Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CokeLair
Na aki 1.5&2.5 over-ezik a bundes2-n annak nem lesz problémája... potyognak a gólok!

Forza Italia
HErtha 1.5 over megvan
Nagyon kellene a Feyenoord meccsen is az over 1.5

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

KETTÖ NULLAAA IGEEEEN LOL YEEE

SZÉP HERTHA EZAZ IGEEEN YEEE HUZZATOK KI A SZARBOOOL MÉG 3AT+!! d

Nah gogo hertha!!

NANA!! hertha berlin H -.-

w77d
uhh gyerekek durva másnapos vagyok és még a Bayern se nyert...

Shep
Hát ha 2 akkor ez a 2.
HERTHA BERLIN ARMINIA BIELEFELD x
VfL BOCHUM FC AUGSBURG x

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CokeLair
Akkor is csak összesen 27 bõl 3... szóval a mai minimum 2 döntetlen boritékolható szerintem.
Bár mondjuk német meccs esetében ez a szó, hogy "boritékolható" gyakorlatilag érvényét vesztheti.. <#vigyor5>

Shep
Na Brescia már 3-1. El ne játsszák amit az MU tegnap, mert dühös leszek!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Arra szerintem hülyeség volt trixie-t rakni, Coltstól én félek (saját szelvényembõl kihagytam) de amúgy elvileg jó (na de hát elsõ fordulónál nehéz okosnak lenni)

CokeLair
Nem meglepõ ez így van, de ehhez az arányhoz a 3. fordulóban hátramaradt 4 meccsen legalább 2-nek döntetlennek "kell" lennie. Ezen filózok.. de, hogy melyik kettõnek ?!?

egyikre se fogadnék 😄
real 1.3ért?
milan 1.36ért? siman ikszelhetnek is
inter idegenben 1.75ért? akár ki is kaphat sztem
bremen-spurs meg tök 3 esélyes nekem :S
bl-ben most nem hiszen h rakok bármit is annyira jó meccs nem lesz vagyis ezek nem azok.
chelsea nyerhet idegenben valóban de hát 1.25ért kevés.
bayern-roma? 😄D annyira 3 esélyes ez a meccs is komolyan :o
real akár ki is kaphat
nem néztem 2 napja teniszt ezért nem tudtam hogy mizu van de akkor jó 😊
loofy
te szoktad az nfl-t is tolni?

öcsémmel tettünk egy systemetrixie-t colts,steelers,titans gyõzelemre.
szerinted?

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Shep
Sevillara én már kb 1,5 éve nem rakok max góljukra, de már azt is 2x meggondolom 😊

jaja djokovic igen elfáradt amugy djokovicnak szurkolok de most sajna muszáj volt megtennem nadalt a két focitol inkább félek amikor a sevillara raktam mindig kikaptak azok a hikomatok -.- remélem most megszakad a sorozat...

Sziasztok mit szóltok ehez a szelvényhez?
18547 ®ilina - Chelsea 2 1.25
18549 Real Madrid - Ajax Amsterdam 1 1.30
18545 Bayern München - AS Roma 1 1.75
18550 AC Milan - Auxerre 1 1.36
18418 FC Twente - Inter Milan 2 1.75
18419 Werder Bremen - Tottenham 2 3.11

egy 300 ft ért megdobnám
Shep
Djoko tegnap nagyon megszenvedett Fedexel szerintem Nadal behúzza.

Shep
Tavaly is alig ötöde lett x a meccseknek úgyhogy annyira nem meglepõ.

Szerintem ez papír forma nekem is ez van, egyedül Nadal okozhat problémát de nem hiszem, am nem csak neked kéne egy kis szerencse tegnap Milan-nak köszönhetõen minusz 5K-ba vágtam magam 😞, már tavaly is megfogadtam hogy olasz bajnokságokra nem teszek....
Forza Italia
Feyenoord meccsen kérnék 2 gólt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

CokeLair
Bundesliga 2, <#fejvakaras>:
Érdekes, hogy lejátszottak eddig 2,5 fordulót (23 meccset) és kemény 1 döntetlen született ebben a sorozatban idén.
Ezzel lehet kezdeni kellene vmit ?!

sajna ez nincs tippmixen azért kössz! :/ pedig jo lett volna, végül maradt ez...
Hertha BSC - Bielefeld 1.52 / 3.30 / 5.35 H
Sevilla - Deportivo 1.49 / 3.55 / 6.25 H
R. Nadal - N. Djokovic 1.33 / --- / 2.75 H
istenem tudom sokmindent kértem töled életem során de most megint rámférne egy kis csoda... :o

Shep
Túlságosan kicsi a minta ahhoz, hogy felhasználható lenne 😊

CokeLair
"Ma új élet vár, felejts el mindent ami fáj..."
Mára szerencsés napot mindenkinek!!!
<#integet2>

birmingham nem lõ gólt
tuti hiszen mint mondtam,hogy 3000el megrakok vmit akkor nem jön , élõ példa a tegnap este rá 😄
Hertha BSC-Bilefeld H 1,52 odds
Marseille-Monaco H 1,57 odds

én ezeket mondanám neked
Shep
CIN Bengals @ NE Patriots
(Nyereményszorzó) NE Patriots 1.45

Shep
Csapd hozzá Ferrari tippjeit!

sziasztok!
mondom a mai tippjeim ha nem bánjátok 😊

Hertha BSC-Bilefeld H 1,52 odds
Sevilla-Deportivo H 1,49 odds
Marseille-Monaco H 1,57 odds

össz. odds: 3,555
Tét.: 1000
Várható nyeremény: 3555 Ft

(tippmix)
G1nic
eredmenyek.comon keddi meccs baja - ajka élõ lol

oldschool.trance.techno.rave

gyerekek segitsetek összehozni egy király 3as oddsu szelot csak mai napra tippmix eléggé kéne a help pls 😄DD
Sevilla - Deportivo 1.49 / 3.55 / 6.25 H
eddig itt tartok : o

Na ezt tettem:

Xamax meccs over 1,5
Sogndal meccs over 1,5
Sparta Rotterdam gyõzelem

Nem tudom eldömteni Xamax meccsen over 1,5 vagy 2,5 tegyek..

Még nem tettem meg, de valószínû rajta lesz szelómon mindhárom.

loofy
vagy egy sampdoria gól.

Shep
Egyébként én nagyon gondolkodom egy Button(3,75) vagy Hamilton(8,00) gyõzelmen. 1,61-ért Alonso ugyanis nem éri meg.

Shep
Végül lehet megrakom ezt a 3-at így magába. Te gondolom már meg is raktad ugye?

Ez a három már 1,4x, az bõven jó nagy téttel 😄

Shep
Kösz. Bár lehet végül mégsem bank tippel operálok.

+ Sparta Rotterdamon is sima lesz szerintem az over 1,5,az pont a kívánságod szerint 1,1x 😄

loofy
vagy egy videoton gól pl.

Ezek elég tutik szerintem, ha 1,1 is elég 😄

Songdal - Mjøndalen over 1,5 1,12x
Xamax - St. Gallen over 1,5 1,14x

Shep
Mondjuk pl. ez a Marseille gól nekem nem szimpatikus, képesek és 0-0-nak.

Shep
De ez olyan legyen amire a házadat felrakod 😊 Jó nyilván nem de szóval valami atom tuti (bank tippnek akarom és túl nagy a kínálat ilyenkor mindig belenyúlok)

kraawz
Marseille gól 1.15ért mondjuk.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Tud valaki mára valami kis szorzós tehát akár 1,1 is jó tutit?

Shep
Mert nem mertem, nagyon mondtátok ,hogy nyernek hát mondom lehet igazatok van (én ekkor már rég megtettem a vendéget) így aztán mondom lesz ami lesz már nem foglalkozom vele le is feküdtem aludni a gól után. Reggel meg látom ,hogy maradt a 0-1. Ja de egyébként mikor láttam ,hogy ti meg megraktátok akkor már csak pár perc volt a meccsig. (nem, direkt nem szóltam hagy bukjatok 😊, amúgy nem, én se nagyon bíztam benne) Na de ahogy írtam szódát nem ért mert többet elvittek a hülye egyetemisták.

menj a fenébe
tegnap itt irjuk h hazait várunk te meg megse szólalsz ,hogy te vendég sikerre fogadsz 😄 komolyan vicc ezaz egész