Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Raktam egy ilyen szelvényt 500-al:
Norvégia - Románia H 1,53 (kézilabda)
Ath. Bilbao - Mallorca H 2,05
Hoffenheim - Bayern H 3,35
Hoffenheimtõl félek leginkább....arra gondoltam,hogy ez a Bayern minden balfasz tud lenni néha napján...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
5-1-2 6-1-2 😄
sima ügy 😊
fõleg h otthon játszik most...
most miért?
ha eltudott verni otthon egy stuttgartot,idegenben egy wolfsburgot most meg egy brément akkor otthon ne okozzon már gondot nekik a köln 😊
csak azért veszélyes mert egymás ellen 7 mérkõzés óta mindig a hazai csapat nyert :S
de sztem ez sima ügy lesz! mainz gólra fogadni mert kurvára ajándék kategória 😊
egyébként mainz otthon verte a lauternt ellenben a köln 1-3ra kikapott!
a mainz idegenben a brémát 2-0ra verte mig a köln 4-2re copott.
szóval nálam ezen a meccsen a hazai szorzó kb 1.2 lenne ^^
Bocs a false infóért...
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
Everton 2
Wolves 1
ezt 1800ft =6185,7ft
szerintetek?
Norbert K. (13***494) 20.09.10 € 1150,00 beváltva Magyarország
nemsemmi 😊
melyik napi nemzeti sport újságot kaptad meg?
ennyiért mindjart én is befizetek 1000 ft-ot 😄
am múltkor kérdeztem õket de nekem vmi 4500ft-ot írtak :S
NK Rudar 47 v Hajduk Split v
FK Samorin v FC Vion Zlate Moravce v
Universitat Craiova v Minerul Lupeni h
Chemnitzer v TSV Havelse h
Flevo Boys v Vitesse v
RKC v Almere City FC h
Rushden & D'monds v Histon h
Glentoran v Ballymena Utd h
Cerro Porteno v Universitario de Sucre h
<#integet2>#integet2><#taps>#taps><#taps>#taps>
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
én mára mixen
spurs 2.5 over + sunderland gyõzelmet raktam!
wolver-t akartam hozzátenni de a Notts County név tetszik és félek is tõle!
Birmingham - Milton Keynes 1
Hertha BSC - Karlsruhe 1
Real Madrid - Espanyol 1
Odds: 2,79x
ezekrõl mi a véleményetek?
Zwolle - Willem II H
Arsenal gól
Mainz - Köln HX
Bayern gól
az odds minimális,de nagy pénzzel azért ér vmit.
ok: a Brentford 4!! meccse nem kapott gólt (2 meccse nem is lõtt)
Pompey - Leicester 1.5 over 1.34
A pompey legutóbbi 3 meccsébõl 2x 0 vagy 1 gól született + a Ligakupában szoktak gólok potyogni + Leicester legutóbbi meccsén nem lõtt gólt. Csalogató az odds, de azért ez nem tuti.
LASK Linz - Sturm Graz 1,5 over 1.25
A Linz legutóbbi 2 bajnokiján 0 ill. 1 gól született + a sturm meccsein szoktak potyogni a gólok!
Hoffenheim - Bayern München 2.csapat gólt lõ 1.16 / Mindkét csapat gólt lõ 1.55 / X2 1.50 /over 1.5 1.20
A Bayern szereplése talány! A legutóbbi 3! bajnoki meccsükön nem lõttek gólt(ilyen vajon mikor volt utoljára), míg a legutóbbi 3! tétmeccsükön nem is kaptak! Ez az erõs csatársor illetve a ingadozó védelem mellett elég érdekes. Csalogató a "mindkét csapat gólt lõ opció", de tán a BM gól biztosabb ill a 1.5 over (figyelembe véve, hogy a BM legutóbbi 2 meccse 0-0). Az X2-t a Hoffenheim veretlensége miatt írtam.
Mainz - Köln! X2 2.70 / 2. csapat lõ gólt 1.45
Véleményem szerint borul a papír. A makulátlan Mainz kerete nem acélos, míg a Kölnben nagyobb nevû játékosok "botladoznak"!
Nem mondom, hogy kikap a Mainz,de az X2 2.70ért szntem mehet. Elképzelhetetlennek tartom, hogy 5 forduló után 5-0-0val a Mainz vezesse a tabellát.
Ath. Bilbao - RCD Mallorca 1. csapat lõ gólt 1.20
Indok nincs.Illene.
Osasuna - Real Sociedad 1. csapat lõ gólt 1.30
Az Osasuna elsõ 3 bajnokiján nem tudott betalálni! Az ellenfél ugye újonc, aki már nyert.. viszont az odds nem magas, és kicsit hétvégi Nancy feelingem van !
Azt hiszem ennyi. Remélem van, aki végigolvassa. Nem lett olyan rövid!xD
Birmingham tj.
Plymouth gól
Bilbao gól
Real Madrid H
Mainz DNB
Ez kombiban @2.87
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
REAL MADRID
Na beértem az egyetemre, a rendszer k******tt lassú, de nekilátok a mai "pénzkeresõ munkának"! 😄 Tippek jönnek lassan, elemzéssel, de csak röviden, hogy mindenki elolvassa! 😄
szerintetek ars-tot mi lesz a vége? szerintem totenhamnek nem fontos a carling kupa hisz idén ott vannak a bl-be, szoval szerintem a tot bl, pl re koncentrál míg az arsenalnál a fiatalok hátha bizonyítanak, arsenal továbbjutásra 2,10-es a szorzó és idejét se tudom mikor kaptak ki a white hart lane-en
😄
kössz shep...van okom izgulni a mai focikon :o
10 ilyen alkalom és egybõl +4000 ft az egyenleg 😊
Bár ennél többet nem mertem rááldozni!😊
Valószínûleg még délelõtt beírom a mai tippjeim, mert hamar beérek az egyetemre, és lesz idõm böngészni!
Szép napot Mindenkinek!<#wave>#wave>
Guardado meg szinte üresen volt azt a labda a védõben írányt változtatott :S
szal kurva közel volt mindkét fél még 1-1 gól hoz...
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
DNBvél 1.60ért is megtette, remélem jön.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
de ez is bement ezzel a 2.5 over jött is 😊
no 2-1es eredményt tippeltem ,szal örülnék ha nem maradna ennyi az eredmény 😄
elsõ gólnak am eredmenyek büntetõt ír 😮
amúgy a jutalék hogy van? még a végén nyitok egyet 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
de tapasztalatból mondom: ha jó helyen van, akkor egy kincsesbánya, de ha szar helyen van akkor lófasz...
most meg a getafenak 2/0 van írva mikor a gólt álltalában eltaláló lövésnek szokták adni -.-
no még1et és jön a 2.5 over is! reims meg ne kurja már el a gyõzelmet 😊
amúgy mi pénz egy bizalmi lottózó nyitása?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
amúgytöbbgólos sikert várok a bajornktól és az ágyúsoktól a hétvégi leszereplés miatt, a Real lassan megint magához tér és rúg egy hármast 😊
egyedül a Birminghamet nem vágom 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
no reims gól megvan! mint mondtam vártam a getafe gólt de mostmár jöhet ad depor szépítés!
reims meg fordítson már 😊
#89709: dehogyis 😄 szép is lenne 😊
ezmekkora 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.