Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90+ Holand 1 - 12 Stabaek
90+ Oppsal 1 - 11 Vålerenga
Csórik <#nevetes1>#nevetes1>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
89 Oppsal 1 - 10 Vålerenga
Ehh<#buck>#buck>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
jól tette h megrakta hiszen oltári meglepi lenne ha nem nyernének...
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
044 3 Basel - Xamax 1.08 / 6.55 / 14.0 H
048 3 Luzern - Young Boys 3.85 / 3.20 / 1.73 V
053 1 Nürnberg - Augsburg 1.80 / 3.20 / 3.55 H
köcsög bkv hamarabb jött én meg lekéstem ezekrõl... ha nyertem volna akk beperelem a bkv-t :@ 😄D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Mattersb.-Rapid Wein v 1.35
Luzern-Young Boys v 1.73
Genk -St.Truiden H 1.67
Véleményeket plz odds 3.9
5000ftal raktam meg.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
1 csatárral játszik a helsingborg. de egyszer minden jó széria megszakad,no meg amit leírtam én azért mernék hazaira fogadni.
de nem fogadtam ma... majd lehet vmit rakok poénból
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
oldschool.trance.techno.rave
a kalmarban meg van annyi potenciál h a helsingborg veretlenségét megszakítsa.
tavaly ebben a felállásban amúgy 2-0 lett.
vv meg 1-1
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vagy inkább
043 3 Aarau - Grasshoppers 3.15 / 3.15 / 1.94 V
??? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
129 Chelsea-Pompy H 1,17 (itt kicsit félek, mer ugye az FA kupa megtréfált már pár csapatot, de egyrészt a CFC nagy formában van, másrészt a pompy gyenge, igaz nekik ez az év meccse
169 Lyon-Le Mans H 1,1
211 Siena-Inter V 1,08
236 Malaga-Real V 1,2
242 (0-1) Barca-Vall H 1,18
és akkor ugye még jönne a box (123 A.Khan-P. Malignaggi H 1,16)
Valaki bármi ellenvetés hogy mér nem jöhet be?

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Nürnberg - Augsburg H
Mattersburg - Rapid Wien V
Göteborg - Örebro H
Luzern - Young Boys V
Franciaország - Norvégia V
Excelsior - Sparta Rotterdam H
Svédország - Csehország H
Sturm Graz - Salzburg H
Genk - St. Truiden H
Nürnberg - Augsburg H
na meglátjuk ebböl mennyi fog bejönni én ebböl 2-re tippelek de kitudja hátha szerncsémlesz 😄😄
Nem állítgatok össze szelvényeket. De téged sem értelek, miért akarsz mindig, mindenáron 200 Ft-ból 8-10e-ket nyerni, mikor látod, hogy nem megy? Na de mindegy is a te pénzed.