Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
vajon mekkora szorzó lehet a vitesse lõ még 1 gólt opcióra? :D
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
tehát akkor nem mindig a papírforma jön
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Swensea meg ne kapjon ki azt jó is a nap :D
fail :D nem értem ezzel miben lehet gondba lenni :DD ha ezzel gondba vagy akkor hogyan fogsz bah-on fogadni?
nekem ez magas...
én tanácsokat szeretnék kérdeni. most kezdtem el tippmixelni egy hete és szükségem volna mindenféle tanácsra hogy hogyan érdemes ezt csinálni. alapvetõen mi határozza meg a sikerességét egy fogadásnak. fõként gondba vagyok azokkal a fogadásokkal amikor az odds hazainál vendégnél 2.00 felett van, illetve példa 1.8/3,6/2,5 az ilyesmi fogadásoknál. bárminemû információt elfogadok ( [email protected] ) holnap megyek raiffeisen bankba utalni a bet at homera.
elõre is köszönöm,
Gábor
ide a félidõ overt simán raktam volna a 24.perc környékén...:D
am szapartak dinamo érdekesség,hogy 12 mérkõzés óta képtelen nyerni az aktuális pályaválasztó! ergo a visszavágón a dinamonak nyernie kéne :D
visznt 17 bajnoki meccs óta nem ikszeltek :DD
chelsea mindkét csapat gól tetszik ,csak kevés a szorzó aztán félek, hogy 0-0 t játszanak :S
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
245 (0-7,5) Atl. Madrid - Constanta H 1,76
113 Milan - Juventus: Milan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,32
89 Chelsea - Manchester City: Chelsea szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,19
101 Levante - Barcelona: Levante szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,74
5.000 > 24.050
243 Pescara - Roma D 3,40
212 Ath. Bilbao - Deportivo D 3,35
237 Chelsea - Manchester City H 2,51
2.400 > 68.615
230 Montpellier - Bordeaux V 2,75
243 Pescara - Roma D 3,40
244 Sampdoria - Bologna D 2,95
238 Tottenham - West Ham H 1,61
212 Ath. Bilbao - Deportivo D 3,35
241 Atalanta - Genoa V 4,10
6*100 > 131.765
Chelsea 1X
Atalanta - Genoa X2
Bilbao 1X
Milan gól
Levante - Barca mindkét cs lõ gólt