Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
125 1 Manchester Utd. - Rangers 1.20 / 5.40 / 11.0 H
132 1 *(0-1) Barcelona - Pana 1.42 / 4.10 / 4.40 H
172 1 Zilina - Chelsea 9.05 / 4.65 / 1.27 V
193 1 Arsenal - Braga 1.29 / 4.50 / 8.65 H
barcát elõször csak simán akartam, aztán olvastam a blogod... MU-ról is írtál, viszont chelsea és arsenal-ról mit gondolsz? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Félidõ vagy teljes játékidõ
Tipp: Osters IF 1.95
Ez szerintem simán jó rá. <#eljen>#eljen> És szerintem ezt a szelvényt rakom estére, nem cifrázom túl:
Crystal Palace - Portsmouth
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.30x
FC Barcelona - Panathinaikos
Az 1. csapat mindkét félidõben szerez gólt?
Tipp: igen 1.62x
Östers IF - Jönköpings Södra
Félidõ vagy teljes játékidõ
Tipp: Osters IF 1.95x
2500-> 10.000 huf
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
MU meccs over 1,5
Benfica meccs over 1,5
Barcelona meccs over 2,5
Admira gyõzelem
Odds: 2,55
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"
😄DDDDDDDD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
kérdésedre válaszolva, szerintem a Barcánál tuti a 2 rúgott gól. Már eleve Messitõl csak ennyit várok. Szerintem most újra bemutatják a tavalyi Barcát és lazán odaverik a Panát.
Bursaspor - Valencia
Tipp: igen
1.40
FC Barcelona - Panathinaikos
Hendikep 0:1
Tipp: FC Barcelona
1.42
Hány gólt szerez az 1. csapat?
Tipp: Több mint 1,5
1.18
FC Twente - Inter
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen
1.25
Manchester United - Glasgow Rangers
Háromesélyes fogadás
Tipp: Manchester United
1.15
Ez hogy tetszik? Pont 1,7-re jön ki a bwinen. Bár én rühellem az ilyen kis szorzókat.
remélem nem baszom el ,mert a schalke helyett gondolkoztam a lyon 0.5 overen! (de nem tudom elképzelni,hogy a lyon otthon kikapjon ettõl a schalketól!
Bursaspor - Valencia
Gólok száma 0,5
Over 0.5 1,05
FC Barcelona - Panathinaikosz
1X 1,01
1X 1,03
Lyon - Schalke 04
1X 1,25
1,37 - ez csak 500at hozna rá szal igy nem éri meg :S
-------------
én ezt rakom szerintem!
Over 1.5 (1,16)
Bursaspor - Valencia
Over 1.5 (1,35) (itt hazai gólón filoztam,de mivel máshol erre már raktam igy inkább ezt teszem)
Benfica - Hapoel Tel Aviv
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 (1,62) (benfica amilyen szép formában van siman kinézem h a vendégek lövik akár az elsõ gólt is már félidõben vezetnek!)
Lyon - Schalke 04
1X (1,25) (ettõl mostmár félek pedig elég bíztosra érzem
Összes tét 1500 Ft
Várható nyereményösszeg 4756,72 Ft
ez bejön azt megint futja egy jódarabig a 300as poénszelókra? 😄
shep.: ugye jól gondolom,hogy ezt a bónuszt is majd 3szor kell forgatni 1.6os szorzón?
Shep tegnap 20:52 | privát | galéria | válasz erre | #87676
Viszlát pár nap múlva 😊 (ej de sokan hagyták már végleg abba ebben a topicban, aztán mégis itt vannak 😊)
szeló 1:
125 1 Manchester Utd. - Rangers 1.20 / 5.40 / 11.00
131 1 Barcelona - Panathinaikosz 1.17 / 5.80 / 12.00
Eredõ: 1,404
Tét: 10.000Ft
Várható: 14.040Ft
szeló 2:
092 3 Sheffield Utd. - Scunthorpe 1.68 / 3.25 / 4.10
095 1 Twente - Internazionale 3.30 / 3.25 / 2.00
107 1 Benfica - Hapoel TA 1.39 / 3.95 / 7.40
115 1 *(1-0) Lyon - Schalke 1.22 / 4.30 / 8.25
120 1 *(0-1) Bursaspor - Valencia 5.90 / 3.70 / 1.36
125 1 Manchester Utd. - Rangers 1.20 / 5.40 / 11.00
132 1 *(0-1) Barcelona - Panathinaikosz 1.42 / 4.10 / 4.40
138 1 *(0-1) FC Köbenhavn - Rubin Kazan 5.10 / 3.50 / 1.44
Eredõ: 19,01450
Tét: 300Ft
Várható: 5.705Ft
SoF II: C4z0rla

Tipp: igen 1.30 x
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Leicester City - Cardiff City
Tipp: igen 1.30x
Middlesbrough - Burnley
Tipp: igen 1.25x
benfica is
inter meg szerintem 0:2
ezt így megteszem 😄
Home Utd - Geylang 2.5 over jöhet???
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
bl-ben a mai nap nem lesz
20 gól -> 2,7
22 gól -> 1.85
24 gól -> 1.4
Bursaspor szerzi az elsõ gõlt 13as szorzóért
MU - || - 8as szorzóért
Admira-Landskroma nyer+öster gólt lõ (bár itt is hazait várok)
2,33-as szorzó
nottingham vajon lejátsza sorban az 5. döntetlenjét és ezzel együtt a preston a szezon elsõ döntetelnjét?
az utobbi egymás elleni 6 mérkõzésük alkalmával mindig a hazai csapat nyert!
szóval ez nálam X2 de inkább 2-es!
viszont a sok iksz miatt meg 12lehet,de erõsebben az X2õt érzem.
mára ezeket a szelvényeket raktam.: (twente+2es hendivel 1.25ért sztem rohadt jó ,hiszen nem tudom elképzelni,hogy ez az inter 2góllal is nyerni tudjon!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
MU H 1.23
Barca H 1.17
És a napi "kötelezõ" poénszeló:
Gratkorn - St. Andra H 3.15
Östers - Jonköpings H 2.35
(1-0) Twente - Inter H 1.85
Martin - B.Bystrica H 1.89 (jégkorong)
EredÕ:25,88
Tét:200Ft
Várható:5.175Ft
lefordítom mire céloztam!
arra,hogy nekem tökre furák ezek a fogadási opciók mivel nem szoktam nézni a baselbalt és az nfl-t :S
de gratula a nyereményhez!
egyébként meg vágom,hogy beírtad 😄
pl. nagyon szemezgettél a runnings 36 alattival vagy mi 😄
mára ha van vmi nfl vagy baseball tipped szivesen fogadom! nagyon min téttel raknék én is ilyesmit már ,hogy legyen egy ilyen szelóm is 😊
Gratkorn - St. Andrä
erre a meccsre nemtudok mondani semmit!
olyan ikszet kinézek belõle de akár vendég sikert is!
max 1 hazai gól de tényleg 3 esélyes 😞 sajnálom.
bocsi,hogy már a hétvége egyik meccsét kérdezem de elég erõsen a hazai gólra hajlok (nem mellesleg 1X sem rossz)
sociedad-real madrid
ugye a sociedad az újonc akik álltalában jól szerepelnek!
a real meg még nincs egybeforrva
ugye idegenben mallorca 0-0
majd otthon csak 1 góllal nyertek az ossasuna ellen!
szóval én ezért is érzem,hogy az újonc megtréfálhajta a madridot!
szóval a hazai gólt valamiért rohadtul érzem (kb annyira vok benne biztos mint a cesena gólban a milan ellen)
erre kérnék már vmi megerõsítést 😊 (matt te hogy vélekedsz ezen meccsel?)
persze bl van és sérülhet le meghatározó játékos meg minden de most jelen állás szerint mire voksolnál(tok)!
#87765: hát én mára 500-1000ftért rakok valamire illetve max élõ fogadásban vmire ha jó lesz vmeik meccs és látok potenciált a gólban.
egyébként nem erõltetem annyira a mai napot.
például barca siker 1.17ért számomra rohadtul nevetséges!
egy Bajnokok Ligájában én 1.5alatt nem is adnék senkire se szorzót hiszen azért nem véletlen jutottak be adott csapatok! Sõt egy két párosításnál az erõviszonyok sem ennyire különbözõek mint ahogy a szorzó mutatja...
#87759:
hogyne majd ilyen sok helyen lsz szted 3 gól?😄
ma 8 meccsbõl sztem max 3 helyen lesz 3 gól! vagy 2 helyen csak 1 gól a többin meg max 2.
estére kiderül jól jósoltam-e 😄
barcan maximum legjobb esetben várok 3 gólt!
egyébként ilyen 1-0 , 1-1 et tudok elképzelni!
Tegnapi szeló:
Kansas City Chiefs - San Diego Chargers H 2.56
Hartberg - Altach V 1.70
Almeria - R.Sociedad 2,5 over 1.91
New York Jets - Baltimore Ravens Felett/alattTotal Points Scored Including Overtime. Az Ön fogadása: Egyes, Under 36.5 1,90 9-10
SD Chargers @ KC Chiefs
(Nyereményszorzó) KC Chiefs 2.70
BAL Ravens @ NY Jets
(Pont hendikep) BAL Ravens +1.0 1.90
WAS Nationals @ ATL Braves
(Nyereményszorzó) (akció) ATL Braves
Dobó adatai 1.52
poén szelónak mehet?
136 1 Barcelona - Panathinaikosz A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 2.41 / --- / 1.36 V
130 1 Manchester Utd. - Rangers A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.95 / --- / 1.57 V
118 1 Lyon - Schalke A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.68 / --- / 1.80 V
112 1 Benfica - Hapoel TA A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.77 / --- / 1.71 V
100 1 Twente - Internazionale A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.73 / --- / 1.75 V
135 Barcelona - Panathinaikosz A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 5.65/2.07/1.93 V
107 Benfica - Hapoel TA 1.39/3.95/7.40 D
119 Bursaspor - Valencia 2.75/3.15/2.33 H
200-->4192
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tapasztalataim szerint amit a legtöbb ember szerencsének hív, az valójában nem más, mint a tehetség kombinálása a kedvező alkalom felismerésének képességével
inter nyer hendikeppel?😄 tehát 2 góllal nyer az inter?
csak mert sztem kikap 2-1re minimum!
no jóéjt,hajrá Djoko bár 1-4rõl leadta 3-4re igy félek...