Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy 1025ös odds, ha jól emlékszem
amúgy lehet teszek egy másikat 500al, Rondón gól, Gladbach hendis gyõzelem, Molde X, AIK-napoli mind2 cs. lõ gólt, lazio X VAGY Levante gyõzelem
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
am tetszetõs...
inter döntetlent lehet megteszem, ha már ennyire érzed 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ez a mai poén, remélem nem megy el rögtön az Inter-döntetlenen, akkor tehetem újra 😄
200ft

kimenetelre 1.44, 1.25s nem tetszik
Videoton - Genk (1-0) V
3-5k körüli téttel
Hapoel +4.0 @ 1.33
Newcastle @ 1.44
Gladbach @ 1.25
Brugge 1X @ 1.44
Sparta Praha - Lyon Felett 1.5 @ 1.33
PSV - Dinipro Mindkét csapat szerez gólt @ 1.57
Marseille gól @ 1.18
Lazio gól @ 1.25
Pana gól @ 1.20
~12.91
de én már leszoktam róla😄 mióta ezek a g*ik elvették a kocká gépet azóta már gépezni se szoktam😄😄
pedig úgy hiányzik<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
jóvan nem azért írtak amúgyXD
remélem ma már nyersz azért😄D:
a tõzsdét meg hagya csábaXD
inkáb akkor mixelj, itt azért kevesebbet bukhatsz
de inkább elmennék helyedbe kaszinózni
minden nap
pl, 500 k a feketére és ha mákod van megdupláztad<#idiota>#idiota> 1 perc alatt nem kell idegeskedni 90 percig😄😄😄
most mi fog megváltozni ha nyersz???XDXD
már vagy 20 napja csak buksz elõtte meg 3-4 évig:😄D:
minusz kurva sok millióba vagy
most meg raktál egy mixet max 400 ezres értékben és megduplázod ha jön
húha😄😄😄nagy valami😄
amúgy is fiktív szóval mindegy
bejelöltem az inter vereséget, basel gyõzelmet , végül összegyûrtem és kidobtam!
ez lett a vége
anzsi-lazio-rosenborg-basel nyer
1.1k -> 14.6k
grat a két gigásznak 😄 persze mindenkinek akinek sikerült tegnap nyernie 😛
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
3 Ässät - SaiPa D 4,30
4 Sparta Praha - Vítkovice D 4,25
5 Brynäs - Färjestad D 4,00
Eredõ odds: 73,10000
szóval a Marseillenek gyõznie kell a továbbjutáshoz, míg a törökök már hátradõlhetnek
pool egy fos, a young boys pedig elég nagy meglepetés el-ben, nem lepõdnék meg, ha 1 pontot elhoznának
genk sem egy nagy szám, mondjuk a vidi végképp nem, egy nagy 0-0át várok oda
lazio meccs meg a tottenham kezdõjétõl függ
pana meg szintén gyõzelmi kényszer alatt, egy maribort csak megcsap
a "tuti" nálam még mindig a Rubin gól és a Gladbach gyõzelem, bár ez csak 1.55öt ad ki, jó lenne még valami mellé 1.2 körül
amúgy mint lentebb is írtam, nem az autóm akarom rátenni, hanem kombiba vagy párszász forinttal
jégkorongot nem tudom, de az egy faszság, ott aztán bármi lehet
atletico szerintem kiüti a zsidó csapatot(zsidóknak volt elég bajuk mostanában a napokban)
mondjuk a rubin-inter az tényleg ikszesnek tûnik
pool szerintem simán nyer
gladbach jóféle
a többi meg annyira necces
inkább meg kell várni a hétvégét, de te tudod