Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
AMi azt illeti én nem véleményeket mondtam ,hanem érveket hoztam fel , hogy miért egy sz*r a kézi , csak ti nem bírjátok felfogni és ráadásul nem tudtok mellette érvelni és próbáljátok megmagyarázni, h hülyeségeket írók csak az a baj , h nem tudjátok 😄
Szóval volt miluu egy olyan beszólásod , h ha kézilabdáztam akkor én most miért nem vagyok valami csapatba , ha ez a tehetségtelen sportja , a válasz nagyon egyszerû , mert ez egy nagy fo**adék sport és a kutyát se érdekli és semmi különleges nincs benne !
"Aztán. Múltkor, ha jól emlékszem említetted, hogy focicol és kézilabdáztál. Most említed, hogy teniszeztél is. Ahhoz képeset egy mondatodban sem látni, hogy bármi közöd lenne bármilyen sporthoz, mert egy sportoló akármilyen szinten is ûzi azt, nem így beszél a sportról. "
Fociról és teniszrõl is tisztelettel beszélek , mint sportról ,mert ezek olyan sportok amire bárki nem képes. A kézire meg akármilyen semmi ember képes , mert nem kell hozzá tehetség szinte semmi , egy kicsit komolyabb edzéssel belehet kerülni egy komolyabb csapatba ( bocs a szóismétlésért).
Azért szívesen megnézném , h egy ember aki tehetségtelen a sportokhoz és ezt vetítsük csak le erre a 3 sportra a focira , a kézire és a teniszre annyira kíváncsi lennék melyik sportra lenne képes leginkább ? megmondom neked se a focira se a teniszre nem lenne képes viszont a kézire állítom hogy egy óra játék után simán játszana
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Salzburg - Elfsborg 1.45 H
Fiorentina - Pacos Ferreira 1.31 H
Estoril - Sevilla 1.89 V
Betis - Lyon 1.82 H
Apollon Limasszol - Trabzonspor 2.16 V
Sheriff Tiraspol - Anzsi Mahacskala 2.95 H
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
huszas szorzósakat a 7 év alatt mióta mixelek talán ha 10-20at raktam Gratulálok 😄 2. csak az ilyen crybaby-k gondolhatnak arra, hogy azért váltottam nicket(amivel mellesleg midenki tisztában volt hiszen egyeltalán nem titkoltam és MÉG mondtam is 😄😄 (F.A.I.L)) mert "hiteltelen" lett 😄 jesszus
a Vicc topikban pedig tényleg megtörtént, hogy elzavarták a rákba miután oda is csak "oltani" mentél legalábbis probáltál aztán végül téged oltottak el...de teljesen 😄 nah peace ^^
Nagyon "getalife"-nak tünsz és fusztráltnak még ennyi idösen is szóval ajánlom neked is a szüzességed elvesztését mielöbb ^^(még 20 fölött sem késö hidd el! 😄
😄D DD: D 😄 😄
a vicc topik te lehetnél egyedül, vagy demonssal
Te mit keresel itt?Elmult 1 évben sok tippet adtál(nope-egyet se) csak megjelensz védeni a kézit 😄
ideje lenne már elveszítened a szüzességed ^^
Ettõl márcsak az volt a jobb, amikor mindeki qr**** anyázott a topikban, én meg be mertem írni, hogy cselzi, azt kaptam a felkiáltójelet 😄😄