Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fenrob
Szval egy keddi és szerdai kombo : Inter, Lyon, MU, ?😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Matthew Prosac
Kaiserslautern 4 - 0 1860 München
OOOOOVER 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
itt most párhuzamos vita kezdõdött ahogy látom 😄

mi még a CSKA meccsnél vagyunk leragadva, te már a hétvégi Bologna ellenire gondolsz 😄

amúgy ha nincs más értelmes, akkor igen kihagyom, asszem 1.18 az odds, ilyenre nem teszek 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

eredmenyek.com irta ki pár percre 😄 de már javították 😄
tessék megint 1 gól kellett volna a 3.5 overhez 😄
hétfõi napon 3.5 underre kell rakni nagy pézt.
Blueblood
Mért te nem vagy biztos az Inter sikerében a Bologna ellen?

Wufra: te akk khiagyod az Intert hétvégén?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
az inkább a kapufán meg Júlio Sergion, mintsem a Román múlt, hogy nem 2-3/4 lett 😊

de azért egy roma - inter olasz rangadót ne hasonlítsunk egy inter - cska bl meccshez 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja elõfordul,ilyen tétnél már mindenre,mint nyúl a bokorban 😄
De jobban megfogok ha a City nem nyer....
Matthew Prosac
mi lenne, 8-1 lett. valami hülye oldal kiír egy ilyet és meg is rémülsz?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Mondjuk te a Róma elverésében is biztos voltál, aztán mi lett belõle 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hello mindenkinek
Szerda Inter-Cszk szerintetek lõ a cszk gólt? mert úgy akarom hogy mindkét csapat lõ gólt

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

WuFraZselic
lehet gyanúsan magas összeget tettek a végeredmény 8:1 -re 😊

dragon11
Lehet hogy igazad van.😊

Ezt én is néztem. WTF?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

WuFraZselic
ez a Bologna meccsre vonatkozik

amúgy ezt nem lehet nem hozni, de ilyen kicsi oddsért nem éri most megtenni az Intert a hétvégén

HOLLANDIA: Eerste Divisie
20:00 undefined Cambuur - FC Oss

ez meg mi lenne????
Blueblood
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/serie-a-negy-inter-jatekost-is-eltiltott-az-olasz-szovetseg-2022972
Azért sztem így is hozniuk kell, mer még pár pontvesztés és tényleg nem lesznek bajnokok!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
dehogy bántottál meg, csak azért maradjunk a realitások talaján
ez kb olyan érv volt, mint a tegnap este olvasott "az atletico tuti megveri a realt, mert minket (barcelonát) is megverte"

ez a moszkva rendkívül gyenge még az elõzõ évekhez képest is, a sevillán is egy elképesztõ potyagóllal jutottak túl. az Inter meg garantáltan nem fog összetörni egy roma által bemákolt vereség után, fõleg hogy 5 év után elõször kerülhet be újra a legjobb 4be

City remélem felébred a második félidõre...
Matthew Prosac
nem, mert szombaton:
Luton 8 - 0 Hayes & Yeading. 35 perc után már 7-0 volt, pedig nem volt vendégkiállítás 😊

Matthew Prosac
ne nevesd ki, lehet tud valamit <#nezze>

WuFraZselic
8-0 után 8-1 jön, ez is mehet a szabálykönyvbe

Matthew Prosac
kiszurkolok 😄
szóval maradjon. bár ha döntetlen lesz én akkor sem bukok. csak visszajár a tét, és ezzel kevesebb lenne a nyeremény. én meg hadd legyek már telhetetlen 😄

nemvolt rossz 😄

Canales mit csinált OMG

REAL MADRID

dragon11
Nem azt mondtam h 5-0ra kapnak ki, de a gyõzelem továbbra is esélytelen nálam, de mindegy..

sry ha ennyire megbántottalak a fav. csapatoddal.

WuFraZselic
ne nevess, 0-5 lesz <#idiota>

Matthew Prosac
Kaiserslautern 3 - 0 1860 München
3-0 után pedig jön majd a 3-1 és ezzel meg is van az over.

Blueblood
Ha kiszurkolsz nekem ma egy city és szerdán egy inter gyõzelmet, akkor maradhat hazai gyõzelem, máskülönben legyen iksz, mer az is jó nekem😊

Rockynhooo
<#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Blueblood
Tchite 2-1...

WuFraZselic
ajjaj 😊

2-1

REAL MADRID

Matthew Prosac
Athletic Bilbao 2 - 1 Racing Santander <#ejnye1>

Hali, nézem itt az inter-moszkva vitát 😄 a 2-3 gólra való fogadás mennyire esélyes ?mert 2 gól könnyen eshet a meccsen.3-nál több nem hiszem.
Blueblood
Cambur-Oss 8-0, kár h nem tettem meg hendivel!

így kell teljesíteni egy 1.2es szorzóért 😄
8-0 😄😄
WuFraZselic
(Y) sok sikert

nekem a bilbao gyõzelem visszahozná a hétvégi bukómat, és szépen pluszba rántana

Cambuur 8-0 :o

cambuur 7-0 😄
Cambbur-Oss:7-0 lol 😊
Cambuur elvan.xD
az én poén szelóm viszont már nem él ezzel a LE Havre vezetéssel a félidõben,castle is x a félidõ jó nagy x lesz az is ja.
dragon11
Lehet..

Blueblood
Azért ne játszd el az utsó 200-asodat az orosz gyõzelemre😉😉

Matthew Prosac
Tét fogadásonként: 539.00 HUF
Nyerési esély: 10779.99 HUF

:asdas Newcastle meccs átmegy pókfociba 😄

REAL MADRID

Matthew Prosac
Megszórják. Jah xDDD Meg.
Ez a Cska rosszabb mint a tavalyi, vagy a két évvel ezelõtti. A Sevillával óriási mákjuk volt a párosításnál, de ezt már leírtam. Az lehet hogy van egy jó kapusuk, de pl a támadójátékuk egy nulla lesz. Ha az Inter legalább 50%-osan teljesít a középpályán, akkor nem sok sót esznek majd meg.

WuFraZselic
te tartod "kizártnak" (LOL) az inter gyõzelmet, nem a haverod

Blueblood
Arsenal-Barca?

Sztem kizárt, hogy nyerjen a Barca, mert jó az Arsenal és már a Stuttgart otthonában is elég volt nekik az 1-1. Véleményed szerint?

dragon11
Nem az én mixem.. mondtam, hogy a haveré.😊