Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem beszélve arról hogy milyen tippeket lökött már ide a fórumba is!!!!!!!

Ha már tippeket ad akkor min 2-es ods legyen!1.2-1.4 es odsokat én is adok bárkinek!
Ha vannak egyáltalán akik kifizetik,mert ugye ez sem biztos,nem sok hozzászólás van az oldalon! 😄

amúgy meg ha annyira tuti tippek lennének akkor ha véletlen bukó,akkor vissza kellene adni a pénzt!Még akkor is lehúzás,mert én is tudok tippeket adni max ha nem jön akkor visszaadom a lét,ha meg bejön akkor tiszta haszon a semmiért 😄

mindig lesznek olyan mukik is akik ilyen oldalakat csinálnak,meg olyanok is akik fizetnek!
nézzétek meg az összes emelt díjas telefonos cuccot,nekik is megy a szekér,SAJNOS!mert mindig vannak balekok
minden fórumozó jogos érveket hoz fel a te 110 eurós vesztes fogadásaid ellen, amire te lényegében semmit nem tudsz válaszolni, egyik ellentmondásból csöppensz a másikba. Ideje lenne a kéziféket betolni és kitolatni innen a kamu fészbúk profiloddal együtt.

fogalmad sincs, hogy mi az h fixed match, 3-4 haveroddal írogatjátok a statisztikákat, aztán a legvárhatóbb meccseket odaadjátok a balf*sz vevõidnek 110 euróért (aminek jelentõs százaléka még így is bukó), majd ezt a teljesen hétköznapi, ám jó drága tipphez hozzáírjátok a bûvös 100% guaranteed szót (miközben persze lófasz garanciát nem vállaltok)

Igazából nem sajnálom azokat a naív embereket, akiket így húztok le 110 euróval, mert megérdemlik. Viszont maga a tény, hogy abból csináltok pénzt, h más ember ennyire hülye... nem valami szimpatikus.

Üdv! Tegnapi sikerem:

link
500ft 275000ft
valaki tegnap is sokat nyert
tegnapi nap sem hozott semmit a finek elvitek mindent úgyhogy kis szorzókra sem érdemes rakni mert az is elmegy hétvégére nézek egy ilyent
102 Hamburg - Hoffenheim H 2,06
122 Espanyol - Sevilla V 2,58
133 Paderborn - Hertha BSC V 1,92
163 Sunderland - Chelsea V 1,81
167 Malaga - Granada H 1,46
173 Osasuna - Valencia V 2,57
183 Sivasspor - Galatasaray V 1,90
244 Palermo - Juventus V 1,68
207 Atl. Madrid - Deportivo H 1,30
Eredõ odds: 287,58018

mik a vélemények )))
melyik fogadóirodánál leggyorsabb a kifizetés?

jAsOn VoOrHeEs
Odacsap: és azt megtudhatnánk, hogy aki ma átutalt volna nektek 80 eurót az milyen fix tippet kapott volna? Errõl miért nem tesztek ki képet?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Ezek nem voltak fixed meccsek.
A fixedet ertsd ugy, hogy (szerintunk) fix eredmenyek 😉

Tigristank
Fixed matches vs "játék képe alapján lettek rakva": csak én érzek ellentmondást? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

WuFraZselic
Higgins meccslabdát hibázott... Felhozza 2-5rol és ilyen hiba

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Játék képe alapján 100% atom tuti volt a barca döntetlen 😄😄 Elvégre csak azért lett döntetlen, mert Messi elönzõzte + Cardozó a végén szarakodott. 😄 Mindkettõ 10 haonsló esetbõl 9x belövi 😄 De ezt nyilván látta elõre 100% garantált vót 😄.D Én ezt inkább annak nevezném, hogy MÁK!

Meggymag
Az a bántó az egészben, hogy 3 szóval operál minden ilyen oldal. FIX, 100%, GUARANTEED. Messzirõl látszik, hogy kamu mert mindenki tudja, hogy igen vannak lezsírozott meccsek, sokszor a pénz beszél de:

1. ezek nem mindennaposak
2. ezekrõl bárki nem tud a neten
3. ezek nem a legnagyobb bajnokságok meccsei között vannak általában

Ezért számomra a mindennapos fixes dolgok a legnagyobb kamuk ismérvei. Ha fix és csalt meccseket akar az ember akkor fogad az isten háta mögötti bajnokságokra ahogy sokan teszik is élõben. Abba bele se megyek, hogy mennyivel jobb érzés saját kútfõbõl nyerni egy jóféle kombival mint összeszedni mindenféle emberektõl és a saját pénzét beleáldozni. Sajnálom azokat akik ennek bedõlnek de te és a társaid csak azokat az embereket fogják ki akiknek túl sok a pénzük és nem tudják mire költeni. De ilyen alapon csinálj egy bankszámlát "IDE UTALJ, JÓ LESZ NEKED" névvel....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

jézus <#nevetes1><#idiota><#banplz>

Shep
Én meg nem tettem, akkor mi van? :d

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De nem értem miért nem adsz meg egy fixes tippet elõre, így csak levegõbe beszélés, tele a net csalókkal, szelvények semmit nem bizonyítanak, bárki csinálhat ilyet, még szerkeszteni sem kell hozzá. A bizalmat meg csak cáfolhatatlan bizonyítékkal lehet elnyerni szerintem, legalábbis ebben az esetben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tiéd is kamu nekem nincsen CET sem 😄

És ha nem kamu, akkor is mi van vele? 😄 Élõben fogadott, na és? 😄 Én is tettem ma élõbe 6 szelót 5 jött. 😄 mindennapos dolog az itt fórumozók nagy részénél.

ez fake profil, nem én vagyok, csak errõl szerkesztjük az oldalt.(kellett egy ilyen, hogy beinduljon)

Játék képe alapján lettek rakva a meccsek, ezért nem meccs elõtt lettek megtéve.

De mint írják ezek megszerkesztett képek, ne hidjetek a képeknek <#banplz><#wilting> omg...

Shep
Ezért írtam ,hogy pl a hétvégi atom tuti fix meccseit írja be ide elõre hogy lássuk milyen, mert messzirõl jött ember azt mond amit akar. Amúgy a fotoforensics szerint nem úgy fest, hogy kamu.

demonsss
Felsõ odacsapé , alsó eredeti saját, bárhogy próbálgattam nagyítani kicsinyíteni az oldalt a CET felírat sose ugrott el , másik böngészõbe nem néztem meg bár szerintem felesleges

Majd ráközelítettem a képre a lehetõ legjobban és persze , h mások a színe a fogadásoknál az egyik halványabb , mint a másik , ez színkijelölésnél gyakori hiba , két fogadásuk közt néztem meg , egy kibaszott nagy kamu oldal bár szerintem minden ilyen oldal az 😄

Tigristank
Nem, CET-ben vagyunk mi is (Central European Time), vagyis a 30. perc után rakta õket. Ha fixed meccsekrõl van szó, akkor a Barca meccset még a kezdés elõtt magasabb szorzóval rakhatta volna meg + a Braga meccsen 1-0-nál jóval többet kaszálhatott volna a vendég gyõzelemmel (persze 1-0-nál úgyse rakta volna meg). 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Meggymag
Erõsen valószínûtlen, hogy bárki facebook covernek kirakná ezt a tuti tippes baromságot és osztogatná a saját adatlapján összevissza a tuti, 100%, stbstb csodákat...szóval hmmm

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

+ CET idõ szerint tette meg, az nem +1 óra? Azaz második félidõben tette élõben...

+ ahogy nézem 12 perce tette ki elõtte nem 😄

demonsss
Kamu szerkesztett képek , azok ne hidd el

Shep
Miért, meghalt? 😊

Shep
Na odacsapék ma is nyertek galata meg bárka x

demonsss
Higgins feléledt 😄

Shep
Bárka 0-0, Mu kikapott hihetõ de ez nem is igazán izgat az inkább, hogy retkes csigazabáló majmok nem bírtak találni egy gólt.

Tigristank
Honnan tudod?

demonsss
Én vennék egy tippet , hol tudom átutalni a lóvét és hova ?

demonsss
Túl sok Papír lett volna ha megnyeri

FERNANDINHO1997
<#taps><#taps><#eljen>

demonsss
XD Odacsap volt az 😄😄😄😄😄😄😄

Am azt ugye vágjátok, h aki a múltkor írta, hogy 100-200 euróért ad tippet, megint szopott?😄
sahktar gólra meg sahktar juve 1xet mondott, egyik sem nyert 😄😄

és akkor beírja nagylelkûen h egy ingyen tipp most mindenkinek, gúd dzsáb

Mostanában nagyon sok elment Neked... :S:S

Bazd....

WuFraZselic
még egy kapitális Higgins hiba, nagy eséllyel 1-4 lesz, szóval -100 a mai nap 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
én ma nem tettem semmit
de azért a MU elgondolkoztató
értem, hogy már tovább jutottak de egy román csapattól otthon kikapni
már nekik is kell a bundapénz?XD

Effe88
XD
elfogyott a malacuk
életbe nem nyernek többet bl-tXD

😄 😄 😄
kurva régen fordult olyan elõ,hogy a bl gyõztes már a csoport körbõl kiessen :S
WuFraZselic
igen, de Õ is kurva sokat hibázott eddig, és ha egy komolyabb ellenfele lenne, nem hiszem, hogy vezetne

Higgins is nagyokat hibázott, azokból lett 1-1rõl 1-3... most a szünet után összeszedte magát, remélem Selbyt lekopírozza, és fordít!

Robertson jól áll. Másikon viszont lehet izgulni :S Nekem Robertson gyõzelem kellene az egyetlen életben levõ szelómhoz.

WuFraZselic
elég könnyen megduplázhattam volna a pénzem, most meg izgulhatok mindkét snooker meccsért 😄

Szinten.

Éreztem Juve megnyeri, de nem tettem meg annyira nyomatta mindenki a nagy X et 😄

Ehhez nincs amit szolni...

2 szelómat és 5k-mat vitte a meccs hogy 0-0 lett.