Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel mindenki rohog rajtad, ezzel nyilvanvalova teve hogy egy tudatlan barom vagy, jo lenne ha befejezned a hulye agymeneseid. Nln nem adna a lovat alad akkor mar reg bekussoltal volna. ez amit te mondasz nem erveles, ezek nem ervek h meg lehet tanulni barkinek. nyilvan igen, de ugyanugy balfasz lesz a tobbiek kozott, mint te a majmok kozott.

Zenszkij
Áh a kézi nem népszerû. Meg unalmas is.<#vigyor3> Ízlések és pofonok. Én nagyon tudom élvezni pl. A focit is és a jégkorongot is. Saját véleményedet tiszteletben tartom, de véleményedet ne általánosítsd mindenkire és ne akarj meggyõzni arról, hogy nekem mi a jó és mi nem. Peace.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

demonsss
Micsoda trükkök és cselek a kézilabdába te jó isten http://www.youtube.com/watch?v=i5Ndzv9DjP4 kb. 0 és ez egy válogatás 😄

AMi azt illeti én nem véleményeket mondtam ,hanem érveket hoztam fel , hogy miért egy sz*r a kézi , csak ti nem bírjátok felfogni és ráadásul nem tudtok mellette érvelni és próbáljátok megmagyarázni, h hülyeségeket írók csak az a baj , h nem tudjátok 😄

Szóval volt miluu egy olyan beszólásod , h ha kézilabdáztam akkor én most miért nem vagyok valami csapatba , ha ez a tehetségtelen sportja , a válasz nagyon egyszerû , mert ez egy nagy fo**adék sport és a kutyát se érdekli és semmi különleges nincs benne !

"Aztán. Múltkor, ha jól emlékszem említetted, hogy focicol és kézilabdáztál. Most említed, hogy teniszeztél is. Ahhoz képeset egy mondatodban sem látni, hogy bármi közöd lenne bármilyen sporthoz, mert egy sportoló akármilyen szinten is ûzi azt, nem így beszél a sportról. "

Fociról és teniszrõl is tisztelettel beszélek , mint sportról ,mert ezek olyan sportok amire bárki nem képes. A kézire meg akármilyen semmi ember képes , mert nem kell hozzá tehetség szinte semmi , egy kicsit komolyabb edzéssel belehet kerülni egy komolyabb csapatba ( bocs a szóismétlésért).
Azért szívesen megnézném , h egy ember aki tehetségtelen a sportokhoz és ezt vetítsük csak le erre a 3 sportra a focira , a kézire és a teniszre annyira kíváncsi lennék melyik sportra lenne képes leginkább ? megmondom neked se a focira se a teniszre nem lenne képes viszont a kézire állítom hogy egy óra játék után simán játszana

Újabb értelmes hozzászólás😄 Végülism ha már egy alapjában sporttal foglalkozó oldalon nem tudok értelmesen megnyilvánulni, mert nem értek hozzá, kell valami😄 Egyébként ha jól emlékszem múltkor itt írogattál valamit a szüzességrõl😄 Látom megtörtént végre közted és demonsss között😄 Vagy minek sírsz utána?😄 Egyedül ez se megy mi?😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

demonss te is hallod? valami kutya ugat? Inkább csak nyivákol? Csak nem megint a szomszéd debil kutyája akinél még egy fogyatékos molylepkének is több esze van 😄 Este is hallom, hogy orditanak neki :"Miluuuu gyere be a házba ne ugass már!" 😄DDD

Zenszkij
Privátba rendezzétek már ezt a vitát. Habár legalább végre pörög a topik, csak nem a megfelelõ tartalommal 😄.

De várj, én hülye azt hittem, hogy tényleg megértette a #210762 hsz utolsó sorait, miszerint ne írjon vissza mert értelmetlen, erre kiderül, csak szimplán azért nem írt vissza, mert betalált😄 Gyerekek micsoda színvonal 😄 Élmény nézni a "vergõdéseit"😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Ne vitatkozz, nezd meg hogy o milyen hozzaszolasokat irt, es hogy ti miket hanytatok ide, es egybol kiderul hogy butak vagytok annyira, hogy sehogy se lehessen titeket meggyozni.

Google "érv" nézd meg😄 De azt hittem, hogy fejlõdtél az elmúlt pár napban és megértetted, hogy ne írj vissza! Hát tévedtem, ennyit tudsz😊.

ha tudtam volna, ogy a betis b csapattal áll ki a lyon ellen... 😄
demonsss
Mondja ezt az az ember aki pontosan 0 érvet hozott fel a kézi mellett , hét gratulálni tudok 😄

Zenszkij
Roda-Heerenven X

PSV-Ajax 1

w77d
én szóltam

Jah ez a színvonal 😄

w77d
én má nem mondok semmit... látod, leírtam a bunkó szócskát és egybõl admin faszt kaptam a hátsómba XD

Weed, itt már rég nem a kézirõl van szó. Hanem errõl a két-három agyatlanról. Szavak jelentésével nincsenek tisztába, értelmes mondatot nem tudnak összerakni, se érvelni se vitázni nem tudnak, a sportokhoz nem értenek, olyan mondatokkal operálnak hogy ezt meg azt bizonyították, de közbe semmit se bizonyítottak, saját magukkal kerülnek ellentmondásba, a másiknak semmi mondatát nem tudják megcáfolni csak a faszságaikat ismétlik. Most akkor mirõl beszélünk?😄

w77d
Modo is 2 gólos elõnyét 5 perc alatt leadja XXD Gyerekek a kézin vitatkoztatok pedig a jégkorong a tehetségtelenek sportja...

w77d
kibaszott HV71 jéghokisok már második alkalommal viszik el a szelvényem a héten... szarházi egy banda, de hát legalább maguknak is elbasszák a bajnokságot.

Mert te mennyi tippet adtál te agyhalott hülye gyerek?😄 Idejössz, aztán azt hiszed okosat mondasz, meg azt hiszed divat szidni azt amihez közöd nem volt az életbe. De nem. Egy szánalmas senkiházi vagy, jah, és senki nem a kézit védi, hanem az ilyen agarak faszságain röhög, mint te meg demonsss. Két értelmes mondatod nem tudsz összerakni. Na de nem baj, örüljél, hogy azt hiszed hogy háromszor magasabb szinten álltok. Mibe? Hozzá se tudsz szólni a témához. Megvártad míg befejezõdik a vita, aztán idejössz két sorral, hogy mi vagyunk a hülyék. Hol élsz te te marha!

hungary27
<#eljen>

w77d
Betis és az Anzsi meccs is országos D

demonsss
Grat ! Nagyon szép szeló

Mai anyag:

Salzburg - Elfsborg 1.45 H
Fiorentina - Pacos Ferreira 1.31 H
Estoril - Sevilla 1.89 V
Betis - Lyon 1.82 H
Apollon Limasszol - Trabzonspor 2.16 V
Sheriff Tiraspol - Anzsi Mahacskala 2.95 H
bakkerman
Eagles-Chiefs meccsre mit mondtok?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

w77d
Tényleg mind a kettõ angol meccs 0-0 lesz?? tudnak egyáltalán ezek focizni?

véééégre vmi

😄DD

demonsss
Nekem mondod 😄 már nem tud mit kitalálni oszt mondja a hülyeségeket 😄

demonss, a vicc az.. hogy tényleg! 😄😄
huszas szorzósakat a 7 év alatt mióta mixelek talán ha 10-20at raktam Gratulálok 😄 2. csak az ilyen crybaby-k gondolhatnak arra, hogy azért váltottam nicket(amivel mellesleg midenki tisztában volt hiszen egyeltalán nem titkoltam és MÉG mondtam is 😄😄 (F.A.I.L)) mert "hiteltelen" lett 😄 jesszus
a Vicc topikban pedig tényleg megtörtént, hogy elzavarták a rákba miután oda is csak "oltani" mentél legalábbis probáltál aztán végül téged oltottak el...de teljesen 😄 nah peace ^^
Nagyon "getalife"-nak tünsz és fusztráltnak még ennyi idösen is szóval ajánlom neked is a szüzességed elvesztését mielöbb ^^(még 20 fölött sem késö hidd el! 😄

demonsss
már megint hülyeségeket beszélsz , mint szokás szerint .

hát, én derbire nem tennék. bár lilák most nem nagyon lesznek, csak a széken ülve szotyizók, azért ennek mégis nagyobb súlya van...

meg a huszas szorzós tippmixszelvényed amik szökõévente nyernek, meg a nickváltásod, miután hiteltelen lett az elõzõ, és még sorolhatnám 😄 de persze te olts engem meg milut.

mikor volt ilyen? 😄
😄D DD: D 😄 😄
a vicc topik te lehetnél egyedül, vagy demonssal

Zenszkij
Hétvégén Fradi Újpestet be kéne lehet próbálni. Fradinak megy a szekér. Vélemények?

jó tudni, hogy háromszor olyan magas szinten állunk mint te és miluu együtt 😊 senki nemkezdett semmit ^^ de téged öröm látni amikor VICC Topikba is csak azért irsz be, (nem vicceket,isten ments)hogy beleköss egy viccbe-aztán amikor mindenki elküld a pcsába, hogyan lehet valaki ilyen tard,akkor aztán le is lépsz ^^(ezen jót visitottam mondjuk😄)

te is ugyanazon a szinten vagy mint demonsss, ne kezdj megint egy ilyen vitát.

uhh, süt belõled az ész!(nope) xp
Te mit keresel itt?Elmult 1 évben sok tippet adtál(nope-egyet se) csak megjelensz védeni a kézit 😄
ideje lenne már elveszítened a szüzességed ^^

w77d
hát a Bayern-en nem fog múlni, sima ügy lesz.. a többi már kérdéses.

elbukni?

banok
Benfica, Bayern, Man City-re tettem némi pénzt. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem hiányolt ám téged senki, voltak már elõtted is itt olyanok akiknek közük nem volt a sporthoz. ! 😊 Pl. effe, de inkább megfutamodott, demonsssnak meg szórtak 4 büntit. Te mit akarsz itt?😄

D😄😄:😄

Ettõl márcsak az volt a jobb, amikor mindeki qr**** anyázott a topikban, én meg be mertem írni, hogy cselzi, azt kaptam a felkiáltójelet 😄😄

(Tehetségtelen)Kézi imádó kutyáknak sicc <#hehe><#hehe>

demonsss
Leverkusen gól + sociedad - donetsk GG

fook
Eléggé meg van halva ez a topik 😮

A Kaszas
hihetetlen hogy pont most bassza el a pool.mocskosak

A Kaszas
gyorsan foglak elverni

A Kaszas
liverpool roma!!

fook