Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94
1-0

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

dragon11
Hol tudom nézni a Bate meccset?

nembaj holnap már friss áru lesz kiváncsi vagyok már a kinálatra 😮

jaaaa :S

Matthew Prosac
tegnap mindegyik papírforma hozta magát, csodálkoznék ha ma is így lenne

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
jha jó lenne.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

inter94
BATE gól jöhetne mááár:S

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

bazz már az aktobe is vezet :S

Matthew Prosac
nem raktam. csak azt amit beírtam elõbb. azt sem terveztem, de mikor megláttam az 1,4x hazai szorzót, nem tudtam ellenállni. 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
A Bate-Partizan duora raktál? Ugye nem volt hülyeség egy szelóra rakni õket😊? Tegnap nézegettem a csapatokat, szerintem nem rossz választás.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Lehet a BATE meccsen aggóddni (?)

Matthew Prosac
Ekranas nem tökölõdött sokáig. Megraktam egy 5000-es szelvényen a hazai gólt (1,4x) meg egy barátságos meccsre 2,5 overt (1,65x) kombiban. Remélem nem nyúlok bele megint, mint tegnap a Leeds-szel.

Forza Italia
több meccs is van a szelvényen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mennyivel tetted meg?

Forza Italia
én

Amúgy ki tett a bate boriszov ra?

BAH-on kisincs írva a Bate meccs... live ba-.-
Nem lehet sehol se nézni a meccset?:S

Bate meccsre valaki streamet tud adni?

Forza Italia
Na akkor gogo bate

jAsOn VoOrHeEs
Okés, köszi szépen!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Magasságodtól szerintem fontosabb, hogy mennyire széles a vállad. Nekem pl. L-es pólók dukálnának, de a vállaim miatt azok max izom pólónak mennek el, tehát ha eddig M-es pólóid voltak és azok kényelmesek akkor nyilván a mez is jó lesz M-ben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ok, most nem törlöm ,de off topikba beirtad volna ezt és linkelted volna és akkor no problem.
de sztem jó az!
szomferi
Lok. Moszkva a kurva anyád <#falbav> <#falbav>
A bicikli helyett az Anzshit vagy mi a faszt tettem meg, eddig jön minden...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

jAsOn VoOrHeEs
Srácok, sorry az offért, de egy sûrgõs segítség kellene, fõként focimez tulajdonosoktól. 😊

Szóval egy magamfajta 168 cm magas égimeszelõnek Adidas mezbõl az M-es méret nem tudjátok, megfelelõ lenne? Nem tudom mennyire hihetek a mérettáblázatnak, mert ott M-es mérethez 176cm-es magasságot írnak, de viszont az összes most használatos pólóm pedig M-es.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Sok sikert hozzá 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oziris666
A Puskás öcsi tma pont nem jó példa de mind1😄

bazz ráfogok pályázni a "félidö eredménye D"-re szinte mindig bejövös nagy arányban meg minden 😄 és jo az oddsuk is általában 1.93 körül mozog annál csak magasabb... :o

Igen sajnos csak az van.

REAL MADRID

rooney8
van kódod? ha nem akarod felhasználni, elküldheted nekem<#miaz>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tigristank
Mostanában én se, csak a sportingbetes ingyenfogadással játszottam párat. 😄

Viszont lehet, hogy kipróbálom én is ezt a bet-at-home-os bónuszt, de ez az oldal tényleg ennyire szar, hogy nem lehet hendivel fogadni a Partizan meccsre??? Sõt, bármelyik BL és EL meccset nézem, csak a végeredmény 3 lehetséges kimenetelére lehet fogadni. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

rooney8
ja én nem teszek mostanában semmire 😄 várom a fõszezont 😛 csak azért nézem a kínálatot és ezen megakadt a szemem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tigristank
Aztán nehogy elbukj benne. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

fenrob
RÁmegyek kifizetés de nem történik semmi...:S pedig nevemet is cimet is ékezetek nélkül adtam meg..nemértem:@

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

rooney8
237 1 Guarani - Internacional 2.37 / 3.00 / 2.52 H

ez ennyiért ajándék 😛

Shep
Ami a bank hivatalos neve, de egyébként nagyon nem lehet elszarni, mert ha a számlaszámot jól adod meg akkor elõbb utóbb meg lesz a pénz, a többi adat csak a feldolgozást segíti, vagyis ha valami kicsit hibás akkor tovább fog tartani amíg a pénzt megkapod. Egyébként meg van support akik a szádba rágnak mindent és jobban is tudják a dolgot, mint itt bárki.

én annyit irtam hogy Budapest Bank a sajátomhoz, és megérkezett, az csak valami tájékoztató cucc lehet, irj anynit hogy OTP

Igen azt

REAL MADRID

fenrob
hm?😊

Persze én is gondoltam hogy így van, de még nem játszottam csak forintban és ez volt a biztos ha megkérdezem.

REAL MADRID

nincsmit csak onnan tudtam,hogy ha befietek forintban akkor az aktuális árfolyamon számolja ,gondolom a kifizetésnél nem a 20évvel ezelõtt árfolyamot veszi számításba ^^
fenrob
BAnk hoz mit irjak ?😄 : OTP Bank ? ennyi elég ?
cimhez meg pl 6000 kecskemét stb...

horpeti
Jah. Bár ebbõl nem derült ki, hogy tiltják-e továbbra is. 😊 mert az oké, hogy adózni nem kell, de ha eleve tilos, hogy mûvelje valaki... 😄

Köfi 😊

REAL MADRID

ja
Na most én kérdezek egy érdekeset. Ugye BAH-on euróban lehet játszani. Ha kiutalom a pénzt akkor mindig az adott árfolyamon számolja át Forintba? Ugye? <#vigyor3>

REAL MADRID

Egy fórumról:

"Egyébként az Európai Bizottság korábban már támadta a Magyar Kormányt a szerencsejáték állami monopóliuma miatt, mondván ha tiltják a külföldi, de EU-n belüli fogadóirodákat a magyaroktól, akkor megszegik az EU tagállamok közötti egyezményt a versenyzéssel kapcsolatban. Szerintem erre jött az a válasz, hogy 2008.01.01-tõl adómentessé tették a sportfogadásból származó jövedelmet - hogy versenyképesebbé tegyék a Tippmixet az EU konkorenciához képest-, viszont így már egyik bukmékernél szerzett pénz után sem kell adózni - szerintem."
1 banknak asszem 1 swift kódja van. iban az a nemzetközi számlaszám, én bementem a bankba és megkérdeztem ,csak a sima számlaszám elé kapsz még 4 tagú kódot. a többit meg te tudod

fenrob
Otp :S de nem igazán találom

Bankod honlapján vagy a havi számla értesítõn rajta van.

REAL MADRID