Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
ugyanilyen eséllyel fel is pörgethette volna õket ez az eset

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
csak a nevében akadémia az...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

demonsss
Hát sztem nem volt olyan ostoba ember aki ma megrakja a fradit , mert olyan lelkiállapotba lehetnek azok a csapattársuk miatt , hogy nulla koncentrációjuk van

Am a Man.UTD csoda lenne ha a top 5. be a szezon végén benne lennének mekkora egy vicc csapat lett az :D

Effe88
cs

1,02 federer
1,10 barcelona

200*1,122

dõl a lé

A faszom a fejlõdõ magyar fociba bazze meg az összes fradistába XDXD Kiszopnak egy akadémiától.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

<#eljen>
megint jött egy "kevés" , bár kicsi a tét...

nyerõ taktika: elõs megérzés, nem agyalás..., kis tét nagy oddsok, és 5-7 meccs

blogot nem folytatod?

szomferi
bezony bezony

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

"Matthew Prosac" ez már sokaknak ismerõs lehet szerintem :).

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

Nh Shevits
ahogy nézegettem, igazából Matthew Prosac volt a regnév, és csak a névnél írtam a Ben Hardingot. igen, a "második" széria :)

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

az úgy tudom a második "szériád" volt :D de ha tévedek javíts ki...
Nh Shevits
vagy ha úgy jobb: BenHarding nickkel voltam sokáig.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
Heyy, szevasztok!
Ki emlékszik még rám? :)

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Nézegettem az oldalt, de maradok inkább a betclic-nél sztm.. ez a tippmixpro még elég kezdõleges, van hova fejlõdnie...

demonsss
Ha nem érdekel az Élõ akkor más , de a nyereményadózása miatt sztem simán megéri ott fogadni és van mikor jobb oddsok vannak , mint a külföldi irodáknál

tippmixpro-ról vmi vélemény?

dave9004
vmivel kiszámíthatóbb.
Tényleg nem kötekedés, és nagyjából értem mire gondolsz, de a magyar foci sajnos egyáltalán nem fejlõdött. Szerintem rég nem volt ilyen egyértelmû a Fradi sikere egy rangadón mint most, de ez inkább az évrõl évre fosabb UTE-nak is köszönhetõ, mintsem a magyar foci fejlõdésének. Am jó szelvény grat.

hungary27
<#eljen>
demonsss
Ebbõl a szelvénybõl is látszik , hogy fejlõdik a magyar foci 2-3-4 éve eszembe se jutott volna magyar meccsekre rakni , most meg a hétvégi szelvényem alapját képezték

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

demonsss
jó de nem stat alapján érdekelt volna , hanem játék összképe alapján

dave9004
ez a mostani betclices cashback-et egy meccsre kell feltenni?
eddig tart utána járni :D
stat alapján elvileg nem volt jobb a mu....
na majd kivi vok mi mire leszünk képesek a hétvégén
tippmix945
mikor volt ez a meccs?

demonsss
Valaki nézte a Swansea - MU 1-4-es meccsét ? a Mu hogy nyert ? ennyivel jobbak voltak vagy csak szerencse , mert ez a swansea nagyon jó kis csapat

Rockynhooo
Holnapra szerintem az Inter fasza 1,7ért. Bár én behúzom a Milan - Napolit is V-re.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fook
Hihetetlen hogy mindig ki tudom ragadni a szenvedõs , teljesen szerencsétlen meccseket a kínálatból. És chelsea hendi helyet írtam be

fook
Plzen :((

A Kaszas
plzen mit szenved már:(

fook
Én érzem a Romat nagyon.:) Szerintem behúzzák. Holnapra valami jó oddsot össze kellene dobni :)

Roma nyer de a döntetlentõl tartok..
Inkább akkor már 2.5 over :D
fook
Na barca már úgy látszik jön hendivel. Hajrá Plzen és Atletico , akkor nem bukok ma akkorát.

Holnap Romára mit mondtok srácok ?

ez egy elég szép korrekt hsz <#eljen>
fook
Plzen atletico barca
:)

A Kaszas
bayern atletico barca

fook
Dortmund mit csinált ?:( Hihetetlen

Rockynhooo
Világ szinten ha jól tudom a foci után a rugby jön. Valahol olvastam még pár éve, de lehet már nem így van.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

a kézilabda egy nagyon szar sport,felesleges ennyit vitázni és idegeskedni miatta.

Illetve az sem elhanyagolható, hogy mi alapján nézzük ezt? Országok szerint, vagy népesség szerint? Tehát azért nézzük meg kik és mi alapján állítják össze az adott listát. Pl. az amerikaiak is kihozták, hogy a Superbowl döntõ az egyik legnépszerûbb esemény a világon. Többen kíváncsiak rá, mint a foci Vb döntõre, és közel olyan népszerû, mint az Olimpia. Zárójelben jegyezném meg, hogy szerintük hozzávetõleg 500-800 ezer ember látta a döntõt Magyarországon. Azért ez elég nevetséges, és fals adat:). Kíváncsi lennék, mivel mérték/számolták ezt ki.:) (Körülbelül ennyi háztartásban volt rá lehetõség nézni.) Vagy egyes listák szerint a TOP 10-ben van a golf, krikett stb. Azért a golfot globálisan a top 10 sport közé nehezen sorolnám.:) Vagy a krikett? Úgy könnyû népszerûnek lenni, hogy egy 1,2 MRD-s ország népsportja többek között.

De ezek már tényleg elhanyagolható dolgok, hogy kinek mi.:)

Hát nehezen tudok bármely sportot elképzelni, ami ez a 3/4 labdajátéknál világszinten népszerûbb.

ReszegKoldus
Ezt én értem, hogy Magyarországon és Európában a legnépszerûbbek között van, ettõl az még igaz, hogy a világszinten nem.

2011-es felmérések szerint, mind Magyarországon, mint Európában a kosárlabda és a kézilabda (egyes helyeken eltérõen természetesen) a 2. és 3. legkedveltebb sport volt a labdarúgás után. Egyértelmû, hogy Amerikában és Ázsiában nem így van, mint pl. nálunk sem kedvelt a baseball és a legtöbb amerikai sztársport, vagy Indiában a krikett elég népszerû, de globális szinten igenis ez a 3 labdajáték a világ legnépszerûbb sportja. Természetesen egyén válogatja.

Egyébként, nálunk az elmúlt évek sikereinek köszönhetõen tovább nõtt a kézilabda népszerûsége, és várhatóan ehhez hozzájárul majd a 2014-es nõi kézilabda EB, és reméljük az esetlegesen megrendezésre kerülõ nõi FF4 is Budapesten lesz, amire elég nagy esély van, hisz a 4 pályázat közül 3 Budapest 1 pedig Ljubljana.

Egyébként itt elég sokan félreértelmezték ezeket a vitákat. Néhányan, úgy próbálták beállítani, mintha a kézilabda szeretõk rögtön, már népszerûbbnek és jobbnak állítanák be ezt a sportot a labdarúgásnál. Pedig errõl azért szó sincs. Csak ne fussunk el az a tény fölött, hogy mindkét esetben a magyar labdarúgás újabb csúfos leszereplése kapcsán robban ki a vita. És igen is ezerszer inkább bármely kézilabda, mint bármi aminek egy hangyafasznyi köze is van a magyar "focihoz".

És ezerszer inkább a vívás, kajak-kenu stb., mint a magyar "foci". Csak érthetõ, hogy ezek a sportok, még külföldön sem kapnak akkora támogatást, nemhogy itthon. Ugyanakkor, ezek a sportok sem a tehetségtelenekrõl szólnak!

lehet, de európában tuti.
foci, aztán kosár, és utána hoki/kézi valamelyike.

ReszegKoldus
Csak egyetlen dologba tudok "belekötni", a kézilabda tuti, hogy nem a világ 2./3. legkedveltebb sportja.

Szándékosan ezt a videót linkelted?:) Talán máskor VB/EB vagy a BL kiélezett szakaszából illene valamit linkelni nem gondolod? (Fociban is tudsz linkelni, a magyar bajnokságból, meg a VB döntõrõl is nemdebár) Vagy tudjam be a tudatlanságodnak, hogy a Bundesligából linkeltél egy pár perces videót, ami ugyan a világ (talán) legerõsebb kézilabda ligája, de a legnagyobb trükköket azért egy Kiel/HSV-tõl ne egy Göppingen meg Düsseldorf ellen várjad. Ez kb. olyan mint a fociba egy Barcelona - Ajax. Messiéknek sem ott van szükségük a legjobb tudásukra értelem szerûen, hanem mondjuk a BL elõdöntõben a Bayern ellen... Ettõl függetlenül a 99%-át nem tudnád megcsinálni nem, hogy ellenük, de még edzésen se ami a videóban látható.

Aztán. Elmondanád milyen ÉRV hangzott el tõled? Az mióta érv, hogy a tehetségtelenek sportja, meg, hogy te utálod ezért és azért? Ez nem érv. Meg konkrétan mi azt, hogy tehetségtelen? Ezt sem tudod megmagyarázni, többek között azért, mert ez egy hülyeség, aki bármely sportban a világ elitjébe tartozik azt semmiképpen sem mondhatnánk tehetségtelennek. Rajtuk kívül több millióan ûzik az adott sportot, jelen esetben a kézilabdát, ergo, akik az elitbe bekerültek, õk valamivel kitûntek, a kevésbé tehetségesek közül. De attól, mert valaki nem a BL gyõztes HSV-ben játszik, hanem csak a FF-döntõs Kielcében, attól még nem tehetségtelen. De pl. a Wisla Plockban játszók sem azok. Mint ahogy a Szegedben játszók sem. Mert õk ott vannak te, és mások meg nem. És ez NEM VÉLETLEN!!!! Itt minden gondolatod (ahogy te mondod érved) meg is dõl(t)!!!

Te, hogy lehet valami a világ 2./3. legkedveltebb sportja, ha a kutyát sem érdekli??? Hogyan írhatsz le egyáltalán ekkora marhaságot most õszintén?

"A kézire meg akármilyen semmi ember képes , mert nem kell hozzá tehetség szinte semmi , egy kicsit komolyabb edzéssel belehet kerülni egy komolyabb csapatba ( bocs a szóismétlésért)."

Nem tudok "megszólalni":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.
De most figyelj! Ha megnyerem egyszer az ötöslottót, én bazzmeg befizetlek a világ akkori legjobb kézilabda csapatába, pár "kicsit komolyabb edzésre", és ha 2 hónapon belül bekerülsz, tied a nyereményem!!! (Bár lentebb már egy órát írsz...)

"Azért szívesen megnézném , h egy ember aki tehetségtelen a sportokhoz és ezt vetítsük csak le erre a 3 sportra a focira , a kézire és a teniszre annyira kíváncsi lennék melyik sportra lenne képes leginkább ? megmondom neked se a focira se a teniszre nem lenne képes viszont a kézire állítom hogy egy óra játék után simán játszana"

Ez hülyeség. Ha bárki tehetségtelen sehová nem fog bekerülni az elitbe. Gondolj bele, a fociba se véletlen, hogy ki hol játszik. De pl. a focit is simán játsszák a tehetségtelenek vagy talán úgy korrekt, hogy tehetségtelenebbek, lásd magyar foci. Mint ahogy a teniszben is van egy Federer, Nadal, Agassi, Sempres, Djokovic stb. meg van egy Marc Gicquel. Neked (és nekem se, meg még elég sokaknak) egyik ellen se lenne esélyed, mint ahogy kézilabdában se lenne esélyed egy sztár ellen se, vagy fociba se egy CR ellen. De ettõl nem feltétlen vagy tehetségtelen.

jobb is ha felemlegeted magadnak. de inkább takarodj el

demonsss
Miluu bajtársadat idézném "Újabb értelmes hozzászólás:D Végülism ha már egy alapjában sporttal foglalkozó oldalon nem tudok értelmesen megnyilvánulni, mert nem értek hozzá, kell valami:D"