Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

átlag 1.8
nem neked ment 😄
ha neked ment volna lett volna válasz erre gomb...
bah utalványkódót kért vki, arra ment a válaszom

"Brazil téma: Goiás-al is szemezek! Ember emlékezet óta nem nyertek, talán most???"
hát kemény dió
elvileg jönnie kéne a hazai meccsnek de Guarani idegenben vagy nem nyert ,otthon pedig vagy nem kapott ki 😄
szóval akár vendég is lehet de valóban a hazai gyõzelemnek illene megszületnie mostmár!

Bryne - Tromsdalen
elvileg hazai mert régen nyert már a bryne de az odavágón a tromsdale nyert 5:0ra! a bryne hazai pályán az 5 gyõzelem melett 5 vereséget szenvedett ,szóval én ezt max DNB hazaira raknám.
de én ezekre a meccsekre nem fogok rakni semmit csupán én ezeket gondolom ezekrõl...
Matthew Prosac
Byrne hazai. Mennyivel adják?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

CokeLair
Akkor 1 kizárva!
Brazil téma: Goiás-al is szemezek! Ember emlékezet óta nem nyertek, talán most???
Elõbb utóbb minden megszakad.

Van norvég kettõ igen. Mondjad😊
Matthew Prosac
Elche sztem nyer.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

CokeLair
Rájöttem, hogy nincs visszavágó uh. megpróbálom eltalálni hol lesz hosszabítás... Azon az elven, hogy az elõzõ fordulóban is a meccsek 40% volt! Szóval itt figyel a Tippmixen 7 spanyol kupa meccs ebbõl 2-3 X-es.
ezeket érzem sanszosnak:
192 Poli Ejido - Cadiz
194 Granada - Betis
198 Elche - Xerez
?
vagy hülyeség?

Matthew Prosac
norvég másodosztályt is lehet fogadni ott? mert akkor máris van 1 ajánlatom

Banano007
Mi nincsen?Van még ilyen akció,tipp is lesz bõven szerintem a hétvégére.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Tegnap este válaszolt az ügyfélszolgálatos,hogy van még..+ még hirdette is a honlap!
nincsen már...
Szeretnék kérni mindenkit, hogy hétvégi 3 kimenetelû meccseket figyelembe véve (1,X,2) mondjatok nekem tippeket, mert kihasználnám a Betclic 6000 Ft-os akcióját...

Köszi a helpet mindenkitõl! <#help>
CokeLair
Ezek a spanyol kupa meccsek visszavágósak vagy egy meccsesek?

mai nap alta X-et rakok és semmi mást!
fasza
2 ok
2 meg 0:0 😄
R. Söderling - R. Federer 3.25 / --- / 1.24 V
G. Monfils - N. Djokovic 3.15 / --- / 1.26 V
@1,56
gyerekek egy ilyenröl kinek mi a véleménye? :o federer-söderling találkozotol eléggé tartok mondjuk sokszor kerültek már össze :o

szomferi
mondd már meg mennyit tettél fel rá, úgy érdekel 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

délre egy esélytelen szelvény!
4 japán meccs és az összesre 1.5 over-t raktam! 2,34 a szorzó!
w77d
jah, ez fenistillel hamar elmúlik XXXD

ez akkor csak picit fáj ? 😄
jött 😄
bááár mexikó gól elég késõn jött (89'-Hernandez E. H. - 1:0)
peru meg nyert 2:1 re , õk a gyõztes gólt meg a 83'-ban lõtték
no a spanyol és az azt követõ argentín góllal majd végül ezzel sikrült a tegnapi napot + 475 ft-ra hozni aminek rohadtul örülök mert ha argentín marad 3:0 akkor bizony - 9k lett volna a mérleg :S (de végülis török meccsen se mertem nagy pénzt rakni 2-2 után h lesz gól csak kisebbet toltam :S (de mellé odaraktam a hollandia még1 gólt lõ opciót 2-1után)..
akkor anglia meccsen is 0-1nél rakni akartam a 1.5 overt 1.8ért erre pont megjött a gól aztán meg nem mertem 😄 pedig 1-2 majd 1-3 lett :S
mind1 összességében igy nem szomorkodok a tegnapi nap után,de egyet megjegyztem ha vmit érzek akkor inkább rakok 1 meccsre és nem rakok több szelvényt hiszen a magyar 2:1es sikert elõre mondtam és csak hendis ikszet raktam, pontos eredményt meg nem.

w77d
kajak... a multkori több vót az nagyon fájt

jah BAKKER még csak szerda van???? wtf de elszámoltam magam lolz...

tippmix oldalát mikor frissitik ujakra?

thx , de néha azért én is tévedek 😄
éjjelre
peru-mexikó duóra fogadtam a maradék 346 ft-al 😄 1 k jöhet...
egyébként 2.5 over mindkettõre is mehetne ,de ezt már kihagyom.
CokeLair
"..hát a 4-0 meg eléggé égõ vereség lenne 😄
4-1et tippelek végeredményre" - oda fogok figyelni a megérzéseidre!
<#taps><#worship>

és bejött 😄DD
majdnem 3-2...
na még1et vállal vki? 😄
cak megvan , pedig már naon paráztam :S
HIHI megvan 😄

spanyol kapufa 😄
Banano007
Hááát..így már nem.
Csak 0-0nál lehetne ezt alkalmazni.😊

Hát nem nagyon potyognak a gólok 😄

Matthew Prosac
és ha egyik csapat végigtámadja a mérkõzést, a mérkõzés végére 25-1 a kapuralövési arány, de mindent kihagy, az ellenfél viszont abból az egy helyzetébõl betalál, akkor méltányossági alapon azért járjon 1 pont nekik? 😊

Banano007
Én mindig is mondtam h X számú kapufa érjen egy gólt ..mondjuk pl 5 kapufa legyen 1db gól.😄

csak egy apro megjegyzés volt hogyis lett 0-0 de ja jolenne annyit érne és akkor kicsit gazdagabb lennék :o

Matthew Prosac
és az még fél pontot ér, vagy mi? :|

Banano007
Akkor most kajak buktál 15x15ezer forintot?:/

joh de romának is volt azért két kapufája ha jol emlékszem meg hasonlok : o de lehet tévedek...

<#csodalk>
annyiért én is megrakom tuti!
azért a cesena a romával 0-0t játszott idegenben 😊
nehogy már otthon egy milannak ne lõjjön legalább 1 gólt!fõleg,hogy aztán valóhéten meg jön a bl...
w77d
tiszta gatyád van haver? XXXD eleve vagy 5 szelót elvitt a magyar u21, a többin meg mindenhol volt 1 db hiba....

én is szemezek vele,egyrészt azért szépíteni illene...
másrészt 3:0 után jön a 3:1 szabály
harmadrészt 3 gól után beszarás lenne ha ennyi maradna az eredmény és hát a 4-0 meg eléggé égõ vereség lenne 😄
4-1et tippelek végeredményre
Matthew Prosac
1,83x oddsz a hazai gólra 😮O Egy poénszelvényre tuti ráteszem.

Banano007
Na de mikor majd lementek a meccsek kérünk egy összesítést,azt írtad h 15 db 15ezres szelvényed volt vagy mi,ha egy se jött be akkor tényleg beszarok.

Matthew Prosac
nézem ezt a Cesena keretet, hát nem is olyan rossz 😊
Antonioli, Cavalieri a kapusok, Martin Petras, Stephen Appiah, Luis Jimenez (az ex-interes chilei), Budan + Bogdani csatárduó.. Elgondolkodtam egy hazai gólon.. 😊

ahh most megint elbizonytalanodtam pedig igen rávoltam állva hogy pato lö legalább kettöt stb 😄

w77d
elsõ sör nekem ment XXXD

Matthew Prosac
elvileg nem, de a hazaiak életük meccsét játszhatják 😊 szóval én kihagyom, az biztos.

Tigristank
Skócia - Liechtenstein 2:1
Juhé, él még a szelóm. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

mire annak az ideje eljön a föld már rég kifogyott az ivoviz készletéböl :o