Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Matt, ehhez mit szólsz? 😊

125 1 Manchester Utd. - Rangers 1.20 / 5.40 / 11.0 H
132 1 *(0-1) Barcelona - Pana 1.42 / 4.10 / 4.40 H
172 1 Zilina - Chelsea 9.05 / 4.65 / 1.27 V
193 1 Arsenal - Braga 1.29 / 4.50 / 8.65 H

barcát elõször csak simán akartam, aztán olvastam a blogod... MU-ról is írtál, viszont chelsea és arsenal-ról mit gondolsz? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Östers IF - Jönköpings Södra
Félidõ vagy teljes játékidõ
Tipp: Osters IF 1.95

Ez szerintem simán jó rá. <#eljen> És szerintem ezt a szelvényt rakom estére, nem cifrázom túl:

Crystal Palace - Portsmouth
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.30x

FC Barcelona - Panathinaikos
Az 1. csapat mindkét félidõben szerez gólt?
Tipp: igen 1.62x

Östers IF - Jönköpings Södra
Félidõ vagy teljes játékidõ
Tipp: Osters IF 1.95x

2500-> 10.000 huf

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

??????

MU meccs over 1,5
Benfica meccs over 1,5
Barcelona meccs over 2,5
Admira gyõzelem

Odds: 2,55

Shep
Na ilyet se láttam még beállt a ló a rajtgépbe, aztán egyszerûen levágta magáról a zsokét és kibújt a gépbõl, szerencsétlen tagnak remélhetõleg semmi baja nincsen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"Most elképzelem, hogy fegyvert nyomnak halántékomhoz, aminek eredményeképp egy alig hallható 2-1-et préselek ki magamból.
"
😄DDDDDDDD
Shep
Ahogy Deannek már írtam privátban, Schalke szerintem meglepetést fog okozni, tehát minimum nem nyer a Lyon, Twente szerintem x-re jó lehet, Benfica nálam se nagyon nyer, Totthanam szerintem nyer, Valencia meccsre 5Ft-ot nem raknék akármi lehet, valamint a Barcat eddig tutinak éreztem ,de most valahogy elfogott a kétkedés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Hova vársz mást? Nagyvonalakban leírhatnád, mert kíváncsi vagyok, és én is teszek valamit estére, szóval még meg szeretném ismerni mások véleményét is, hogy elgondolkodhassak rajta. Amúgy nincs mit.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Hát nem mindenhol érzem ugyanezt, de a nagyja stimmel. 😊 Na még gondolkodom. Köszönöm a segítséget.

Matthew Prosac
hát én ezt várom mára. a holnapi meccsek meg nagyon nem tetszenek 😮
kérdésedre válaszolva, szerintem a Barcánál tuti a 2 rúgott gól. Már eleve Messitõl csak ennyit várok. Szerintem most újra bemutatják a tavalyi Barcát és lazán odaverik a Panát.

Shep
Kellene még egy negyedik is 😊 4-es kombit kell rakni. Inter tuti lõ gólt? Barcanál szerintedennyire tuti a 2 gól?

Matthew Prosac
vagy szimplán ez a kettõ 1,99x-ért:

Bursaspor - Valencia
Tipp: igen
1.40

Hendikep 0:1
Tipp: FC Barcelona
1.42

Matthew Prosac
Hány gólt szerez az 1. csapat?
Tipp: Több mint 1,5
1.18

FC Twente - Inter
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen
1.25

Manchester United - Glasgow Rangers
Háromesélyes fogadás
Tipp: Manchester United
1.15

Ez hogy tetszik? Pont 1,7-re jön ki a bwinen. Bár én rühellem az ilyen kis szorzókat.

mind1 én ezt megraktam lesz ami lesz alapon...
remélem nem baszom el ,mert a schalke helyett gondolkoztam a lyon 0.5 overen! (de nem tudom elképzelni,hogy a lyon otthon kikapjon ettõl a schalketól!
Matthew Prosac
oké, máris csak közben faternak kellett segítenem valamit

Shep
Á én meccset akarok nézni, nem akarok élõben bohóckodni, meccs elõtt rakok és aztán lesz ami lesz 😊

nem nekem szántad de ott írják,hogy élõfogadás is beleszámít! tehát elkezdik a meccseket és látjuk h van potenciál a golokban akkor lehet siman 4 helyen overre fogadni és ész. ha bejön fasza ha meg nem akkor is 😄

Bursaspor - Valencia
Gólok száma 0,5
Over 0.5 1,05
FC Barcelona - Panathinaikosz
1X 1,01
1X 1,03
Lyon - Schalke 04
1X 1,25
1,37 - ez csak 500at hozna rá szal igy nem éri meg :S

-------------
én ezt rakom szerintem!

Over 1.5 (1,16)
Bursaspor - Valencia
Over 1.5 (1,35) (itt hazai gólón filoztam,de mivel máshol erre már raktam igy inkább ezt teszem)
Benfica - Hapoel Tel Aviv
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 (1,62) (benfica amilyen szép formában van siman kinézem h a vendégek lövik akár az elsõ gólt is már félidõben vezetnek!)
Lyon - Schalke 04
1X (1,25) (ettõl mostmár félek pedig elég bíztosra érzem
Összes tét 1500 Ft
Várható nyereményösszeg 4756,72 Ft
Shep
Igen, ha bukunk (reméljük nem)

a 300ft-os tétek közt mit keres a 10ezres tét?😄
ez bejön azt megint futja egy jódarabig a 300as poénszelókra? 😄

shep.: ugye jól gondolom,hogy ezt a bónuszt is majd 3szor kell forgatni 1.6os szorzón?
Shep

Shep tegnap 20:52 | privát | galéria | válasz erre | #87676
Viszlát pár nap múlva 😊 (ej de sokan hagyták már végleg abba ebben a topicban, aztán mégis itt vannak 😊)

kispeki
annak ellenére hogy azt mondtam abbahagyom, egyszerûen nem bírtam ki:

szeló 1:
125 1 Manchester Utd. - Rangers 1.20 / 5.40 / 11.00
131 1 Barcelona - Panathinaikosz 1.17 / 5.80 / 12.00

Eredõ: 1,404
Tét: 10.000Ft
Várható: 14.040Ft

szeló 2:
092 3 Sheffield Utd. - Scunthorpe 1.68 / 3.25 / 4.10
095 1 Twente - Internazionale 3.30 / 3.25 / 2.00
107 1 Benfica - Hapoel TA 1.39 / 3.95 / 7.40
115 1 *(1-0) Lyon - Schalke 1.22 / 4.30 / 8.25
120 1 *(0-1) Bursaspor - Valencia 5.90 / 3.70 / 1.36
125 1 Manchester Utd. - Rangers 1.20 / 5.40 / 11.00
132 1 *(0-1) Barcelona - Panathinaikosz 1.42 / 4.10 / 4.40
138 1 *(0-1) FC Köbenhavn - Rubin Kazan 5.10 / 3.50 / 1.44

Eredõ: 19,01450
Tét: 300Ft
Várható: 5.705Ft

SoF II: C4z0rla

Shep
Nem lehet, akció keretén belül megy és csak a BL-re lehet, tehát mai meg holnapi meccsekbõl egy kombit. Rohadtul nem érzem csak a meglepetés sejtéseim vannak, de abból meg kombizni nagy lutri lenne.

Matthew Prosac
angol másodosztályt nem fogadsz el bele ? 😊

Shep
Kolléga mondana nekem 4 tutit a BL-bõl kombiba rakva legalább 1,6-1,7 legyen.

Megjön az ösztöndíj...és újra tudok gólra fogadni 😄
Matthew Prosac
szegény Pompey eléggé lemerült.. nem elég hogy szétvásárolták õket, most még abból a pár megmaradt kulcsemberbõl is 4 lesérült. a Palace-nak van zsinórban 4 veresége, szóval az 1x-en érdemes elgondolkodni. Tehát a Pompey megcsappant kerete:

Matthew Prosac
Crystal Palace - Portsmouth
Tipp: igen 1.30 x

Forza Italia
néztem én is õket sztem is nagyon biztosak

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
ezek ma ingyen vannak sztem:

Leicester City - Cardiff City
Tipp: igen 1.30x

Middlesbrough - Burnley
Tipp: igen 1.25x

barca sima 1
benfica is
inter meg szerintem 0:2
ezt így megteszem 😄

Forza Italia
errõl a meccsrõl vélemény??

Home Utd - Geylang 2.5 over jöhet???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a 24gól alattot nagyon érzem egyzerüen elnem tudom képzelni,hogy minden meccsen legyen legalább 3 gól,de ezt már írtam.

bl-ben a mai nap nem lesz
20 gól -> 2,7
22 gól -> 1.85
24 gól -> 1.4

Bursaspor szerzi az elsõ gõlt 13as szorzóért
MU - || - 8as szorzóért

Admira-Landskroma nyer+öster gólt lõ (bár itt is hazait várok)
2,33-as szorzó

nottingham vajon lejátsza sorban az 5. döntetlenjét és ezzel együtt a preston a szezon elsõ döntetelnjét?
az utobbi egymás elleni 6 mérkõzésük alkalmával mindig a hazai csapat nyert!
szóval ez nálam X2 de inkább 2-es!
viszont a sok iksz miatt meg 12lehet,de erõsebben az X2õt érzem.

mára ezeket a szelvényeket raktam.: (twente+2es hendivel 1.25ért sztem rohadt jó ,hiszen nem tudom elképzelni,hogy ez az inter 2góllal is nyerni tudjon!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Blueblood
ezzel én is így vagyok, tegnap már megraktam 1x-re a meccset 😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

hoppá hendivel a twente ilyen jó szorzót kapott? tuti nem hagyom ki!
Mára 2 "fix" tippem van ( ezt az odds is mutatja😄 ):

MU H 1.23
Barca H 1.17

És a napi "kötelezõ" poénszeló:

Gratkorn - St. Andra H 3.15
Östers - Jonköpings H 2.35
(1-0) Twente - Inter H 1.85
Martin - B.Bystrica H 1.89 (jégkorong)
EredÕ:25,88
Tét:200Ft
Várható:5.175Ft
Shep
Tudom ,hogy arra írtad 😊 de nem csak foci létezik a világon 😊

lolmár
lefordítom mire céloztam!
arra,hogy nekem tökre furák ezek a fogadási opciók mivel nem szoktam nézni a baselbalt és az nfl-t :S
de gratula a nyereményhez!
egyébként meg vágom,hogy beírtad 😄
pl. nagyon szemezgettél a runnings 36 alattival vagy mi 😄
mára ha van vmi nfl vagy baseball tipped szivesen fogadom! nagyon min téttel raknék én is ilyesmit már ,hogy legyen egy ilyen szelóm is 😊
Shep
Hát az a te bajod 😊 de most nem szólhatsz bele mert az összes tippet beírtam elõzõleg a topicba, volt amit konkrétan is.

azért köszi 😊
mára egyébként az admira gyõzelme 1.3ért elég szép ! (dragon hívta fel a figyelmem rá)

Gratkorn - St. Andrä
erre a meccsre nemtudok mondani semmit!
olyan ikszet kinézek belõle de akár vendég sikert is!
max 1 hazai gól de tényleg 3 esélyes 😞 sajnálom.

bocsi,hogy már a hétvége egyik meccsét kérdezem de elég erõsen a hazai gólra hajlok (nem mellesleg 1X sem rossz)

sociedad-real madrid
ugye a sociedad az újonc akik álltalában jól szerepelnek!
a real meg még nincs egybeforrva
ugye idegenben mallorca 0-0
majd otthon csak 1 góllal nyertek az ossasuna ellen!
szóval én ezért is érzem,hogy az újonc megtréfálhajta a madridot!
szóval a hazai gólt valamiért rohadtul érzem (kb annyira vok benne biztos mint a cesena gólban a milan ellen)
erre kérnék már vmi megerõsítést 😊 (matt te hogy vélekedsz ezen meccsel?)
persze bl van és sérülhet le meghatározó játékos meg minden de most jelen állás szerint mire voksolnál(tok)!

#87765: hát én mára 500-1000ftért rakok valamire illetve max élõ fogadásban vmire ha jó lesz vmeik meccs és látok potenciált a gólban.
egyébként nem erõltetem annyira a mai napot.
például barca siker 1.17ért számomra rohadtul nevetséges!
egy Bajnokok Ligájában én 1.5alatt nem is adnék senkire se szorzót hiszen azért nem véletlen jutottak be adott csapatok! Sõt egy két párosításnál az erõviszonyok sem ennyire különbözõek mint ahogy a szorzó mutatja...
igen, én is így vagyok vele végül is de hát nem tudom, lehet hogy egy idõre le kéne állnom... :-(
Gratkorn - St. Andra H 3.15?
amikor ezeket nézem azt sem tudom hol vagyok 😄DD

#87759:
hogyne majd ilyen sok helyen lsz szted 3 gól?😄
ma 8 meccsbõl sztem max 3 helyen lesz 3 gól! vagy 2 helyen csak 1 gól a többin meg max 2.
estére kiderül jól jósoltam-e 😄
barcan maximum legjobb esetben várok 3 gólt!
egyébként ilyen 1-0 , 1-1 et tudok elképzelni!
Itt van vki, tanácsot kérnék😊?
Igazunk lett Shep. Jött a Chiefs 😊

Tegnapi szeló:
Kansas City Chiefs - San Diego Chargers H 2.56
Hartberg - Altach V 1.70
Almeria - R.Sociedad 2,5 over 1.91
Shep
Aogy írtam is 😊
New York Jets - Baltimore Ravens Felett/alattTotal Points Scored Including Overtime. Az Ön fogadása: Egyes, Under 36.5 1,90 9-10

SD Chargers @ KC Chiefs
(Nyereményszorzó) KC Chiefs 2.70

BAL Ravens @ NY Jets
(Pont hendikep) BAL Ravens +1.0 1.90

WAS Nationals @ ATL Braves
(Nyereményszorzó) (akció) ATL Braves
Dobó adatai 1.52

sziasztok tegnap is buktam...:-(

poén szelónak mehet?
136 1 Barcelona - Panathinaikosz A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 2.41 / --- / 1.36 V
130 1 Manchester Utd. - Rangers A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.95 / --- / 1.57 V
118 1 Lyon - Schalke A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.68 / --- / 1.80 V
112 1 Benfica - Hapoel TA A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.77 / --- / 1.71 V
100 1 Twente - Internazionale A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.73 / --- / 1.75 V
Azt hiszem,hogy én ma próbálok egy ilyent 😊

135 Barcelona - Panathinaikosz A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 5.65/2.07/1.93 V
107 Benfica - Hapoel TA 1.39/3.95/7.40 D
119 Bursaspor - Valencia 2.75/3.15/2.33 H

200-->4192

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

rastlin
Jó reggelt! Ma BL ! Tippek estére?

Tapasztalataim szerint amit a legtöbb ember szerencsének hív, az valójában nem más, mint a tehetség kombinálása a kedvező alkalom felismerésének képességével

Shep
Az hagyján, de már megint esik.

?
inter nyer hendikeppel?😄 tehát 2 góllal nyer az inter?
csak mert sztem kikap 2-1re minimum!

no jóéjt,hajrá Djoko bár 1-4rõl leadta 3-4re igy félek...