Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudom egyesek hogy mernek még a sevilla-ra rakni :o

Shep
De ha x akkor is maradnak a helyén a Palermo és BL selejtezõt érõ helytõl jobbak úgysem lesznek, tehát az x nem is tûnik olyan rossz tippnek, de az x2 az fix.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja,ezt nem tudtam. Kösz az infót.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jAsOn VoOrHeEs
Megsérült a BL-ben, 2-3 hetet kihagy.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
BL meccsen lesérült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
Drogba nem kezdõ, ááá

Shep
Hát azért ez túlzás, de a top10-ben benne vannak.

WTF? Rooney hol van?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jAsOn VoOrHeEs
Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Fletcher, Giggs, Scholes, Park, Berbatov.

Subs: Kuszczak, Carrick, Nani, Rafael Da Silva, Macheda, Gibson, De Laet.

Chelsea: Cech, Paulo Ferreira, Alex, Terry, Zhirkov, Joe Cole, Deco, Lampard, Mikel, Malouda, Anelka

Subs: Turnbull, Drogba, Ballack, Kalou, Sturridge, Belletti, Bruma.

kraawz
na, én ezekbõl kovácsolok össze mára egy v két szelvényt

Middlesbrough-Crystal Palace 1X 1,16
Bordeaux-Nancy H DNB 1.16
Montpellier-Monaco 1X 1.18
Saint-Étienne-Le Mans 1X 1.16
Genoa-Livorno H 1.45 (ajándék kategória)
Inter-Bologna H 1.28
Barcelona-Bilbao H 1.20
Sevilla-Tenerife H DNB 1.12

ezeket már csak zárójelben
Zarya-Dinamo Kijev V 1.20
Obolon Kiev-Shakhtar Donetsk V 1.20

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
kösz shep amúgy, 3k-val megtoltam a fradit! 😊

amúgy ha bárki lát ilyen vagy hason promót bármelyik irodánál, írjon nyugodtan a topikba, az ilyenekkel csak mindenki jól jár!

én kaptam vmit pár napja de töröltem is egybõl 😄 egyébként jó ez,csak hát ápr. 4-ig semmiképp se tudok utalni hiszen hétvégén nincs utalás 😞
catania-palermo lenne akkor a következõ bundameccs?😄

egy srác elemzése az egyik fórumon,iggen érdekes. és gondolkozom az ikszen elég erõsen!A lényeg ahol még kínálatban van ott a catania-palermo meccsen az ikszet várják ... (lehet nem véletlenül)

Catania – Palermo

Bundameccs vagy vérgõzös szicíliai rangadó? Megbeszélt döntetlen avagy egy nagyon tüzes és a három pontért hajtó vendég csapat? Olyan kérdéses ezek, amelyekre szombat délután választ kapunk.

Most nem sokat fogok foglalkozni a két csapattal, sokkal inkább a terjengõ pletykákkal. Az olasz bajnokságra mindig is jellemzõ volt a bunda, a megbeszélt eredmények, ez robbant ki a 80-as években, és ez vezetett a Calciopoli néven elhíresült közelmúltbeli fejleményekhez. Akkor pár csapatot kizártak, és mindenki azt hitte, ennyivel le is zárhatják a dolgot. Erre fel idén ismét olyan eredményeket láthatunk, ami után felhúzza a szemöldökét az ember. Nézzünk vissza egy héttel. Akkor a Chievo-Parma meccsen erõsen jelzett a bundafigyelõ rendszer, és le is vették a kínálatból a mérkõzést. A döntetlenre 1.75-öt fizettek a végén a fogadóirodák, ilyenre pedig még nem volt példa. Milyen meglepetés, a mérkõzés végül 0-0-ával zárult…

Azt hihetnénk, tényleg lebundázták a szalonremit. Ezt én azonban nem hiszem. Megnéztem a meccs összefoglalóját, és semmi olyan jelet nem láttam, ami elõzetes összebeszélésre utalt volna. Volt ott 1-1 kapufa, számolatlan helyzet, di Carlo mester dühöngése, szóval olyan volt, mint egy szokványos olasz bajnoki. Guidolin mester is arra reagált a meccs után, hogy itt nem volt megbeszélve semmi, arról pedig nem tehet, hogy a 80. percet követõen már nem törekedtek a gólszerzésre a csapatok. Én tehát nem hiszem azt a döntetlen-bundát!

És itt jön a heti bunda. Catania-Palermo, és az oddsok a döntetlenre közelítenek a múlt hetihez. Nehogy már. Ez teljesen más, mint a múlt heti. Ez dél, és valóban rengeteg bunda van, de a két csapat gyûlöli egymást. Szicíliában vagyunk, ahol mindent meghatároz a maffia, a Cosa Nostra, de most van tét. Délnek kell egy csapat a Bajnokok Ligájában, és erre csak a Palermo pályázhat. Ha itt bunda X lenne, akkor Mazzanoék elveszítenék az elõnyt. Az Elefántok teljes biztonságban vannak, Mihajlovicsék nem fognak kiesni, számos sérültjük és eltiltottjuk van (Delvecchio és Augustyn), sõt a szerb mestert is eltiltották egy meccsre. Ha ez a meccs döntetlen lesz, akkor megeszem a képzeletbeli sapkámat. Én ezzel a tippel megadom a lehetõséget a döntetlennek is, de inkább letettem a voksomat a Palermo mellett. Nekik kell a pont, mint egy falat kenyér. Ha bunda lesz, akkor az abból fog állni, hogy könnyedén fog nyerni a vendég csapat.
kraawz
megtaláltam, tárgytalan

ez az unibet az összes fogadóirodát veri .. 😊

kraawz
tudomén 😊

kraawz
nem vezet a link a promóhoz.. nincs pontosabb ?

Shep
Hát ez nem konkrétan neked szólt, csak úgy általánosságban azoknak akik zsinórban buknak szelvényeket és nem jönnek rá miért 😊

kraawz
hihetetlen.. már tegnap is írtam, milyen eltérések lehetnek mondjuk a biwn és unibet között (1,55-> 1.70 és hasonlóak)

ma pl a coventry gyõzelem 1.95 van bwinen, unibeten 2.25.. khmkhm

Shep
Fradi meccsre akció!
Ha a Fradi gyõzelmére fogad nem veszíthet! Minden játékosunknak kockázatmentes fogadást kínálunk 3000 Ft értékig! Ha az FTC gyõzelmére fogad és nem lesz nyertes a fogadása, visszatérítjük a tétet!Részletek

Genoa-Livorno :H sztem ez is jó lehet.az Inter-Bologna H mellett.
kraawz
egyáltalán nem az.. több mint 2 hónapomba telt rájönni, hogy mikre és hogy is érdemes fogadni 😊

inter94
ok,akkor kivettem😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

WuFraZselic
én kihagynám a megtizedelt arsenalt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

simán

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

inter94
5270 Arsenal - Wolverhampton 1 1.22
5644 Inter Milan - Bologna 1 1.24
5876 FC Barcelona - Athl. Bilbao 1 1.20
4995 Aarau - Young Boys Bern 2 1.40
6912 ADO Den Haag - Ajax 2 1.28
6915 Willem Tilburg - PSV Eindhoven 2

ez mehetne nagyobb téttel?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Manchester - Chelsea X2 vélemény ??

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Blueblood
Sevilla, Genoa és...magyarokat nem ismerem, Heerenvent azt se tom ki ellen játszik, Montpellier meg veszélyes, hogy mikor pukkad ki, lehet, hogy már a Lille elleni csúnya vereség is annak a kezdete volt.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WTF ?😄

Sevilla 1,4
Genoa 1,5
Montpellier 1,72
Heerenven 1,5
Fradi 1,7

közül kellene háromat kiválasztanom és megtenni. De melyikeket????

Szép napot mindenkinek. Hmm mára valami jó tipp anyi jó mecs van nem tudok választani😊???
dragon11
Érdekelne engem is, hogy mi ez.xÐ

csabeda
Lorient,Bayern,juve vélemények?

jAsOn VoOrHeEs
Ilyen hírlevelet más is kapott expekt-tõl? Vagy csak olyanok, akiknek jelenleg nincs pénz a számlájukon? (Dean-re gondolnék itt legfõképpen, mert õt tudom, hogy használja expektet)

Kössön sportfogadást úgy, hogy legkésõbb április 4.-ig eredményezve legyen.
Ha az elsõnek megkötött fogadás nyertes, természetesen Öné a nyeremény.
Ha elveszítené elsõnek megkötött fogadását, visszatérítjük a tétet a hírlevélben ajánlott összegig!

6500Ft áll a hírlevélben, lehet megpróbálom a Catania Palermo meccset egy 5-össel. H 3.15 D 2.15 V 3.25

reggelt

Valenciennes - Lille V
Zaragoza - Malaga D
Stoke - Hull City D

szerintetek???
csabeda
catania palermo kövi bunda meccs tippmixen nem lehet rá fogadni😄

ezen a lényeg lemaradt

Blueblood
Braga-Guimares összefoglaló😊
www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1270230401&archive=&start_from=&ucat=39&

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
nem, nem tetszik a kínálat

talán egy inter-sevilla-valami(talán newcastle?) 3ast teszek 5ezerrel, és ennyi. vagy csak 4el, és egy ezressel tolok egy 3/5 kombit pl MU X, Bayern gyõzelem, Bari gyõzelem és még valamik 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

G1nic
ma anderlechtet meglehetne rakni nagyobb összeggel? vélemény?
176 Anderlecht - FC Bruges 1.64 / 3.25 / 4.30

oldschool.trance.techno.rave

Shep
Intert megraktad? (100-al?)

Blueblood
Tudja valaki, hogy mi ez a program? a Tippmix blogon olvastam 5000-ért letölthetõ:
http://i39.tinypic.com/2le5qme.gif

WuFraZselic
gyorsan fogadj rájuk

kiki888
http://imagerz.com/QFdCDVUGV1I
itt a link...

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

kiki888

LOL ez mi? XDDD

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Shep
Elírtam az elsõ x2

Shep
1
2
tippelni sem merek rá akármi lehet, tipikus no bet meccs

Blueblood
Ki hogy látja ezt a 3 meccset?
Schalke-Bayern
MU-Chelsea
Udinese-Juventus

Shep, te mit mondasz ezekre?

Shep
Furcsa mi, hogy ha nem a milliós szorzókat hajkurássza az ember 100 eseménnyel akkor még nyerni is lehet 😊

kraawz
Na, a mai szelóm is jött, zsinórban 5 nyerõ 😊

Sporting Lisszabon - Rio Ave H 1.40
S.C. Braga - Vitoria Guimaraes 1X 1.14
West Bromwich - Leicester City DNB 1 1.20

2000 -> 3830

Szerintetek
Schalke-Bayern V
Man.Utd-Chelsea v?
Shep
Hát bejött minden szelvényem, holland, román, portugál, jól csinálta mind 😊