Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBAN ?
Bank
Ország Magyarország
Címzett neve
Lakcím
vki segitene ezt kitölteni mert én nem vágom mi az a bic kod pl meg a többit se:S
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
"Nem kell adót fizetni a szerencsejáték szervezésérõl szóló törvény alapján engedélyhez nem kötött sorsolásos játékból, sorsjátékból, pénznyerõ automatából, játékkaszinóból, a bukmékeri rendszerû fogadásból, továbbá a lóversenyfogadásból, bingójátékból származó nyeremény után.
A bukmékeri rendszerû fogadás mit takar??! 😄
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én megtettem hendivel
REAL MADRID
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
hát azok, akik csalással akarnak megélni azok inkább csövezzenek az utcán, majd néha dobok nekik egy 100-ast... Nehogymá elfogadott legyen a sportban a bunda! Anno PUskás Öcsiék is megvoltak bunda nélkül, nyertek mindent szó nélkül amit kell.. Persze lehetnek meglepik, de azért manapság nagyon pofátlan dolgokat is látni. Pl volt egy meccs, ahol már a negyedik üres kapus helyzetet hagyta ki a csapat, direkt mellégurították nehogy gól legyen. Aki csalással lopja el más pénzét, az igenis rohadjon emg és egyen a szemétbõl szart utánam. Rég el van baszva a dolog ha pártfogolni kell a csalást emrt jajj szegények abból élnek meg...
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
durva...
pedig valamit tenni kéne, mert ez így naggyon nem jó irányba halad...
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Siauliai - Wisla Kraków V 1,60
Süduva - Rapid Vienna V 1,53
Így elsõre ez a három meccs szúrt szemet a holnapi EL-selejtezõk közül. Matt, mi a véleményed ezekrõl?😄
cesc fábregas
205 Linfield (NIR) - Rosenborg V 1.27
204 Sheriff Tiraspol (MDA) - Dinamo Tirana (AL😎 H 1.30
182 Torpedo Moszkva - CSZKA Moszkva V 1.27
187 Gornjak - Lokomotív Moszkva V 1.28
157 M. Zverev - J. Melzer V 1.25
210 *(0-1) Partizan Belgrád - Pjunyik Jereván H 1.51
163 L. Armstrong - I. Basso H 1.50
Eredõ odds: 9.11843
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 9120 Ft
mára betolok egy ilyet 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nõ a színvonal tippmixen
Partizan Belgrade - Pyunik Yerevan
1 1,17
Linfield FC - Rosenborg
2 1,33
Bate Borisov - FH Hafnarfjarðar
1 1,25
meg látom lesznek brazilok, de ott szinte mindenki a szomszédjával játszik a tabellán
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||