Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az elsö sor weednek ment bocs 😄

w77d
öreg meglátod egyszer török át az átok falain hülyére nyerem magam XXXD

amit majd elküldesz priviben ide is köszipuszi 😄
amugy matt hétvégi milan meccsröl cesena ellen vélemény? idegenben lesznek 1.53ért nemrossz nem? :d

Banano007
Én meg megteszem az ellenkezõjét,úgy még vadabb lesz.<#gonosz2>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Matthew Prosac
komolyan mondom mostmár hétvégére összeállítok neked valami vadulós szelót

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
szopok kétpofára

Spanyolok betalálnak? 1,65x van rá...

MrSpock
Köszönöm magyar utánpótlás! Megint 1 hiba,de én hülye miért írom ré..miért?:-( Angolok is nyertek,felnõtt csapatunk is,svédek is.
Másik szelóm jó még,szerb,olasz póló,Villiams,és Clijsters van még,de nemsoakt hot,de az is valami. 500-2405,a másik 3000 lett volna..ha..:-(
Anyám meg nyert 7 meccs mindkét szelón öt 2,5gólnál több ugyanaz a szelvényeken+2különbözõ és mind jött..300ft-ból,kb5000-6500.
Nem adtam magamnak fel:-(Pedig többet nyert már mint én ebben az évben szerintem.

Go Jeff Go!!!!

Nem tudom, de jobb lett volna erre baxom fel a 8k-t 😄

2 gólnál azért megtettem hazai over 2,5 + hazai gyõzelem, egy kicsit visszahoz...

Banano007
Na,akkor jól mondtam én tegnap a görög X2-t ^^ kár hogy semmire se fogadtam egyébként, csak jár a szám xDD.

loofy
ebben vmi doppingcsiga lehet...<#hehe>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

eddig is tudtak csak sajna nem jött össze nekik semmi 😄
mostmár mennek elõre mint az úthenger 😄
Matthew Prosac
kicsit lemaradtam, Weed mit alkot mostanság?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

loofy
na errõl ennyit...0:2...

Matthew Prosac
Bosznia és Hercegovina 0 - 2 Franciaország
gettzz 😄DD a franciák mikor tanultak meg ismét focizni ? 😊

loofy
hát én sem...kéne az X akkor a szeló ára visszajönne...

pepe rejná DDD fagyott az éjjel 😄

Burdi
arg 3-0 spain

jeuss.. reina micsál..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Tigristank
Én félidõben néztem a statot, és nagyon nekik állt a zászló 2.5-ért, de aztán nem raktam meg. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

loofy
igazad lett a hollandoknál...hát nem szakították szét az istrángot...
én meg valahogy ráéreztem a meglepikre : szlovákok, litvánok.mind jött csak az a baj hogy nem egy szelóra. izrael is leszopatott meg a horvátok is, de azért még csurran cseppen így is vmi...

Matthew Prosac
vezetnek a Franciák 😮
ezt azért nem vártam tõlük 😄

Burdi
épphogy épphogy😄
nem rajtuk múlott. milyen helyzetek voltak😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

mit mondtam tegnap?
horvát gyõzelemben biztos voltam majd ugye weed mndta,hogy az neki is kell 😄
Hát ja elég szánalmas, fõleg Finnország ellen......

Banano007
Na mit mondtam h 99% az 1 v 2-es csapat gyõz xD...w77d ugyan mit nyert ma?:S

Tigristank
Nekem meg f*szért kell megraknom Skóciát 1.05-ért, a szelóm mai meccseirõl már csak az hiányzik, németek és írek nem fogják elcseszni.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Burdi
portugálok is kikaptak😄

Tigristank
Ausztria-Kazahsztán 2:0
Csak tudnám mit csináltak 90 percig. 😄

faszért kell nekem tenni orosz meccsen 1.5 overre , miért teszek dán 1.5 overt meg x csapat gólt lõtt mikor megmondtam ,hogy a mai nap hendis x lesz a magyar válogatott ,megmondom h 2-1re nyrünk és én fasz meg teszem más szelókat is 😞 megérdemlem :@
hollandia direkt mondtam h ez akár hendivel veszélyes is lehet és az lett de vicc,hogy ez a válogatott a 18.prc óta nem volt képes lõni még1 gólt...
Tigristank
1-1, na azért. 😊

Tigristank
Ausztria gól, jelenleg úgy néz ki, hogy az 1.07-es oddsú Skócián bukom a szelóm. 😊

Na Hollandia meg kapja be....

17. perc Argentína 2 - 0 Spanyolország

😄

Alázás folyik....

CokeLair
Liechtenstein-re meg 26 szoros lé!!!! Az milyen! Érdekes lesz ha marad a 0:1.

Tigristank
Hát igen, Szalai nem Donovan. 😄

CokeLair
Nehogy elbasszák már a végére ... legyen 3:1 Szalai góljával!

na 2-1 bár ennyi is maradna az eredményjelzõn :S
Tigristank
Mákosok? Nekem kell még osztrák és skót gyõzelem. 😄
Skócia - Liechtenstein 0:1

CokeLair
21:00 47 Skócia 0 - 1 GÓL Liechtenstein <#nevetes1>

stat alapján a meglepõ h a finnek nem egyenlítettek 😄
kéne 1 gól nekem is oda.
dánia 1-0
remélem a 95.ben jön még1 gól 😄 akár 1-1 lesz...
mind1 dán gólt mit sem ér ha a horvátk és bosnyákok nem találnak be :S
46. perc

Skócia - Liechtenstein 0-1
Mákosok <#vigyor3>

És vezet Dánia...-.-...jókor..:S
Tigristank
Dánia gól. 😄

Én meg Hollandián.... Nem igaz már ezeknek a finneknek nem bírnak még lõni gólt....

Tigristank
Dánián fogunk bukni. <#violent>

Ez is szép

Csehország 0 - 1 Litvánia

10x volt Litvánokra XD, bár még lehet döntetlen van 8 perc...

mostmár hajrá moldova!!!!4
2-1 legyen már mert hendis ikszet toltam ahogy mondtam :S
faszkivan ha most meg nyerünk hendivel -.-
CokeLair
Kicsit off: de végre focizik a magyar válogatott!<#taps>
Ideje volt...

de én igen mert másik szelón
horvát-bosnyák-dán gól kéne :S