Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az én taktikám jobb a biztosabb mert ha inter gólt vársz akkor over 1,5 nem egyszerûbb😄😄
így meg buktál😄
de mondom felõlem azt csinálsz amit akarsz, úgy is nyersz ma is vagy 80k-t
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mondjuk te mindig nyersz, úgyhogy inkább vedd úgy, hogy nem szóltam nem akarok én senkit kioktatni
sporting és club brugge gól kell
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ám a végén persze nem szabad kockáztatni...
mire raktál ma ? mely csapatok góljai kellenek ?
viszont Levante over 2.5 gól 1.6ért :o
rosenborg ok
basel ok
lazio nem ok
jó lenne, ha a lazio is vezetne s a többiek lõnének még 1 gólt, hogy megnyugodjak 😄
anzsi gól
+10
100 St. Pölten - Hartberg H 1,45
113 Besiktas - Akhisar H 1,37
125 Real Sociedad - Osasuna H 1,90
159 Middlesbrough - Bristol City H 1,58
177 Austria Wien - Mattersburg H 1,25
193 Sion - Grasshoppers H 2,15
241 Atalanta - Genoa H 1,80
234 SönderjyskE - FC Köbenhavn V 1,60
222 Ingolstadt - Sandhausen H 1,53
Eredõ odds: 70,62064
ez nagyon tetszik, bár holnap lesz
112 St-Etienne - Valenciennes H 1,88
juve sztem verheti a milan-t bár az X nagyon esélyes.
MU sztem hendivel nem veri a qpr-t (talán jöhet az elsõ X)
0-1 hendivel X v V bõven jó 3.0n felüli szorzóért.
chelsea-city tök 3 esélyes...
más meccset nem nagyon találtam.
genk sztem félidõben vezetni fog 3.0ért
Metalist Kharkiv is tuti lõ 1 gólt a leverkusennek! a bayer még gólt se kapott a csoport kör alatt, egymás elleni utolsó 3 meccsükön szintén kapott gól nélkül úszta meg.
basel utolsó 5 sporting elleni mérkõzése közül egyiken sem tudott gólt lõni 😄DDD
pedig pl a Partizan gól 1.40ért egész jól hangzik, eléggé gondolkodom rajta, szintén 50k-val
newcastle meccsen félidõben lesz 1 gól
50k -> 65k