Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fenrob
SWIFT cím/BIC-kód ?
IBAN ?
Bank
Ország Magyarország
Címzett neve
Lakcím
vki segitene ezt kitölteni mert én nem vágom mi az a bic kod pl meg a többit se:S

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

horpeti
Még jó, hogy nem úgy mûködik, mint a kamatadó... Bejön a nyereményed meccs után, és 25%át lehúzzák egy másik tranzakcióval. 😄 eleve számolhatsz -25% oddsal. 😊

fenrob
Köszönöm. Paintal egybeszerkesztem😄

A tippmix adómentes, de egyébként nagy a kavar e területen. A különbözõ fogadóirodáknál ha nyersz az után elvileg adózni kell 25%-al, ugyanakkor meg a szerencsejáték szervezésérõl szóló törvény szerint:

"Nem kell adót fizetni a szerencsejáték szervezésérõl szóló törvény alapján engedélyhez nem kötött sorsolásos játékból, sorsjátékból, pénznyerõ automatából, játékkaszinóból, a bukmékeri rendszerû fogadásból, továbbá a lóversenyfogadásból, bingójátékból származó nyeremény után.

A bukmékeri rendszerû fogadás mit takar??! 😄
Blueblood
Gondolom az SZRT-nek kell adózni, és ezért vannak alacsonyabb oddsok (meg azért is mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy neten fogadjon, ezért ha fogadni akar, akkor kvázi rá van kényszerítve a tippmixre).

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Mindkettõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem tudom biztosan, mert ilyesmit én nem játszok, de én úgy tudom, hogy ezek már adózott nyeremények.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

horpeti
Mindkét fele kell, de le is szokott írva lenni. Lakcímkártya nem kell.

ha ötösöd van lotton kb felét az állam viszi ha jol tudom vagy jol emlékszem :o

fenrob
Eleje hátulja ?

Kb olyan meccs lessz mint a hapoel vagy a salzburg 😄
Én megtettem hendivel

horpeti
lott 2esnél sem tudok róla. Ellenbel lottó 4-5ösnél biztos már odafigyelnek az szjara, nemtom. 😄

horpeti
Ha a Szerencsejáték Zrtnél nyerek lóvét, akkor abból kell adózni amúgy? Gondolom az ilyen szelvényes cumóknál, ahol nem is névre megy az egész, ott nincs adózás... kaparós sorsjegyen sincs.

Shep
Személyi kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fenrob
vki ?

Partizan hendivel 1.65-ert mennyire eselyes szerintetek? Annyira nem ismerem a vendég csapatot.

REAL MADRID

Shep
Miért a kis csalás az nem csalás? Látod nagyon sarkítod a dolgot, sok apró csalásnak is van olyan hatása, mint egy nagynak úgyhogy szerintem kicsit értékeld át ezt a dolgot magadban. Meg úgyis jön majd Õméltósága és kipucol mindent, vagy áthelyezi máshova.

Forza Italia
Kawasaki lõhetne egy gólt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fenrob
hali kiutaláshoz elég ha pl a diák igazolványom hátulját lefképzem ..ottvan a név a születési idö stb... vagy személyigazolványt elöröl azon van fkép..de csak név van rajta. segitsetek

Jó reggelt al csak most keltem mára,ki mit tett?

w77d
nah jó így persze, de ilyen pár tízezres tételeknél az adó nem mérvadó... Viszont azzal hogy egy meccset felvásárolnak elõre rendesen megkárosítanak nem egy embert....

Shep
Momentán azért, mert illegális Mo-on külföldi irodánál fogadni, na már most ha te ott nyersz abból nyilván nem adóztál ezáltal adócsalást követtél el folytassam még? Nem állítom ,hogy az én megközelítésem a dologgal kapcsolatban helyes, de a tiéd nagyon lesarkított egy szemszögbõl történõ vizsgálódás.

w77d
nna inkább foglalj állást a dologban XXD csalni vagy nem csalni, ez itt a kérdés XD

flém on... -.-

w77d
én miért csalnék azzal hogy tippelek? baromság erre építeni hogy hááá mindenki csal mamár... durva tényleg nagyon durva méreteket öltött ma már a korrupció ez már nem elviselhetõ kategória...

Shep
Te figyelj már, melyik világban élsz? Az egész emberi civilizáció csalásra épül ÉBRESZTÕ!!!!! Mindenki csal, mert kénytelen ha életben akar maradni ebben a civilizációban, csak van aki jobban (õk a gazdag milliárdosok) van aki kevésbé (ezek vagyunk mi az egyszeri csórik), másik lehetõség ugye, hogy fogod magad elvonulsz a puszta közepébe és önellátó életet folytatsz, na akkor nem kell csalnod (bár a szegény jószágokat ott is tõrbe kell csalnod, hacsak nem vagy vegetáriánus). Pl. már azzal ,hogy a bwinen fogadsz és nyersz csalás követsz el úgyhogy akkor te is mehetsz az utcára megrohadni.

szávaynak elég jol megy párosban is 😄

horpeti
Sajna nem jó a korrupció. De ha már van, akkor legalább jóra tegyük a szelvényt. 😄

w77d
"Ha nem lenne bunda a focisták nagy része utcára kerülne a kiszolgáló személyzettel együtt, a fogadó irodák nagy része szintén bezárna ott is lenne + jó pár ezer munkanélküli"

hát azok, akik csalással akarnak megélni azok inkább csövezzenek az utcán, majd néha dobok nekik egy 100-ast... Nehogymá elfogadott legyen a sportban a bunda! Anno PUskás Öcsiék is megvoltak bunda nélkül, nyertek mindent szó nélkül amit kell.. Persze lehetnek meglepik, de azért manapság nagyon pofátlan dolgokat is látni. Pl volt egy meccs, ahol már a negyedik üres kapus helyzetet hagyta ki a csapat, direkt mellégurították nehogy gól legyen. Aki csalással lopja el más pénzét, az igenis rohadjon emg és egyen a szemétbõl szart utánam. Rég el van baszva a dolog ha pártfogolni kell a csalást emrt jajj szegények abból élnek meg...

Shep
Nem lehet ellene tenni, mert rohadt nehéz bizonyítani. Egyébként meg nem minden bunda ami annak látszik. Amúgy meg aki azt hiszi csak a bunda miatt bukik az elég naív, Ha nem lenne bunda akkor ezentúl mindig nyerne az esélyes csapat, nem hiszem, ha meg mégis akkor mi lenne mindig 1,00-s szorzó lenne az esélyesre és kész vége nem lenne többet sportfogadás, leredukálódna az egész lóversenyre teniszre és hasonló 1-2 személyes labdajátékokra meg boxra stb. Kinek lenne az jó? Ha nem lenne bunda a focisták nagy része utcára kerülne a kiszolgáló személyzettel együtt, a fogadó irodák nagy része szintén bezárna ott is lenne + jó pár ezer munkanélküli. Persze lehet mondani ,hogy akkor menjenek el kapálni amit meg is lehet tenni, de ettõl még ugyanúgy kérnék az államoktól a munkanélkülit és egyéb segélyeket amik szintén nem a fellendülést segítenék elõ. Úgyhogy összetett probléma ez amit nem lehet és nem is biztos, hogy célszerû egyik napról a másikra megszüntetni, át kell látni ,hogy milyen károkat okozhat az egész ez pedig nem egyszerû.

Na tessék a vendégek leadják a meccset <#oooo>

REAL MADRID

rooney8
jézusom 😮 te ilyenre ki mersz dobni egy ezrest? 😊 jó, benne van, hogy bejön, de túl sok a meccs 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

w77d
„Hát akkor? Nem tudom. Van valami tippje esetleg? Nincs tippem, és ezt a szót ne is használjuk.”

durva...

pedig valamit tenni kéne, mert ez így naggyon nem jó irányba halad...

Érdemes elolvasni

Télen-nyáron bunda

REAL MADRID

lol, nekem meg az AIK 2,5 overem...

Matthew Prosac
utálok vendégre rakni oda-visszavágós párharcoknál. szerintem Wisla vagy Rapid, a kettõ együtt veszélyes lehet.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

THeArrow
ebbemár most rengeteg buko lehetõség van, de gl

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

szomferi
akkor csak jönni fog, tegnap is csak a köcsög AIK hendim ment el<#violent>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

örülnék ha bejönne, az én meccseimet is magába foglalja

Ventspils - FK Terek H 1,50
Siauliai - Wisla Kraków V 1,60
Süduva - Rapid Vienna V 1,53

Így elsõre ez a három meccs szúrt szemet a holnapi EL-selejtezõk közül. Matt, mi a véleményed ezekrõl?😄

cesc fábregas

szomferi
196 BATE Boriszov - FH H 1.20
205 Linfield (NIR) - Rosenborg V 1.27
204 Sheriff Tiraspol (MDA) - Dinamo Tirana (AL😎 H 1.30
182 Torpedo Moszkva - CSZKA Moszkva V 1.27
187 Gornjak - Lokomotív Moszkva V 1.28
157 M. Zverev - J. Melzer V 1.25
210 *(0-1) Partizan Belgrád - Pjunyik Jereván H 1.51
163 L. Armstrong - I. Basso H 1.50

Eredõ odds: 9.11843
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 9120 Ft

mára betolok egy ilyet 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tényleg😄

Forza Italia
van azis tippmixbe

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

De akkor már miért nem tesznek Japán meccseket az még mindig jobb

Forza Italia
én H ra húztam😄

Pszkov-747 - Anzsi Mahacskala 4.00 / 3.25 / 1.70

Nõ a színvonal tippmixen

THeArrow
ott a pont :|

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

1,95 jött ki belõle, de szerintetek mennyire esélyes?
Partizan Belgrade - Pyunik Yerevan
1 1,17
Linfield FC - Rosenborg
2 1,33
Bate Borisov - FH Hafnarfjarðar
1 1,25

meg látom lesznek brazilok, de ott szinte mindenki a szomszédjával játszik a tabellán

Matthew Prosac
aki szávay-ban bízik, az gambler 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

horpeti
Mi az a pár jó meccs, ami tutira be fog jönni? 😊