Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Am nem is liga, hanem kupa 😄
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na jólvan akkor keltem. 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
amint látom, olyat raktál 😄D
nekem a mai napra lövésem sincs,szal nem fogadok :S
svéd-magyar a legszimpatikusabb az EB selejtezõk közül :S
hazai pályán ugye emlékszünk a Zlatan féle ajándék gólra?:S sztem most idegenben simán kikapunk akár 2 góllal is! (felk. meccseken aránylag jól szerepelünk ,de selejtezõn a nagyok ellen szívunk mindig, most meg új az edzõ szal 2 gólós vereséget jósolok :S 3:1et tippelek a meccsre
Ilyet raktam sztetek???
Kashima - Kawasaki 1 es csapat szerz gólt??? igen (ez már bejött)
Valladolid - Las Palmas 1.5 over
Sheffield Wed - Notts County mindkét csapat szerez gólt?? igen
Castellon - Portugalete 2.5 over
Ponferradina - Huelva 1.5 over
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Látom nem túl nagy a mai meccskínálat, valamit azér csak pakolok:
Ebbõl indulok ki:
Szávay Á - F. Pennetta V 1.23
Gremio - Guarani H 1.57
Mai tippjeim! <#worship>#worship>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.pixter.hu/video?id=22323
REAL MADRID
system 2/3
SV Wehen II v Memmingen
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.30 Nyert
SSV Ulm 1846 v Worms
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.25 Vesztett
TSV 1860 Munchen II v Pfullendorf
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.30 Nyert
szerk.: elobb meg ez volt irva <#vigyor>#vigyor>
Na mind1 akkor is bukó
REAL MADRID
0:3 lett
H +0,5-re tettem és azt írják nyertes <#confused>#confused>
REAL MADRID
81. Perc: Yeovil - Exeter 1-1
Ural Ekaterinburg 1-0 SKA-Energiya Under 3,5
Shinnik Yaroslavl 2-0 Volgar-Gazprom Astrahan Under 3,5
Walsall 1-2 Chesterfield Over 1,5
39. perc Yeovil 0-1 Exeter City 1. csapat lõ gólt
A bónusszal háromszor kell fogadni olyan eseményre, amelynek három vagy több eredménye lehet, pl. focimérkõzés, de nem teniszmérkõzés. A szorzóknak 1,20-nak vagy jobbnak kell lenniük. A bónusz két hónapig érvényes. "
Bár azt mondod, hogy ez nem bónusz, de azért hát...át tudnak verni.
am jah
tranmere 0-1
még1 gól azt akkor nem adom fel 😄
morecambe meccsen is jöhetne egy mert vészesen fogy az idõm :S
hiszen nem kapsz semmit csak a pénzed ha buksz
Itt a legjobb...
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
engem már informáltak le, ráadásul pont az ismerõsömnél a rendõrség adatvédelmi osztályán...