Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Kapufa, 6-7 ziccer, meg nem adott 11-es... Hát mi a faxom alapján tegyen már ember :D
kezdek sejteni valamit a háttérben :D :D :D
ma csak bementem és behúztam valamit,eddig Stuttgart-ot és Pescara-t is lemossák a pályáról :D :D :D
teljesen mindegy mit és hogy rakok,elmegy
Megint 100% os helyzet baxtak el...
slask 3-0ról (majd emberelõnye is kerültek pár percre, végül 10 vs 10) leadja 3-3ra :D
:D:D:D
pesacara roma v
twente zwolle h
marseille lille h
milan juve x
ráteszel pl 5 ezret, bónuszt megkapod lesz 10e ftod és abból elkezdhetsz játszani kis tétekkel.
amit dean mondott, h gól v végkimenetel-re fogadsz az már tõled függ, én elõször a helyedben mindenképpen átnézném az adott bajnokságokat, legutóbbi meccseket (bwinen és mindenhol egy kattintás az összes táblázat) aztán lehet rakni bármire.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
elég jó példa van topicon belül is.
én pl. csak overre szeretek fogadni (itt döntõ tényezõ a megérzés is, illetve a csapatok ismerete hiszen idõvel rájössz mely azok a csapatok akik gólgazdag meccseket szeretnek játszani. és itt nem az elsõ osztályú csapatokra gondolok,hanem inkább a noname más által nem annyira figyelt bajnokságra.)
effe: x csapat gólt lõ-re fogad általában és ez megy is neki
wufra: vegyes ,de õ (szerintem, ahogy nézegettem) kimenetelben elég jól teljesít
aztán a többiek vegyesek :D mind1, szóval mindenkinek meg van azon fogadási típusa amiben jó, vagy jó esélye van arra,hogy nyerjen is !
figyelgessél, aztán kezdj el játszani ha van némi alapod. FAQ-t ajánlom azért figyelmedbe, nehogy megkérdezd mit jelent a 4/3as kombi illetve mit jelent a 2.5 over...stb :DDD
néha jobb ha a "b" csapat játszik hiszen õk van h motiváltabbak az "a" csapatnál :D de emelett még rengeteg apró dolog van amire figyelni kell, no meg ott a szerencsei is mint tényezõ :) plusz a sporik munkássága is be tudja folyásolni a mérkõzés végkimenetelét...
Mondjuk más sportoknál talán lehet (de ott se ilyen eloszlásba) , de nem értem mi a bajod ezzel ?