Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha neked ment volna lett volna válasz erre gomb...
bah utalványkódót kért vki, arra ment a válaszom
"Brazil téma: Goiás-al is szemezek! Ember emlékezet óta nem nyertek, talán most???"
hát kemény dió
elvileg jönnie kéne a hazai meccsnek de Guarani idegenben vagy nem nyert ,otthon pedig vagy nem kapott ki 😄
szóval akár vendég is lehet de valóban a hazai gyõzelemnek illene megszületnie mostmár!
Bryne - Tromsdalen
elvileg hazai mert régen nyert már a bryne de az odavágón a tromsdale nyert 5:0ra! a bryne hazai pályán az 5 gyõzelem melett 5 vereséget szenvedett ,szóval én ezt max DNB hazaira raknám.
de én ezekre a meccsekre nem fogok rakni semmit csupán én ezeket gondolom ezekrõl...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Brazil téma: Goiás-al is szemezek! Ember emlékezet óta nem nyertek, talán most???
Elõbb utóbb minden megszakad.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ezeket érzem sanszosnak:
192 Poli Ejido - Cadiz
194 Granada - Betis
198 Elche - Xerez
?
vagy hülyeség?
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Köszi a helpet mindenkitõl! <#help>#help>
2 ok
2 meg 0:0 😄
G. Monfils - N. Djokovic 3.15 / --- / 1.26 V
@1,56
gyerekek egy ilyenröl kinek mi a véleménye? :o federer-söderling találkozotol eléggé tartok mondjuk sokszor kerültek már össze :o
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
4 japán meccs és az összesre 1.5 over-t raktam! 2,34 a szorzó!
bááár mexikó gól elég késõn jött (89'-Hernandez E. H. - 1:0)
peru meg nyert 2:1 re , õk a gyõztes gólt meg a 83'-ban lõtték
no a spanyol és az azt követõ argentín góllal majd végül ezzel sikrült a tegnapi napot + 475 ft-ra hozni aminek rohadtul örülök mert ha argentín marad 3:0 akkor bizony - 9k lett volna a mérleg :S (de végülis török meccsen se mertem nagy pénzt rakni 2-2 után h lesz gól csak kisebbet toltam :S (de mellé odaraktam a hollandia még1 gólt lõ opciót 2-1után)..
akkor anglia meccsen is 0-1nél rakni akartam a 1.5 overt 1.8ért erre pont megjött a gól aztán meg nem mertem 😄 pedig 1-2 majd 1-3 lett :S
mind1 összességében igy nem szomorkodok a tegnapi nap után,de egyet megjegyztem ha vmit érzek akkor inkább rakok 1 meccsre és nem rakok több szelvényt hiszen a magyar 2:1es sikert elõre mondtam és csak hendis ikszet raktam, pontos eredményt meg nem.
éjjelre
peru-mexikó duóra fogadtam a maradék 346 ft-al 😄 1 k jöhet...
egyébként 2.5 over mindkettõre is mehetne ,de ezt már kihagyom.
4-1et tippelek végeredményre" - oda fogok figyelni a megérzéseidre!
<#taps>#taps><#worship>#worship>
na még1et vállal vki? 😄
Csak 0-0nál lehetne ezt alkalmazni.😊
annyiért én is megrakom tuti!
azért a cesena a romával 0-0t játszott idegenben 😊
nehogy már otthon egy milannak ne lõjjön legalább 1 gólt!fõleg,hogy aztán valóhéten meg jön a bl...
másrészt 3:0 után jön a 3:1 szabály
harmadrészt 3 gól után beszarás lenne ha ennyi maradna az eredmény és hát a 4-0 meg eléggé égõ vereség lenne 😄
4-1et tippelek végeredményre
Antonioli, Cavalieri a kapusok, Martin Petras, Stephen Appiah, Luis Jimenez (az ex-interes chilei), Budan + Bogdani csatárduó.. Elgondolkodtam egy hazai gólon.. 😊
Juhé, él még a szelóm. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.