Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem lehet sehol se nézni a meccset?:S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de sztem jó az!
A bicikli helyett az Anzshit vagy mi a faszt tettem meg, eddig jön minden...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szóval egy magamfajta 168 cm magas égimeszelõnek Adidas mezbõl az M-es méret nem tudjátok, megfelelõ lenne? Nem tudom mennyire hihetek a mérettáblázatnak, mert ott M-es mérethez 176cm-es magasságot írnak, de viszont az összes most használatos pólóm pedig M-es.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Viszont lehet, hogy kipróbálom én is ezt a bet-at-home-os bónuszt, de ez az oldal tényleg ennyire szar, hogy nem lehet hendivel fogadni a Partizan meccsre??? Sõt, bármelyik BL és EL meccset nézem, csak a végeredmény 3 lehetséges kimenetelére lehet fogadni. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
ez ennyiért ajándék 😛
REAL MADRID
REAL MADRID
cimhez meg pl 6000 kecskemét stb...
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"Egyébként az Európai Bizottság korábban már támadta a Magyar Kormányt a szerencsejáték állami monopóliuma miatt, mondván ha tiltják a külföldi, de EU-n belüli fogadóirodákat a magyaroktól, akkor megszegik az EU tagállamok közötti egyezményt a versenyzéssel kapcsolatban. Szerintem erre jött az a válasz, hogy 2008.01.01-tõl adómentessé tették a sportfogadásból származó jövedelmet - hogy versenyképesebbé tegyék a Tippmixet az EU konkorenciához képest-, viszont így már egyik bukmékernél szerzett pénz után sem kell adózni - szerintem."
REAL MADRID