási bónusz miatt hova érdemes regisztrálni, ha olyan 2-2,5 ezer forintot szeretnék kezdésnek betenni?

Köszi

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

JYP-Karpat:H
Cambuur-Oss:H
City-Wigan :H

20.000--49.813ft

Remélem így már tiszta 😊
Shep
Na Brann vége

Shep
Hát jobb helyeken igen 😊

Matthew Prosac
Imádom, hogy becserélte az edzõ. Diego Guastavino! <#eljen>

ok ok,csak furcsállottam,mert õ ennyi nyereményért nem szokott ennyit kockáztatni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ha 20 ezer befizetésre nyer 29 ezret akkor 9000 ft a nyereség sztem.
De rohadt lassu megint a forum -.-

REAL MADRID

pimpiii
Guastavino D. bizonyára jo cserének bizonyult nemdebár?😛

3:2
POnt kapcsoltam volna ki az eredmenyek.com-ot a fenébe .D

REAL MADRID

Shep
A Brann azért játszogatott az idegeinkkel.

VEZET A BRAAAAAN 😄DD

REAL MADRID

pimpiii
ott a brann golod matt

Matthew Prosac
3-2 GECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Matthew Prosac
5 perc hosszabbítás van a Brann meccsen. Jólenne a hazai a poénszelvényem miatt, de már így is örülök, hogy egyáltalán kiegyenlítettek.

29000 bocs

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

akkor 9000 nyereség,vagy 20 000 ???

lautern már 2-0
20 ezret tettem fel