Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go Jeff Go!!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
plzen 1-0
bordeaux 1-0
udinese 0-1
😄
GUATEMALA: Liga Nacional - Apertura - Play Offs
19:00 Heredia - Municipal
TIP: 2/1
ODD: 30,00
SAFE: 100% GOODLUCK
siess, mert hamarosan zárás. 😄 bár fogadni rá sok helyen nem tudsz, ez a kókler valami lumibet nevû costa ricai irodát linkelt mellé...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
stuttgart molde h
aek marseille under 4,5
napoli psv under 4,5
1,57
szerény szorzó, szerény összeggel 😄
de így gyors blikkre sztem a vidi vereség most jó lehet...
udinese idegenben is verte a poolt, hazai pályán meg 3.75ért megéri kategóriát képvisel
plzen X
fener gyõzelem 2.1ért bõven jó, ok h tét nélküli de idegenben is 4-2re verték a mostani ellenfelet.
ezek közül a plzen x-tõl tartok egy picit egyébként jöhet , 4/3as alaptétes kombit talán megér.
roseborg szerintem 4. bayer elleni meccsén végre találni fog 1 gólt.
bordeaux ütheti a newcastle-t de a döntetlenen sem lepõdnék meg
no kb. ennyi 😄
aztán élõben a döntetlent lehet pakolni 3k-val. ha nyersz 9k-d van amire nagy az esély ha buksz akkor visszakapod a zsetont...
nagyon jókor dobták fel a lapot 😊
AEL Limasszol - Marseille V
Napoli - PSV H
Partizan Belgrád - Rubin Kazan V
Athletic Bilbao - Sparta Praha V
3 bejön már jó vagyok
20 Timra - AIK D 4,00
21 Växjö - Frölunda D 3,95
25 Plzen - Atl. Madrid D 3,20
26 Hapoel TA - Académica D 3,30
30 Marítimo - FC Bruges D 3,30
31 FC Köbenhavn - Steaua Bukarest H 2,25
36 Genk - Basel D 2,49
43 Partizan Belgrád - Rubin Kazan D 3,20
46 *(0-1) Lyon - Hapoel Ironi KS D 3,75
47 Maribor - Lazio D 3,30
49 *(0-1) Tottenham - Panathinaikosz V 2,95
"A Man City december 9-én vasaránap a rivális Man Utd csapatával mérkõzik meg az Etihad stadionban - mi pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínálunk Önnek!
Tegyen meg egy mérkõzés elõtti fogadást a manchesteri derbire és mi megajándékozzuk egy azonos értékû ingyenes élõ fogadással erre a mérkõzésre. "
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”