Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Holnap Inter hendivel. 3,15.

Én szóltam😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Hát igen, csak rossz ezt látni, na de mindegy Hajrá Ravens!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Mindegy. Elmúlt 18 éves, õ döntése mit csinál a pénzével.
Én léptem mára, mindenkinek jó éjszakát!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Mind egyszerre, van benne valami csak hát attól tartok így csak még többet fog bukni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
mert büszke
mert csak úgy tudna örülni a visszanyert pénznek, ha saját maga is nyerné vissza
mert makacs
mert nem lelné örömét abban, ha mások tippjével sikerülne csak nyerni

válassz. egyébként én komolyan nem értem hogy lehet ennyi pénzt újra és újra elõhúzni valahonnan.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Hát de látod nekem azt mondta õ maga akar kimászni a gödörbõl, ami úgy fest inkább csak a gödör mélyítését jelenti.

Shep
Mondjuk igazából azt nem értem ,hogy miért nem akarja elfogadni a segítséget? Jobb sok tíz ezret elbukni, mint inkább 20e-t rászánni és megpróbálni valami újat?

Matthew Prosac
össze kell állítani egy team-et. 3-4 ember, aki konstans profitot termel, és egy 1 mecénás, aki finanszírozza a mûködést. ez lenne Weed 😄

Shep
Abból a pénzbõl amit õ elszart te is meg én is már nyertünk volna annyit, hogy nem lenne gondunk a pénzre az életünk hátralévõ részében, mert jó szisztémád van neked is nekem is, csak akkora tõke nincs, mint ami neki.

Matthew Prosac
Szerintem itt már csak mi 3-an maradtunk, akik még nem írtuk le, hogy kész, vége abbahagyom. Én egyszer idegbõl majdnem, de végül csak azt lett belõle, hogy papírformára (1,3x alatt) soha többet. Ezt nagyrészt sikerül betartanom azóta is. <#eljen>

Shep
Úgy is néz ki, mint aki tanul belõlük? Egyébként is õ már kb. fél éve abbahagyta nem? Ez biztos csak valami acc lopás lehet 😊

Matthew Prosac
Múltkor már én is és beírtam hogy összeállítok valami szelvényt neki, de nem reagált rá, amit én úgy értelmeztem hogy menni fog egyedül is. Hátt..
Mindig elkeseredek, amikor azt látom hogy valaki ekkora bankrollal így szórakozik (teljesen minden mindegy alapon), miközben eszembe jut hogy én (vagy te, vagy más) mit ki tudna hozni belõle <#szomoru1>

Shep
Egy szetten belül 2-vel kell nyerni tehát a minimum a 6-4 aztán ugye ott van a tie break is amit általában 6-6 után alkalmaznak. Az, hogy hány szettet kell nyerni az torna függõ a fériaknál US Openen pl. 3-at, kisebb tornákon sokszor elég 2 is, a versenykiírástól függ, de szerintem ott a wikipedia és olvasd el a tenisz bejegyzést 😄

így van! régen én is igy voltam kb mint weed :S egyszerüen nem tudtam nyerni akármire fogadtam elment!
majd 2 év múlva õ is fog nyerni ha addig tanul a hibáiból!
kop-kop-kop lekopogom
Shep
Tök felesleges neki magyarázni, én már azt is mondtam neki ,hogy segítek neki de nem kért belõle. Akkor meg hagy csinálja az ész nélküli játékot.

Matthew Prosac
nem vagy megátkozva, egyszerûen még mindig nem vittél semmilyen szisztémát a fogadásaidba, válogatott hülyeségekre fogadsz ész nélkül. sztem. ne vedd sértésnék, de senki nem lehet ilyen hosszú ideig szopóágon, ha mégis, azt magának köszönheti.

CokeLair
és mi van ha 5:5 lesz, és közben az igazak álmát alusszuk ahelyett, hogy... <#fejvakaras><#nevetes1>

éjjelre
S. Morning - Universidad de Chile
Döntetlen
ok: 11 egymás elleni meccsük alkalmával 0 döntetlent játszottak!
odavágón a chile 2-1re nyert,sztem most 1-1 vagy 2-2 lesz a végeredmény.
mivel erõsen ikszre érzem ezért még gondolkozom,hogy
páros a gólók száma 1.85
vagy
(1:0) hendivel 2.15ért rakjam meg
a döntetlen 3.6ot ér
tenisz kérdésem van.
nadal-djokovic
1.szett 2-2
1 szett addig megy mig vki nyer 6 játszmát?
összesen meg 2 szettet kell nyernie vkinek?

no a lényeg már féltem h lemaradtam a meccsrõl mert ugye 22:00kor kezdték de sikerült 3.65ért raknom Djokovic-ra szóval hajrá.
ha vmit rosszul írtam kérem a mestereket javítsanak már ki.

lol 😄 stoke-aston villa 2-1 nem kinevetni 😄 29es szorzó volt a stokera a 78.perc környékén , filoztam mi lenne ha 500at ráraknék a stoke-ra 😄 hát bánom h nem mertem rárakni :S (de õszintén halvány érzésem volt 😄 de most rohadtul bánt h még ez is bejött volna)
CokeLair
és nyert a Stoke! de nem baj 1x-be raktam!

w77d
ha a Fingal X helyett nyer, akkor pici aprót visszakaptam volna a tétekbõl... Nna gyerekek ma összesen 5! db kombinációs szelvényt állítottam össze, abból 3 db 5/3-as volt és mindegyiken ilyen 1,6-tól max 2,1-ig szorzó szerepelt... ami bejött: SEMMI... még egy kurva forintot sem kaptam vissza abból amit feltettem. Én el vagyok átkozva nincs mese.....

CokeLair
No visszaadtam az Óment! <#nevetes1>

2-2
de érted kapufa vendég oldalon tehát 1-3 lehetett volna erre 2-2 😄 am szép góllal 😊
ez a nap fantasztikus!!!!!!!!!!44
bl-ben tuti óvatos leszek , sõt!
tavaly is emlékszem h szidtuk az elsõ pár fordulóban õket h milyen gólszegénység megy 😄 szóval még a 1.5 overrel is óvatos leszek.
Matthew Prosac
Almeria 2 - 2 Real Sociedad

Matthew Prosac
még nem fújták le, de pontosan ezt vártam már a meccs elõtt is

CokeLair
Hátha összejön...
Soha rosszabb hétkezdést!

CokeLair
Hétvégém gyenge volt, ez a mai nap helyre rakta a lelkem.
(közben:Sociedad kapufa) - ide is várnék még
ééééééés közben egyenlít a Stoke.... ááá remélem marad így.
Aztán pihi, majd holnap folyt.köv.! <#nyes>

jó ómen voltam 😄 1-1
egyébként sociedad kapufa 😞
bazz remélem összejön mostmár ez is!
raktam rá 1.5 overre bár már mndtam h 1gólt is kinézek a meccsbõl de mind1 😄 annyira jól sikerült a mai nap h ez még belefér és ha jön akkor meg pláne 😄
Na Galata jött.

Hajrá Chiefs! 😄
CokeLair
Stoke kezdhetne valamit... legalább egy x et.

Shep
Én akkor már nem voltam gépnél.

2-5nél 13as szorzóra ránéztem de mivel már megraktam a meccs elõtt igy inkább nem raktam rá no meg esélytelennek véltem 😄
most nézem jött minden ami kell, csak 1 gól a sociedad meccsen kéne még!
Shep
Cottbus v Karlsruhe
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 7.00 (2-4 -nél raktam)

én is igy vagyok vele 😄 mint láthattad 300ft-ot akartam tenni félidõben az overre 3.8ért ami jött volna ha nem szarakszik a bet és a netem :S
livebe én is csak kicsit! sok kicsi sokra megy elv híve vagyok
Matthew Prosac
ezek most vizilabdáznak, vagy mi ? 😮

CokeLair
300 al raktam õket, dehát akkor is : itt most nem ez a lényeg,
erre mindig emlékezni fogok; eszmei értéke van.
(Mondjuk amúgy sem szoktam nagy összeggel live-ot pakolni)

w77d
nna ha a Cottbus nyerne az még hozhatna valamit....

nem minden meccsen van 10 gól ,hogy 1 meccsel ennyit nyerj 😄
kimegyek járok egyet mert nem bírom az izgalmakat!
összesítve ha ez mind jön és nagyon boldog leszek.:

cottbus X
shamrock gól!
egy gól a shamrock meccsen
1 gól a socieadad meccsen
1 gól a Crotone meccsen
1 gól a buyuksehir meccsen
szal ennyi kéne!
izgulhatsz,mert ha néznéd a mecset akkor ilyenre nem raknál most 😄
bárhol benne van 1 gól
talán 6-6 is lehet még... de maradjon ennyi!
CokeLair
5 szelvényt hozott live-ba eddig,
slusszpoénként a meccs elõtti x tippem és a nincs 11. gól is jön, akkor ez nálam rekord.
1 meccsen belül még nem volt ennyi nyertes fogadásom!

dragon11
Mármint Admira gyõzelem és Lyon 1x..

CokeLair
No én lezártnak tekintem :
Nincs 11.gól 2.10 ért. megdobtam még.

Na galata 1-0 😄😄
dragon11
Admira és Lyon 1x-hez mit szóltok?

Shep
Hát maradjon, jönne a 7-es szorzó.

CokeLair
5:5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shep
Na most már le lehetne fújni!

5-5 bazdmeg 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
megalol XDDDDDDDDDd
na maradjon már iksz az istenit XD
CokeLair
és ott van ! <#nyes>