Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Tegyen meg 5 Élõ Fogadást mobilon ma a Bajnokok Ligája mérkõzésre, és egy 7000 Ft értékû ingyenes fogadást kap holnap
FREE FIXED:
ENGLAND: Johnstone's Paint Trophy - Play Offs
20:30 Crewe - Doncaster 1/1
ODD: 3,85 SAFE: 100%
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
2.nem én rakom nagy pénzel azt csak zárójelbe írtam, hogy aki tudja szerintem tegye 1,22 ért
milan gól mellé keresek majd valamit angol kupából inkábbXD
am olympiakosz gól a vállalható sztem, legalábbis én mára az õ góljukban vagyok eléggé biztos (hiszen gyõzelmet várok tõlük)
hétvégén city-mu
utóbbi 7 egymás elleni találkozójukon mindig páratlan volt a gólok száma! MU még nem ikszelt idén a bajnokságban! (city hazai pályán nem kapott ki) szóval nálam ez nagyon biztos döntetlen!
(bár még 0-1, szóval nincs okom reménykedni a tj-ban)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
azért a Gomez-Morimoto-Barrientos-Lodi tengelytõl többet vártam, hiába kupa...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
-Németország-Spanyolo. V x1,4
-Szerbia-Norvégia V x1,45
-Svédo.-Dánia V x1,5
-(0-1) PSG-Porto H x4,1
-(0-1) Montp.-Schalke V x1,27
-(1-0) Olymp.-Arsenal H x1,33
-(1-0) Milan-Zenit H x1,42
-Malaga-Anderlecht H x2,1
-Dortmund-Shity H x2,1
-(0-1) Real-Ajax H x1,88
tét 500 Ft odds 248
várható nyeremény 124,130 Ft
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
(V) Dinamo zagrab - dinamo kijev
(V) Paris SG - Porto
(H) Milan - zenit szentpétervár
na ezt raktam meg, de az Olympiakosz 1Xet kicseréltem a Catania továbbjut opcióra. igazából nem tudom miért, de kicsit ráflesseltem egy 0-2es Arsenal gyõzelemre 😄 remélem nem azon fog múlni 😄
szóval 10ks szelóra 2.5overt rakni nem mernék, ettõl függetlenül lehet fi-ben meglesz az overed.
99 *(0-1) Dinamo Zagreb - Dinamo Kijev V 1,29
124 *(1-0) Milan - Zenit Szentpétervár H 1,42
130 *(1-0) Malaga - Anderlecht H 1,20
109 Paris SG - Porto: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
10.000
77 Zürich Lions - Ambri H 1,40
83 Horvátország - Magyarország V 1,30
99 *(0-1) Dinamo Zagreb - Dinamo Kijev V 1,29
124 *(1-0) Milan - Zenit Szentpétervár H 1,42
130 *(1-0) Malaga - Anderlecht H 1,20
118 *(1-0) Olympiakosz - Arsenal H 1,28
70 Hamburg - Düsseldorf H 1,55
3-5.000
98 Dinamo Zagreb - Dinamo Kijev V 2,05
116 Olympiakosz - Arsenal H 2,10
66 Lulea - Frölunda H 1,71
142 *(0-2) Real Madrid - Ajax V 1,85
109 Paris SG - Porto: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
4/5 kombi, 5*600 Ft
(1-0) dinamo zagreb - dinamo kijev V 3,70
(0-2) real - ajax H 2,66
500 -> 4920
dinamo zagreb - dinamo kijev V 2,05
(0-1) Malaga - Anderlecht H 3,80
500 -> 3895
Montpellier - schalke V 2,05
milan - zenit v 2,64
500 -> 2705
(1-0)Psg - porto H 1.30
(0-1)montpellier - schalke V 1,27
Malaga- Anderlecht H 2,10
(0-1)Real - akax H 1,88
500 -> 3260
Milan - Zenit - 1
Real Madrid - Ajax - 1
Olympiakos - Arsenal - X2
Dortmund - Man.City - 1
over. mehet?
de szerintem így is esélyes a dolog.
helyette talán real-ajax 0-2 V